Lasītāju komentāri


Midsomeras slepkavības. Nāve Bedžersdriftā
Midsomeras slepkavības. Nāve Bedžersdriftā
Īsumā: Nepērciet šo grāmatu!!! Vērtē: Aija
Tulkojums ir pilnīgi nebaudāms. Vietām pat nevar saprast teikumu jēgu. Ja nebūtu redzēta filma, būtu neiespējami kvalitatīvi uztvert saturu. Nepareiza teikumu konstrukcija. Stila kļūdas. (Publicēta 21.01.2024)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Man patika Vērtē: Arta
Grāmata man lasījās ar labi. Man patika. Seksuālās ainas nav tik spriedzes pilnas kā "Greja 50 nokrāsās", taču es nelasīju grāmatu tiekdamās pēc tādām, iespējams tāpēc dažiem bija tāda skepse par šo grāmatu. (Publicēta 21.01.2024)
Policistu pasakas
Policistu pasakas
Īsumā: Pamācoša grāmata skolas vecuma bērniem! Vērtē: Santa
Lieliski piemērota skolas vecuma bērniem, runājot un domājot par drošību ikdienas situācijās. (Publicēta 09.01.2024)
Dvēseļu gūstā
Dvēseļu gūstā
Īsumā: Negaidīju tik oriģinālu pasauli, ievilka un noturēja līdz galam. Vērtē: Guntis
Visu cieņu autores debijai! Fantāzija un izdoma patiešām pārsteidza, bet tai pat laikā varēju iedomāties to visu notiekam arī mūsdienās - kaislības, meli, pārdzīvojumi, nodevība utt. Ļoti neordināri varoņi un attiecības, un pārdabiskais nav pārāk nomācošs, kā mēdz būt citās fantāzijas grāmatās. Prasās turpinājums, "spin-off" vai tml. Gaidīšu! (Publicēta 07.01.2024)
Zina tikai tava sirds
Zina tikai tava sirds
Īsumā: Lieliska grāmata Vērtē: Agris
Dvēseli pacilājošs stāsts jebkuram, kas aizdomājas kaut ko savā dzīvē mainīt! Kalpot ne viss sistēmai, bet pats sev! (Publicēta 06.01.2024)
Eiforija
Eiforija
Īsumā: Spridzeklis Vērtē: Elīza Reja
Silvijas Plātas tēls tiek izmantots par līdzekli, lai iztirzātu "modernās sievietes" lomu mūsdienu sabiedrībā ļoti personīgā līmenī. Man šis likās interesants risinājums, taču brīdinu, ka daudziem Silvijas Plātas biogrāfijas zinātājiem dažādās vēsturiskās neprecizitātes traucēja izbaudīt stāstu līdz galam. Man paveicās, ka iepriekšēju zināšanu man nebija.
Stāsts noformēts ka Plātas iekšējais monologs par cīņu ar mentālo veselību, mātes pretrunīgajām jūtām, grūtniecību un dzemdībām, un vīra karjeras uzplaukumu uz viņas panākumu rēķina.
Iekšējā monologa noformējuma dēl, stāsts brīžiem iet uz riņķi - tās pašas emocijas, domas un bezspēcība izmainīt savu likteni. Lai gan tas būtu varējis padarīt stāstu garlaicīgu (minu, ka dažiem lasītajiem tā arī būs), manuprāt, tas padziļināja galvenā tēla izmisumu, noskatoties, kā dzīve un iespējas aiztraucas garām.
Grāmata patiks ne visiem, tā ir brīžiem smaga un grūti lasāma, tieši tikpat grūti, kā noklausīties, cik izmisīgi dauzās tikko uzšķērsta sirds. (Publicēta 05.01.2024)
Meksikāņu gotika
Meksikāņu gotika
Īsumā: Super Vērtē: Ilgonis
Izcils darbs. (Publicēta 04.01.2024)
Five Nights at Freddy's 2: The Twisted Ones
Five Nights at Freddy's 2: The Twisted Ones
Īsumā: Prece atnāca ātri, grāmata nebija saskrapēta un viss iznāca labi Vērtē: Mikelis
Iesaku grāmatu pirkt, ja vēlies lasīt tiešām labu grāmatu (Publicēta 02.01.2024)
Žirafīte steidz palīgā
Žirafīte steidz palīgā
Īsumā: Lieliska grāmata bērniem Vērtē: Līga
Lieliska grāmata bērniem. Bērni to šķirsta un lasa ar lielu prieku. Arī zīmējumi grāmatā ir patiešām jauki un sirsnīgi. (Publicēta 02.01.2024)
Aprakt dzīvu pie karātavām
Aprakt dzīvu pie karātavām
Īsumā: Reāla krimināldrāma Vērtē: Lāsma
Paldies autoram par bezkaislīgu, urdošu Latvijas Bankas prezidenta situācijas izklāstu un pievienoto vērtību - LB nozīmi un funkcijām valstī! Domāju, ka daudz problēmu izpaliktu, ja katrs no mums izprastu konkrētu lietu būtību un sūtību. Darbs lasās raiti, kritiskā domāšana ieslēgta, jo katrai lietai, notikumam kā monētai ir 2 puses. (Publicēta 02.01.2024)