Lasītāju komentāri


Lūgšanas par nolaupītajām
Lūgšanas par nolaupītajām
Īsumā: Nopietna. Vērtē: Aelita SI
Ļoti savdabīgi,neierasti uzrakstīta grāmata.Ļoti poētiski,ar daudz salīdzinājumiem.Dažbrīd jāpārlasa vairākas reizes kāds no teikumiem,lai saprastu no kādas personas teiktais tiek pasniegts.
Patika.Par Meksikas cilvēku tirdzniecību dzirdēts,bet par šo cilvēku dzīvi kādā no dziļākajiem nostūriem nebiju neko lasījusi,tādēļ viņu dzīvi,kura vairāk līdzinās eksistēšanai ,grūti iedomāties.Tāda sajūta ,ka tur valda akmens laikmets.
Skarba,nežēlīga patiesība. (Publicēta 27.04.2017)
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem
Īsumā: Fascinējoša Vērtē: Vizma IM
Grāmata mani aizrāva. Burvju pasaule, visapkārt brīnumainas lietas un cilvēki.:) Arī filmu noskatījos pēc grāmatas izlasīšanas.Man patika.Varu piekrist Lailai no MO. Rokas ķeras tiešam pie nākamās daļas :) (Publicēta 26.04.2017)
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem 2 Pilsēta bez dvēseles
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem 2 Pilsēta bez dvēseles
Īsumā: Fascinējoša Vērtē: Vizma IM
Grāmata nelika vilties. Tiešam izlasiet gan pirmo, gan pārējas divas :) Jūs nespēsiet nolikt malā :) (Publicēta 26.04.2017)
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem 3 Dvēseļu krātuve
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem 3 Dvēseļu krātuve
Īsumā: Fascinējoša Vērtē: Vizma IM
Šī grāmata bija fascinējoša,tā pat kā divas iepriekšejās. Ierauj savā valstībā un nelaiž vaļā. Un beigas arī bija visai negaidītas :) (Publicēta 26.04.2017)
Pasaules acs
Pasaules acs
Īsumā: stilizēts un... Vērtē: Sanita SL
... pēc būtības līdzīgs stāsts kā ,,Vēja vārds,, ,,tikai - citi laiki,personāži,īpašības &īpatnības.Kopējais ar iepriekšminēto romānu - garšīgi,izsmalcināti attēloti varoņi,pārdabiskās parādības,notikumi,var izdzīvot katru niansi kā filmā pieredzētu.Viss kā izzīmēts ar smalku otu tā,ka pat gribētos padzīvoties tādos laikos.Īsts fantastikas romāns! (Publicēta 26.04.2017)
Maziņā
Maziņā
Īsumā: Ar ironiju un sarkasmu Vērtē: Irita TU
Šajā grāmatā nav dzeja izklaidei.Vienā elpas vilcienā par visu - par politisko situāciju valstī, par emigrantiem un imigrantiem. Par attiecībām, par pērc un pārdod. Ar ironiju un sarkasmu. Galvenā grāmatas atziņa,ka tomēr visiem jāatgriežas pie savām saknēm, nav ko dancot pēc citu stabules, tad viss nostāsies savās vietās. (Publicēta 26.04.2017)
Lasītprieks! Ronja - laupītāja meita (m.v.)
Lasītprieks! Ronja - laupītāja meita (m.v.)
Īsumā: ATGRIEZOS BĒRNĪBĀ Vērtē: Vizma IM
Kādu vakaru,mani tirdija nemiers. Itkā prāts nenesās uz gŗāmatu lasīšanu, Izlēmu sakārtot meitām grāmatu plauktu,tur uzdūros grāmatai,kuru nebiju lasījusi gadus 20 vismaz :D
Paņēmu viņu klēpī pašķirstīt,bet viss beidzās ar to,ka sēdēju uz grīdas,pie meitu grāmat plaukta, un kāri lasīju :D
Mājinieki bija šokā:D Bet es laimīga! Izlasiet arī jūs,atceraties bērnību :) (Publicēta 26.04.2017)
Muzejs
Muzejs
Īsumā: Muzejs Vērtē: Irita TU
Nav izklaidējoša, drīzāk izzinoša. Izlasi grāmatu, būsi pabijis mazliet muzejā.Par tā saucamo padomju laiku populārākajām izklaides vietām"Skapi","Lunu", "Putnu dārzu", "Bedri" un citām.Tā laika spilgtākajām personībām un māksliniekiem un to bohēmu.Kurš gan nezina tā laika Veras Muhinas dizainēto tējas glāzi, tautā sauktu par graņonku. Iespēja pastaigāt pa Rīgas Ļeņina un Gorkija ielām.Lasi, iepazīsti vai atsauc atmiņā (Publicēta 26.04.2017)
Ledus pieskāriens
Ledus pieskāriens
Īsumā: Fantastiska Vērtē: Vizma IM
Grāmata stāsta par meiteni, kura ir ļoti neparasta.Visam kam viņa pieskarās viņa sasaldē. Viņa domāja ka ir vienīgā dīvaine, taču tad viņa satiek puisi,no kura staro karstums, taču no viņa pieskāriena viņa jūtas normāla.Šo jauniešu piedzīvojumi,liek gan šausmās sarauties, gan smieties.Noteikti izlasiet :) (Publicēta 26.04.2017)
Greja kalns
Greja kalns
Īsumā: grišams - klasika Vērtē: Sanita SL
Kādu laiku biju pametusi novārtā Grišama darbus...nelasījās,bet šis romāns piesiastīja,tāpēc 2 vakari tika pavadīti tālajos Apalačos.Ko tik var uzzināt,lasot pat juridiskam tēmām,kas tik nenāk gaismā! Noteikti,ka romāns balstīts uz patiesiem faktiem un notikumiem netālā pagātnē,diemžēl neglaimojot dažām pasaulē zināmām firmām un organizācijām...nobeigums peņemams,jo galvenie varoņi ir apveltīti ar diezgan pamatīgu devu veselā saprāta. (Publicēta 26.04.2017)