Wok: Recipes and Techniques

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods. For fast, fresh cooking for his family, there's one pan Lopez-Alt reaches for more than any other: the wok.

Whether stir-frying, deep frying, steaming, simmering or braising, the wok is the most versatile pan in the kitchen. Once you master the basics?the mechanics of a stir-fry and how to get smoky wok hei at home?you're ready to cook home-style and restaurant-style dishes from across Asia and the West, from Kung Pao Chicken to Pad Thai to San Francisco-Style Garlic Noodles. Lopez-Alt breaks down the science behind his beloved Beef Chow Fun, fried rice, dumplings, tempura vegetables and seafood and dashi-simmered dishes.

Featuring more than 200 recipes?including simple no-cook side dishes?instructions on knife skills and pantry stocking alongside more than 1,000 colour photographs, The Wok provides endless ideas for brightening up dinner.

Pieejams

€41,95
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Kenji Lopez-Alt
Izdevējs WW Norton & Co
Izdošanas gads 2022
Svītrkods 9780393541212
Iesējuma veids cietie vāki
Izdošanas vieta New York
Lappušu skaits 672
Izmērs 27.7cm x 22.6cm x 3.8cm
Svars (kg) 2.1500
Valoda angļu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties