Lasītāju komentāri


Vai viņi purkšķina?
Vai viņi purkšķina?
Īsumā: Iesaku lasīt visai ģimenei Vērtē: Maija
Dikti feina grāmatiņa, priecīgi lasījām visa ģimene. Iesaku - bērniem noteikti patiks. (Publicēta 10.02.2022)
Viens no mums
Viens no mums
Īsumā: kur vēl var piņķerīgāk uzrakstīt? Vērtē: Sanita SL
Jau Bustera ausis jauca galvu - labā nozīmē, protams, - tad šeit galvenie varoņi ir tik pārgalvīgi un neaprēķināmi, ka grāmatas lasīšana kļūst par virtuāliem amerikāņu kalniņiem, tāpēc grāmatas biezums tāds nieks vien šķitīs, tik ātri lasās! (Publicēta 09.02.2022)
Tev būs četri vīri
Tev būs četri vīri
Īsumā: plaša rezonanse šai grāmatai Vērtē: Sanita SL
Paldies par šo grāmatu un vēlreiz paldies, cik iespaidīga tā ir! (Publicēta 09.02.2022)
Rūpēs par dvēseli
Rūpēs par dvēseli
Īsumā: lasot šo grāmatu, Vērtē: Sanita SL
sapratu vairākas lietas par dvēseles kopšanu un attīstību, kas ir tās uzdevums, un ko šis jēdziens sevī ietver? Dvēseles būtība apskatīta no dažādiem viedokļiem, pārliecībām, sniegts detalizēts izklāsts - atbildes uz jautājumiem, kuras neatradu citur. (Publicēta 09.02.2022)
UDHS priekšrocības
UDHS priekšrocības
Īsumā: aktualitāte Vērtē: Sanita SL
Es pilnībā redzu sevi šīs grāmatas lapaspusēs, katrs pats var izpētīt un izsecināt, kas un kā, lasot šo grāmatu, bet - jā, šo visu var pārvērst par trumpi, kas strādā paša labā, pie tam - efektīvi! (Publicēta 09.02.2022)
Paldies, mesjē Dior!
Paldies, mesjē Dior!
Īsumā: jau ilgi gaidīju kautko tādu Vērtē: Sanita SL
Kaut ko no Parīzes smalkuma, augstās modes elegances un, kaut vai caur grāmatas lapaspusēm, būšanu šīs brīnišķīgās vides epicentrā. Urā - autorei izdevies! (Publicēta 09.02.2022)
Starp mums
Starp mums
Īsumā: autore burtiski ievelk savā stāstā Vērtē: Sanita SL
Jau iepriekšējais viņas romāns bija malā nenoliekams, tāpēc-par šo varu teikt to pašu. Lasāmviela ne tikai jauniešiem, arī pieaugušie lasītāji aizrausies ar šīs grāmatas lasīšanu, pateicoties autores mākslai uzburt sižetu! (Publicēta 09.02.2022)
Dizažio
Dizažio
Īsumā: Ģeniāla grāmata! Vērtē: Cinzia
Ģeniāla grāmata! Pieļauju, ka ne visiem būs pa spēkam nosaukt to tā, jo rakstnieka balasēšana ar pārdrošo pietuvinājumu tēmām no kurām vairums cilvēku iepletīsies acis un bailēs sastings spēja adekvāti spriest. Bet tie, kuri nenobīsies no elpu aizraujoši aprakstītā bomzīšu seksa, piedzīvos atklāsmi par to, ka Latvijā vajag tieši tik intelektuālu rakstnieku kāds ir Svens, kurš nebaidās normalizēt un uzsvērt visu cilvēku pārstāvības nozīmi sabiedrības atspoguļošanā. Līdzīgi kā savulaik, Diāna Arbusa savās radītajās fotogrāfijās attēloja "frīkus". Galvenais, saglabājiet mieru, jo lasot grāmatu DIZAŽIO jūs personiski netiksiet atmaskots. Jūsu iekšējais "frīks" nav un netiks apdraudēts. Tikai un vienīgi uzrunāts par veco, labo draugu. (Publicēta 09.02.2022)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: PILNĪBĀ PIEKRĪTU Vērtē: Sanita SL
Pēdējam komentāram,jo šī grāmata ir pat ļoti lasāma,bet nevajag gaidīt no priedes ābolus-viegla žanra romāns izklaidei ar saturu un jēgu-priekš pirmā romāna tas pat ir ļoti labi! (Publicēta 07.02.2022)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Iesaku - laba! Vērtē: Laura
Iesaku. Ļoti viegli lasās. Interesants stāsts! (Publicēta 05.02.2022)