Lasītāju komentāri


5am Club, the
5am Club, the
Īsumā: Iesaku ikvienam! Vērtē: Kristīne
Ja ir liela interese par psiholoģiju sevis attīstīšanu, tad es noteikti ieteiktu šo grāmatu izlasīt. Grāmata tiešām dos patiesi noderīgus ieteikumus un konkrētus ieradumus, kurus pielietot un ilgstoši veicināt labklājīgu dzīvesveidu un mentālo veselības stāvokli. (Publicēta 06.12.2022)
Slimība kā ilūzija
Slimība kā ilūzija
Īsumā: GRĀMATA, KURAI JAU SEN BIJA VAJADZĒJIS BŪT! Vērtē: Sanita SL
Beidzot tam kalnam esam izgrauzušies cauri - ir viena liela un visu izsakoša atbilde uz daudziem,daudziem, līdz šim neatrisinātiem jautājumiem! Mēs visi varam būt veseli - tas nav joks! Slimības tiešām ir sekas tam, ja turpinām sevi būvēt no nepareizajiem pamatmateriāliem - šūnas visu pasaka priekšā. (Publicēta 05.12.2022)
Tepat kaimiņos dzīvo meitene
Tepat kaimiņos dzīvo meitene
Īsumā: Tik meistarīgi - kodolīgi, bet dziļi te ierakstītas izstumšanas sāpes! Autore stāstu veido kā sarunu, kuras uzrunājošā forma paģēr, ka daļa atbildības par neredzamo meiteni jāuzņemas arī lasītājam pašam. Atrisinājums dziedina un atver acis. Vērtē: Ulrika
Lappuses vēsta par meiteni, kurai “nav ķermeņa”. Šie un līdzīgi apgalvojumi precīzi norāda uz mūsu rīcības un vārdu lielo spēku – gan neredzamais bērns, gan mēs paši, balstoties apkārtējo rīcībā, varam noticēt, ka ķermeņa un vārda vai balss patiešām nav.. un, ja tam noticam, tad vai nu izzūdam vai nodarām milzu postu, kurš vēlāk panāk arī mūs pašus.

Ar pilnu atsauksmi vari iepazīties https://www.instagram.com/p/Clv6d5osId1/?igshid=YmMyMTA2M2Y= (Publicēta 04.12.2022)
Emma un ekrāni
Emma un ekrāni
Īsumā: Jauka bērnu grāmatiņa Vērtē: Maija
Bērna pasaule ir arī mana pasaulē, un to mēs varam kopā veidot.
https://domgraudi.blogspot.com/2022/12/emma-un-ekrani-liela-jautajumu-spele.html (Publicēta 03.12.2022)
Melleņu lācis: sapņotāju kalendārs
Melleņu lācis: sapņotāju kalendārs
Īsumā: KA VAR BŪT TIK BRĪNIŠĶĪGA GRĀMATA!!! Vērtē: Sanita SL
Bērniem un pieaugušajiem kārtīga sirdssiltuma,mīlestības un dzīvesprieka deva!!!
Un vēl šīs ilustrācijas!!! (Publicēta 02.12.2022)
Sieviete, kurai ir plāns
Sieviete, kurai ir plāns
Īsumā: Pozitīvisms bez pārpozitīvisma. Vērtē: Sanita SL
Kas bijis dziļi bedrē, novērtē spītu, izturību un saules siltumu - autore ar savu piemēru rāda, ko cilvēks pats var darīt savas veselības un dzīves kvalitātes ziņā, negaidot no citiem pilnīgi neko. Viņas izskats un vitalitāte runā pati par sevi! (Publicēta 02.12.2022)
Empātijas spēks
Empātijas spēks
Īsumā: Bez Lietusdārza grāmatām nekādi!!! Vērtē: Sanita SL
Empātija ir īpašība zelta vērtē, tomēr, ja tās ir PAR DAUDZ, tiek panākts gluži pretējs efekts, šī īpašība strādā pret pašu cilvēku - viss labs, kas ar mēru. Labi piemēri no dzīves kā uzskates materiāls. (Publicēta 02.12.2022)
Brīvprātīgais vājprāts
Brīvprātīgais vājprāts
Īsumā: Laba grāmata Vērtē: Jānis
Iesaku (Publicēta 01.12.2022)
Kā sarunāties ar bailēm?
Kā sarunāties ar bailēm?
Īsumā: tēma visai dzīvei Vērtē: Sanita SL
Ar bailēm ir tāpat, kā ar nazi, kā nu kurš to izmantos - maizes griešanai, kaut kā postīšanai vai iznīcināšanai - bailes var būt līdzeklis rīcībai un slinkuma rutīnas pārvarēšanai, kā arī emocijas ar mazāk pozitīvu iezīmi. Tās var būt izaicinājums un uzkrātās enerģijas indikators, arī... kā nu kuram, bet pamatīgs virzītājspēks pavisam noteikti! (Publicēta 29.11.2022)
Šeit nav nekāda bēdu leja
Šeit nav nekāda bēdu leja
Īsumā: sadzīve ir sadzīve, lai kur tā arī nebūtu Vērtē: Sanita SL
Varbūt... tieši pateicoties ikdienišķi risināmām lietām, galvenajai varonei ir izdevies attaisnot savas pašas cerības - kā uz darbu, tā arī uz privāto dzīvi? Šis īpašais mikroklimats ieved lasītāju tādā pasaulē, par kuru jūk un brūk stereotipi pēc grāmatas izlasīšanas. (Publicēta 29.11.2022)