Lasītāju komentāri


Džuaņ Faluņ (Latviešu valodā)
Džuaņ Faluņ (Latviešu valodā)
Īsumā: Ļoti interesanta grāmata! Vērtē: Anatolijs
Ļoti interesanta grāmata! Rekomendēju. (Publicēta 08.01.2018)
Rīgas kokteiļi/Riga cocktails
Rīgas kokteiļi/Riga cocktails
Īsumā: Lieliska Vērtē: Juris
Ļoti patīk, ka grāmata ir angliski. Aizsūtīju vairākiem draugiem ārzemēs. Ārzemju latviešiem ļoti patika. Dzimtenes garša... (Publicēta 08.01.2018)
Balta kā sniegs 2
Balta kā sniegs 2
Īsumā: forsa Vērtē: alija
aizrauj lasitaju (Publicēta 07.01.2018)
Latvijas zīdītāji. Pilnīgs sugu apskats
Latvijas zīdītāji. Pilnīgs sugu apskats
Īsumā: Łoti vērtīga grāmata. Zināšanu krājumvācelīte. Vērtē: Vilcene
Uzzināju łoti daudz interesantu lietu par zvēriem. Biju pārliecināta, ka kurmītis ziemā guł, un lūsis -medījot uzbrūk no koka. Izrādās- mīts.
Iesaku visiem, lai labāk un tuvāk iepazītu līdzās dzīvojošos draugus. (Publicēta 07.01.2018)
Koku slepenā dzīve. Ko jūt un kā cits ar citu sazinās koki - ieskats apslēptā pasaulē
Koku slepenā dzīve. Ko jūt un kā cits ar citu sazinās koki - ieskats apslēptā pasaulē
Īsumā: Labākā grāmata, kāda par kokiem, dabu lasīta Vērtē: Vilcene
Šī nu tiešām būs labākā grāmata, kāda par kokiem, dabu, ilgtermiña saimniekošanu lasīta.
Vairāk mums šādu mežziñu, un šādi domājošu, saimniekojošu mežos cilvēku, tad planēta, arī Latvija nekłūtu par tuksnesi. Piekrītu autoram. Izlasot uz mežu skaties savādāk. Patiesa mīlestība pret dabu, nevis sautīgs biznesa aprēkins. (Publicēta 07.01.2018)
Darbs ar elpu
Darbs ar elpu
Īsumā: darbs,par ko jāpiedomā ikdienā Vērtē: Sanita SL
Vērtīgi ieteikumi un vingrinājumi,kas paldzēs atjaunot pareizu elpošanu,līdz ar to uzlabojot veselību kopumā un izārstējot no dažādām kaitēm.Pareiza elpošana apgādā ar skābekli un uzlabo asinsriti,kas ir pamatu pamats mundrumam un labam noskaņojumam.Daži vingrinājumi patiešām dod tādu rīta mundrumu...ne sliktāk par ikrīta kafijas krūzi! (Publicēta 06.01.2018)
Asinsmāsas
Asinsmāsas
Īsumā: nelikās stindzinošs, bet ir tīri OK Vērtē: Anna
Pēc atsauksmēm likās, ka nu tikai būs, bet nedaudz vīlos. Neko stindzinošu nesagaidīju. Bet kopumā labs psiholoģiskais trilleris, kad aizdomu ēnas tiek mestas uz tik daudziem, ka beigās jau apjūc :) (Publicēta 05.01.2018)
Ezera māja
Ezera māja
Īsumā: interesanti savērpts sižets Vērtē: Anna
Man šis romāns patika labāk par iepriekšējiem darbiem, kuri varbūt brīžam bija pārāk romantiski. Šis ir tāda kārtīga vēsturiska drāma - par kādu ģimeni 3 paaudzēs un noslēpumiem, kas nāk gaismā. Notur intrigu līdz pēdējam! (Publicēta 05.01.2018)
Magones laiks
Magones laiks
Īsumā: vasaras romāns Vērtē: Sanita SL
Ne vienmēr brunču mednieks ir tikai brunču mednieks vai bibliotekāre ir tikai pelēkā pele,jo autorei ir lieliski izdevies parādīt,kas slēpjas aiz tik dažādām ārējām maskām.Romns,ko lasīt pie karstas šokolādes tases,sekojot līdzi galvenās varones pārmaiņām - fiziskām un garīgām,jeb,kā pieticīga margrietiņa uzplaukst par krāšņu un kārdinošu magoni! (Publicēta 05.01.2018)
After 3 Pēc kritiena
After 3 Pēc kritiena
Īsumā: Viduvēji Vērtē: Mia Grosa
Lai arī šajā daļā ir daudz vairāk notikumu un spraigāks sižets, diemžēl personīgi man šī grāmata šķita "švakāka" nekā iepriekšējās. Tā vairs tik ļoti neaizrāva, un plauktā nogulēja "puslasīta" ilgāk nekā būtu gribējies- brīžiem lasīju tikai tāpēc, ka biju iesākusi. Tā nepārsteidza ar negaidītiem pavērsieniem, viss šķita pašsaprotams, un bija mirkļi, kad, absolūti nekorekti izsakoties, tā šķita "nūģīga".
Tomēr arī šai daļai noteikti atradīsies savs lasītāju loks.
Un, bez šaubām, izlasīšu arī ceturto daļu- tīri ziņkārības pēc, lai zinātu, cik banāli (vai satriecoši) noslēgsies šis savdabīgais mīlasstāsts. (Publicēta 03.01.2018)