Jaunā konditora rokasgrāmata (VTB 25)

Šī grāmata domāta tiem, kas nopietni nolēmuši sākt apgūt cepšanas mākslu. Taču arī jau pieredzējis konditors varēs iegūt jaunas idejas un vērtīgus padomus, kā pagatavot dažāda veida mīklas izstrādājumus, krēmus, pildījumus un rotājumus konditorejas izstrādājumiem.
Grāmatā apkopotas receptes, kas domātas garšīgu izstrādājumu pagatavošanai, kā arī dažādu veidošanas paņēmienu apguvei.
Grāmata izstrādāta atbilstoši LR Izglītības ministrijas apstiprinātam konditoru apmācības programmām, lai apgūtu teorētiskās zināšanas un pilnveidotu praktisko apmācību kvalitāti.
Unas Šneideres vāka foto.

Pieejams

€10,64
%

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

%

Atlaides nesummējas!

Mūsu darbinieki pasūtījumus apstrādā darba dienās no plkst. 10:00 līdz 17:30.

Pasūti preces e-veikalā, bet saņem un norēķinies grāmatnīcā!

Pirkumiem virs € 35 bezmaksas TIEŠĀ piegāde Rīgā 3-7 darba dienu laikā (līdz € 35 piegāde tikai € 3).

Piedāvājam pirkumus saņemt arī ārzemēs!

Bezmaksas piegāde jebkurā grāmatnīcā JĀNIS ROZE 1-7 darba dienu laikā.

Jautājumu gadījumā raksti uz info@jr.lv vai zvani +371 67501565.

Papildinformācija

Papildinformācija

Autors Bicāne Anita
Izdevējs Biznesa augstskola Turība
Izdošanas gads 2012
Svītrkods 9789984828633
Iesējuma veids mīkstie vāki
Izdošanas vieta Rīga
Lappušu skaits 456
Izmērs 20cm x 14.6cm x 2.4cm
Svars (kg) 0.5500
Valoda latviešu

Komentāri

Rakstīt atsauksmi

Tikai reģistrēti lietotāji var rakstīt komentārus. Lūdzu, ieiet vai reģistrēties