Lasītāju komentāri


Vētras otrajā pusē
Vētras otrajā pusē
Īsumā: Tas nav tikai mīlasstāsts uz vēsturiska fona, tādēļ - Vērtē: Sanita SL
patīkams pārsteigums, kur jādomā līdzi, mazāk iepriekšparedzams, kā sākumā varētu šķist - vētras tiešā un pārnestā nozīmē ne tikai saasina uztveri un domāšanu, bet arī nostabilizē un nostiprina. (Publicēta 17.03.2023)
Lietu vēsture
Lietu vēsture
Īsumā: Kas var notikt vienā, karstā vasarā Kembridžā? Vērtē: Sanita SL
Redzams, ka 70-o gadu noziedzības līmenis ir bijis vērā ņemams, kā arī - mācēt atrast pavedienu, aiz kā šķetināt, ja motīvi meklējami aiz slēgtām durvīm un zināmās aprindās?
Autorei ir atbildes uz visiem šiem jautājumiem! (Publicēta 16.03.2023)
Puisis no blakuskapa
Puisis no blakuskapa
Īsumā: Redz, kā! Vērtē: Sanita SL
Humors izglābs pasauli - pat, ja attiecībās iet kā pa celmiem - kur nu vēl dažādāki cilvēki un viņu dzīvesveidi! Sadzīviskas nesaprašanās liek paskatīties pašiem uz sevi no malas un padomāt - vai šis ir vienīgais risinājums? (Publicēta 13.03.2023)
Viltvārdis. Otrais, papildinātais izdevums (E-grāmata)
Viltvārdis. Otrais, papildinātais izdevums (E-grāmata)
Īsumā: Būs tā vērts! Vērtē: Arnis
Tagad ir par ko padomāt! (Publicēta 13.03.2023)
Nāc man līdzi
Nāc man līdzi
Īsumā: ATSAUKSME UZ GRĀMATAS VĀKA - VIETĀ! Vērtē: Sanita SL
Autoram ir lieliski izdevies ielīst noziedznieka galvā, kā arī redzēt pasauli caur viņa prizmu, bet arī lasītājs nepaliek bešā - visu noziegumu un to atrisinājumu konstrukcija ir kā 3D modelis, ko var apskatīt no visām pusēm. Man ļoti patika šis romāns! (Publicēta 12.03.2023)
Pazudusī meita
Pazudusī meita
Īsumā: Autors ir uzķēris paaudžu konflikta stīgu, Vērtē: Sanita SL
kā arī sekas, kas notiek ģimenē ar šādu atsvešinātības pakāpi. Pārsteidzošs risinajums, kas visu atrisina, kā arī galvenie varoņi, kas saprot savu alošanos. (Publicēta 09.03.2023)
Garīguma ceļš
Garīguma ceļš
Īsumā: Caur šādu pieredzi garīgums Vērtē: Sanita SL
nemaz nav jāmeklē - tas rodas acīmredzot, ja no ceļa pieturām, zīmēm un krustojumiem izdara attiecīgos secinājumus. Katram šis ceļš būs savs, kā arī garīgums pietuvināts konkrētā cilvēka būtībai. Bija ļoti interesanti piedalīties šī garīguma vaibstu tapšanā. (Publicēta 09.03.2023)
Pieci soļi hroniska stresa pārvarēšanai
Pieci soļi hroniska stresa pārvarēšanai
Īsumā: iedarbīgi un pārliecinoši Vērtē: Sanita SL
lai nerastos stress no tā, ar ko gan vajadzētu sākt.... šinī grāmatā ir lieliski izskaidrota stresa bioķīmiskā ietekme uz cilvēka organismu, kā arī soli pa solim realizējamas metodes tā pārvarēšanai, atkarībā no stresa izraisītājfaktora... (Publicēta 05.03.2023)
Mīļais bērns
Mīļais bērns
Īsumā: Nosaukums kā atslēga Vērtē: Sanita SL
Grāmatas autorei ir izcilas zināšanas cilvēku psiholoģijā - tā ir šī romāna sāls! Sižets sāk iekustēties pavisam ne no tās puses, kur varētu domāt - detektīvs, kurš attaisno savu žanru!
(Publicēta 05.03.2023)
Jaukumiņš
Jaukumiņš
Īsumā: Ja nebūtu tik destruktīvi, Vērtē: Sanita SL
tad būtu pavisam jauki - šis stāsts ir kā viens no daudziem, bet galvenajai varonei glāze vienmēr pustukša un liela vēlme malt uz riņķi vienu un to pašu... no tā jau problēmas nerisinās. Ja noliktu malā emocionālo labilitāti, tad - būtu meitene ar apgriezieniem! (Publicēta 05.03.2023)