Australia: The Cookbook

A celebration of Australian cuisine like never before - 350 recipes showcasing the rich diversity of its landscapes and its peopleAustralia is a true melting pot of cultures and this is reflected in its cooking. As an island of indigenous peoples alongside a global panoply of immigrants with different culinary influences and traditions, its foodways are ripe for exploration. As well as the regional flora and fauna that make up bush tucker, there are dishes from all over the world that have been adopted and adapted to become Australia's own - making this recipe collection relevant to home cooks everywhere. The home cooking recipes range from iconic - chicken parmigiana, meat pies, Anzac biscuits and Lamingtons - to lesser known dishes such as Queensland blue pumpkin soup, Stir fried native greens, and Cumquat marmalade, together with a 'guest chef' collection of recipes by a selection of Australia's finest kitchen talents.

Pieejams

€25,00
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Dobson Ross
Izdevējs Phaidon
Izdošanas gads 2021
Svītrkods 9781838662417
Iesējuma veids cietie vāki
Izdošanas vieta London
Lappušu skaits 432
Izmērs 27cm x 18cm x 3.9cm
Svars (kg) 1.5500
Valoda angļu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties