Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu.
Grāmatā aprakstīts:
*kā sagatavot gaļu un zivis kūpināšanai;
*cik daudz būs gala produkts no noteikta daudzuma svaigās gaļas un zivīm;
*kā gatavot desas no mājlopiem un medījumu gaļas;
*kā arī konservu gatavošana un receptes jau nokūpinātām zivīm;
*un daudz citas lietderīgas informācijas par un ap kūpināšanu.
Grāmata dod zināšanas un izpratni par kūpinātavu un kurināmo veidiem, un palīdzēs saprast, kāda veida kūpinātava piemērota tieši Tev.
Mākslinieks Uldis Baltutis.

Pieejams

€12,30
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Kaliņa Inta, Leja Jānis
Izdevējs Avots
Izdošanas gads 2022
Svītrkods 9789934590108
Iesējuma veids mīkstie vāki
Izdošanas vieta Rīga
Lappušu skaits 254
Izmērs 20.5cm x 14.5cm x 1.4cm
Svars (kg) 0.3500
Valoda latviešu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties