Lasītāju komentāri


Kalendārs mani sauc
Kalendārs mani sauc
Īsumā: Laba grāmata Vērtē: Jana
Izlasīju grāmatu divās dienās! Ļoti patika. Ir ko pamācīties kā rakstīt dienasgrāmatu! (Publicēta 04.03.2021)
Kalendārs mani sauc
Kalendārs mani sauc
Īsumā: 100% LIETDERĪBAS KOEFICIENTS Vērtē: SANITA
Ja peld ar bagāžu (lasīt:diagnozi),tad nav viegli,viss atkarīgs no upes dziļuma un straumes ātruma,bet jāpeld un peld-atzīstamies sev,ka,lasot šo grāmatu,pat vissīkākie un nobēdzinātākie stereotipi kūst kā sniegs marta saulītē,ielaižot sevī domu,ka-dažbrīd-pietrūkt nevis Oskaram,bet-MAN-empātijas noturības,pamatīguma,kautko darot un spēja pamanīt vissīkāko niansi ikdienas esībā.Iespaidīga grāmata ar noturīgu efektu! (Publicēta 01.03.2021)
Lasītāja
Lasītāja
Īsumā: Grāmata atklāj to, ko es negribu pieredzēt... Vērtē: Lāsma
Grāmata, kas atklāj to, ko negribu pieredzēt - bezemociju būtnes, apmaldījušās sistēmā, kuras mērķis ir vara, nauda, viss tas, kas ved prom no dievišķā, no Avota. Apbrīnoju rakstnieces izdomu, detalizētu vides un prāta labirintu aprakstus. Labs brīdinājums mums visiem par mākslīgā intelekta otru pusi. (Publicēta 01.03.2021)
Atrast Viņu
Atrast Viņu
Īsumā: Skaists sievietes dzīves stāsta atspoguļojums ar laimīgām beigām. Vērtē: Sandra
Ikvienam cilvēkam vajadzīga sava otra pusīte, pasaulē tā ir tikai jāmeklē. Aizraujošs stāsts, kas atgādina lasītājiem - mīlestība nepieciešama ikvienam, tā nebeidzas, tā turpinās. Autorei lieliski izdevies izstāstīt mīlestības stāstu, ievijot savas dzīves mirkļus gan skaistos, gan sāpīgos. Meistarīgi viņa ievij sievišķās vēlmes, ģimenes alkas aizraujošos sižetos. Apbrīnas vērta viņas valoda. Lieliska debija! Iesaku izlasīt!

(Publicēta 01.03.2021)
Regīna Ezera. Re:
Regīna Ezera. Re:
Īsumā: Regīnas Ezeras fenomens Vērtē: Sanita SL
ir nepateikti pateiktais, noklusētais, kas kliedz starp rindām, valoda bez bailēm, piesardzības un piebremzētības - tā laika īpašības rakstniecībā. Viņa - sava ceļa gājēja bez pretenzijām uz kaut ko tālu, nezināmu, saprazdama, ka tas viss jau tepat vien ir. Jebkurā gadījumā - PERSONĪBA un IZCILA RAKSTNIECE, kura bagātinājusi latviešu literatūru ar atbalsi arī daudz kur citur pasaulē. Vai tā kāds vēl prot? (Publicēta 27.02.2021)
Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla
Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla
Īsumā: TAGAD UN TURPMĀK Vērtē: Sanita SL
Var redzēt, ka meditācija, par laimi, ir ieguvusi vairākus izpausmes veidus un variācijas atkarībā no dzīves nepieciešamības, tādēļ ikviens var atrast tajā savu jēgu un palīgu savas iekšējās pasaules sakārtošanai un līdzsvarošanai, par ko arī ir šī grāmata. (Publicēta 27.02.2021)
Karaliene Elizabete II
Karaliene Elizabete II
Īsumā: gaumīga snobiskuma pakāpe:) Vērtē: Sanita SL
Viss ar mēru un apdomu - tādā stilā šī biogrāfija ieved karaliskajās aprindās un konkrēto personu pasaules redzējumā. Viņas Augstība - tas nav tikai ārējais spožums un iepriekš noteikts dzīves ritējums, bet smags darbs ar savu ego, ko gribu un ko negribu - dzīvot pēc noteikta reglamenta un tradīcijām. Nekas nav tā, kā izskatās, tas tiešām ir darbs un stress (!) dzīves garumā! Ļoti izzinoša grāmata, kas paver arī dažas vēstures lapaspuses, tās - līdz šim - meistarīgi noklusētās. Zinu tikai to, ka negribētu būt karaliene, tas ir fakts! (Publicēta 26.02.2021)
Cilmes šūnu aktivizēšana ar uzturu
Cilmes šūnu aktivizēšana ar uzturu
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Pat ja daudz par šo tēmu ir lasīts un uzzināts, vienmēr lasu, kā parādās kaut kas jauns. Šajā grāmatā uzsvars ir likts uz mūsu ķermeņa šūnu pašatjaunošanos ar uztura palīdzību, kā arī par badošanās mītiem. Saprotams jau, ka atjaunojušās šūnas ir vislabākie kareivji pret vīrusiem! Protams, pastāstīts arī par to, kā ar zināmiem uztura produktiem mēs sevi deaktivizējam un novecinām - laba viela pārdomām, kā arī cerību rosinoša grāmata kopumā! (Publicēta 26.02.2021)
Atrast Viņu
Atrast Viņu
Īsumā: Par gramatu Vērtē: Samanta
Tikko pabeidzu lasīt grāmatu! Paldies! Tik ļoti mani aizrāva, ka nevarēju pārtraukt lasīt! Man ļoti patika, asaras un smiekli, un sajūta, ka stāstu stāsta draudzene, tik ļoti jutu līdzi stāsta varonei. Paldies, ar nepacietību gaidīšu nākamo grāmatu! (Publicēta 26.02.2021)
Savēlija dienas
Savēlija dienas
Īsumā: Kaķis ir mīļs, kaķis ir jauks, ir interesanti lasīt par kaķi Vērtē: Maija
Ja zina, ka kaķim var būt 9 dzīvības, tad var ticēt, ka Savēlijs tik daudz var izdzīvot.
Lasīt bija ļoti interesanti.
https://domgraudi.blogspot.com/2021/02/savelija-dienas-grigorijs-sluzitels.html (Publicēta 25.02.2021)