Tradicionālie latviešu ēdieni

Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Proatms, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies - daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lia tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti - knapsieriņus, pentaku, studiņu,kuģeli un daudzus citus.
Aigara Truhina vāka un iekārtojuma dizains.

Nav noliktavā

€13,14
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Šelvaha Lolita
Izdevējs Zvaigzne ABC
Izdošanas gads 2012
Svītrkods 9789934027604
Iesējuma veids cietie vāki
Izdošanas vieta Rīga
Lappušu skaits 167
Izmērs 24.7cm x 22cm x 1.7cm
Svars (kg) 0.8600
Valoda latviešu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties