Lasītāju komentāri


Tibetas miega un sapņu grāmata
Tibetas miega un sapņu grāmata
Īsumā: Instrukcija garai un jēgpilnai dzīvei Vērtē: AijaSP
Domāju dažus no padomiem arī izmantot. Pagaidām vēl taustāmu rezultātu nav. Bet uzskatu, ka sekojot tiem, noteikti cilvēki var kļūt mierīgāki un neuzvilkties par sīkumiem. Svarīga ir sava prāta, domu vadīšana.Tibetieši uzskata, ka miegs katru nakti ir ģenerālmēģinājums nāvei.Ja mēs caur savu prātu spējam kontrolēt sapņus, tad varam kā nākas būt gatavi arī savai fiziskajai nāvei. Vispār ļoti interesanti. (Publicēta 23.04.2017)
12 Dzīves stāsti. Dievs ir uzticams
12 Dzīves stāsti. Dievs ir uzticams
Īsumā: liecības Vērtē: Ievaog
12 brīnišķīgi stāsti kā Dievs izmaina dzīves,uzmundrina,palīdz.
Ar Dievu ikvienu pārbaudījumu vieglāk pārdzīvot. Tas izmaina raksturu,uzlabo dzīves kvalitāti!Ļoti aizraujoši stāsti! (Publicēta 22.04.2017)
Figūra elastīga ķirzaka 22.5 cm asorti
Figūra elastīga ķirzaka 22.5 cm asorti
Īsumā: Cik jauki, Vērtē: Sanita SL
...ka mums tādas ir! Kāds viņām visaptverošs dzīvesprieks,ja tver dzīvi pilniem malkiem:) Tiešām,mīlīgas - garastāvokļa uzlabošanai. Arī kā labs interjera variants vasarnīcā,tādas vairākas piestiprinot pie sienas uz pīteņa,liekas,ka paliek siltāk! Nopietni,bez jokiem! (Publicēta 22.04.2017)
Kritiens uz augšu
Kritiens uz augšu
Īsumā: Pārāk plakans stāstījums Vērtē: ?
Kad izlasīju anotāciju, likās, ka grāmata būs dzīvāka, tajā vairāk būs humora, ironijas un pašironijas. Rezultāts faktiski visai viduvējs. Faktiski visā stāstījumā pietrūka tieši īsta humora, izlasītais atstāja pārāk nopietnu iespaidu. Neskatoties uz centieniem visu pasniegt it kā ar humoru. Faktiski, ja nebūtu paņēmusi līdzi grāmatu lasīšanai visas dienas pārbrauciena laikā, tā vienkārši noliktu malā puslasītu. (Publicēta 22.04.2017)
André de Dienes. Marilyn Monroe
André de Dienes. Marilyn Monroe
Īsumā: apburoši Vērtē: Sanita SL
Monro panākumu atslēga - labais noskaņojums,smaids,pozitīvisms,tas viss rada balti žilbinošu,cilvēkus iepriecinošu skaistumu,kuram ne vienmēr jāiemieso klasiski pareizi,auksti vaibsti,kas var būt simetriski,bet bez cilvēciskā šarma.Kā rāda šī grāmata un pati Merilina,personības valdzinājums iet roku rokā ar vizuālo,un šīm prmaiņām bija ļoti interesanti sekot līdzi. (Publicēta 22.04.2017)
Tikai ne Aivija Pokita!
Tikai ne Aivija Pokita!
Īsumā: neatvairāma Vērtē: Sanita SL
Cik garšīga grāmata,nenoliedzami talantīgs bērnu grāmatu autors ir kaligrāfiski skaisti savirknējis nabadzīgas,bet apķērīgas meitenītes dzīvesstāstu ar mistikas,noslēpumu,gotisku ornamentu un neiztrūkstošu piedzīvojumu smalkumiem,ka,lasot šo grāmatu,tā vien prasās uzvilkt volānrišu blūzi un iemalkot angļu tēju,atšiepjot mazo pirkstiņu.Tas tāds mērens un piedodošs splīniņš,bet man patika,tik gaumīgi! (Publicēta 22.04.2017)
Adata
Adata
Īsumā: paldies par drosmi&atklātību Vērtē: Sanita SL
Šis stāsts lai ir kā atgādinājums,piemērs un dzīves pieredzes atspoguļojums,kā nekad nevajag darīt,pat domās pieļaut šādas rīcības varbūtību,kur nu vēl realitātē..Lasīju šo grāmatu jau pirms vairākiem gadiem,apbrīnojot un apsveicot autori par gribasspēku izrauties no šī purva,izvelkot sevi ārā aiz matu galiem! (Publicēta 22.04.2017)
Mežone
Mežone
Īsumā: Bravo cilvēka izturībai! Vērtē: Sanita SL
Kā filma,tā grāmata ir augstā līmenī,man ļoti,ļoti patika sekot līdzi galvenās varones psiholoģiskajām pārmaiņām,kad pazūd maziskums,cilvēkam esot dabā - un tādās proporcijās kā mazais cilvēciņš un lielā,varenā daba,līdz ar to šķīst cilvēka egocentrisms un dzīve iegūst plašāku redzesloku.Fantastiski!Ļoti vērtīgi izlasīt šo grāmatu visām tām,kas raud,ja neizdodas nopirkt kāda zīmola jaunāko pavasara kleitu... (Publicēta 22.04.2017)
Indija ne pa jokam. Un Pakistāna arī
Indija ne pa jokam. Un Pakistāna arī
Īsumā: arī favorīts ceļojumliteratūrā Vērtē: Sanita SL
Mazliet īpatnējais autora rakstīšanas stils netraucēja iesaistīties un izceļoties pa šīm valstīm,kur neparedzēti gadījumi bira kā no pārpilnības raga.Teikšu īsi,ja vēlas atpūtas kūrortu,tad jādodas bariņā pa tūristu maršrutiem,savukārt,ja velk uz bīstamiem,pārsteidzošiem piedzīvojumiem,kur jāsaspicē ausis un acis katru mīļu brīdi,tad tik jātaisās riktīgā CEĻOJUMĀ! (Publicēta 22.04.2017)
Rīga-Pekina, jeb ceļošana un izdzīvošana ne - sezonā
Rīga-Pekina, jeb ceļošana un izdzīvošana ne - sezonā
Īsumā: vērtība Vērtē: Sanita SL
Visinteresantākie ir tieši tie ceļojumu apraksti,kuri ir ārpus komfortablajām,tūristiem paredzētajām takām un robežām,tie ir elpu aizraujoši ceļojumi,kas lauž ierastos štampus un stereotipus par kādu konkrētu ģeogrāfisku vietu. Es kā lasītājs iesaistos līdzi,kā ceļotājs - sajūsminos,jo nav nekādi ,,ā,tur jau tas un tas,kas visiem jau ir zināms vai kautkur dzirdēts,, Rakstīt grāmatu par ceļojumu nav viegli,kvalitātes rādītājs - ja lasītājam aizraujas elpa! Par šo grāmatu to var teikt pa visiem 100% (Publicēta 22.04.2017)