2016-11-15

8 lietas

 

 

Lasot grāmatas, lielākai daļai lasītāju ir ieradums un kāre atzīmēt iemīļotās vietas, izrakstīt citātus, pierakstīt domas, idejas, tāpēc šoreiz iesakām 8 lietas, kas noderēs lasot, pierakstot, izrakstot, izzinot un pasvītrojot.

 

1. KNOCK KNOCK piezīmju līmlapiņas

Stilīgās un asprātīgās līmlapiņas noderēs, veidojot jaunus lasāmo grāmatu sarakstus, veicot piezīmes lasot, izrakstot citātus un atzīmējot to lappušu numurus, kuras ir vērts pārlasīt.

 

2. ES LASU UN MAN PATĪK grāmatu mīļotāja dienasgrāmata

Šo varētu nosaukt arī par grāmatu lasīšanas plānotāju, jo tajā var ne tikai atzīmēt un vērtēt izlasītās grāmatas, bet arī veidot vēlamo grāmatu sarakstus, salīdzināt filmas ar grāmatām u.tml.

 

3. Grāmatzīme YOU ARE HERE vai YES I'M ACTUALLY READING THIS

Grāmatzīmes, kas vienlaikus kalpo kā piezīmju lapiņas, uz kurām var pierakstīt grāmatā gūtās idejas, kā arī informāciju par pašu grāmatu. Vienā komplektā – 25 grāmatzīmju lapas.

 

4. M&G pildspalva BE YOURSELF

Kāda gan var būt piezīmju veikšana bez skaistas, iedvesmojošas pildspalvas? Ļaujies pārdomu plūsmai un piefiksē sev mīļus grāmatu citātus!

 

5. Teksta marķieris TRATTO VIDEO

Ja nelīdz piezīmju lapiņas un ir drosme un luste lasāmās lappuses padarīt spilgtākas, atzīmējot svarīgāko, tad noteikti noderēs koši un kvalitatīvi teksta marķieri.

 

6. Piezīmju blociņu komplekts PARIS IN COLOR

Spilgti, krāsaini, iedvesmojoši bloknotiņi ikdienas pierakstiem, ceļojumu piezīmēm, grāmatu citātiem un visforšākajām idejām pasaulē. Komplektā – 3 blociņi.

 

7. Grāmatu grāmata THE BOOK (Keith Houston)

Kā radās grāmatas? No papirosa līdz mašīndrukai. Vēsture, veidošanās, nākotne. Par un ap visietekmīgāko priekšmetu pasaulē – grāmatu. Mierinoši un iepriecinoši vārdi ikvienam, kurš mīl grāmatas.

 

8. Disney Vinnijs Pūks: Gaišu dienu grāmata 2017

Šis plānotājs (2017. gadam) sniegs lielisku iespēju saplānot ik nedēļu un dienu, kā arī iepriecinās ar omulīgā Vinnija Pūka un viņa draugu brīnišķīgajām atziņām.