Baltic Chefs. The Cookbook Vol 2: Pastries, Confectionery, Bakers

Grāmata angļu valodā.
The gastronomic diversity of the Baltic region is comprehensive and immense.
Continuing the culinary research of the book "Baltic Chefs", we are thrilled and happy to present you the second book. It is an organic continuation of the first one. As a full meal always ends with a delicious dessert, so in our case — the book is the very "cherry" on the cake. The world of confectionery and baking is so diverse that it deserves special attention. And we have properly endowed it with this attention so that there is always an incredible smell of fresh pastries in your home.

Pieejams

€30,00
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Arnicāns Artūrs (projekta vad.)
Izdevējs Apus
Izdošanas gads 2023
Svītrkods 9789934921001
Iesējuma veids cietie vāki
Lappušu skaits 320
Izmērs 26.7cm x 21.5cm x 2.8cm
Svars (kg) 1.3400
Valoda angļu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties