Patisserie

Patisserie gives readers all the technical know-how required to become an expert in the art of French patisserie and invent their own masterpieces. Each of the 100 recipes features a full-colour cross-section illustration, step-by-step photography and a beautiful hero image in order to both inspire the reader and demystify some of France's most iconic desserts. Patisserie includes the basic building-block recipes needed to understand the fundamentals of French patisserie, from the pastry itself (shortcrust pastry, sweet pastry, puff pastry, choux pastry and more) to fillings (custards, creams, butters, mousses, ganaches and pastes) and embellishments (meringue, chocolate, sauces and sugar art). From simple treats like madeleines, financiers and cookies to more complex creations, like black forest cake, eclairs, croissants, macarons, lemon meringue pie, l'opera, mocha, croquembouche, charlotte, rum baba and more, Patisserie covers all of the French delicacies you could ever dream of.

Pieejams

€39,95
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Dupuis Mélanie
Izdevējs Hardie Grant Books
Izdošanas gads 2016
Svītrkods 9781743790946
Iesējuma veids cietie vāki
Izdošanas vieta London
Lappušu skaits 288
Izmērs 32.6cm x 24.5cm x 3.5cm
Svars (kg) 2.0500
Valoda angļu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties