Lasītāju komentāri


Trokšņu ciema bērni
Trokšņu ciema bērni
Īsumā: Patika Vērtē: Vineta
Viena no labākajaām bērnības grāmatām (Publicēta 26.11.2017)
If I Was Your Girl
If I Was Your Girl
Īsumā: Svarīga Vērtē: Anonīmais
“If I was your girl” ir svarīga grāmata. Tā normalizē transseksuālu cilvēku, kas ir lieliska lieta, parādot meiteni, kura pakļaujas medicīniskām procedūrām, atrod draugus, dabū puisi un aprunājās ar vecākiem.
Vērtējums nevar apkopot, kā es jūtos par šo grāmatu. Es priecājos, ka tā pastāv. Esmu tik pateicīgs, ka mums ir grāmata ar transpersonu un transseksuālu autoru. (Publicēta 24.11.2017)
Ko vēlas sievietes
Ko vēlas sievietes
Īsumā: (^..^) Vērtē: Inga
Ļoti patika!!! (Publicēta 24.11.2017)
Margarita Stāraste. Post Scriptum
Margarita Stāraste. Post Scriptum
Īsumā: sen gaidīts Vērtē: Sanita SL
Visiecienītākās bērnu grāmatu autores un ilustratores dzīvesstāsts ir tik spilgts kā pati mākslinieces daiļrade - personības,rakstura atspoguļojums,intriģējoši notikumi un pārdzīvojumi.Zināms,ka cilvēks ir tikai cilvēks,ar plusiem un mīnusiem,talantiem un vājībām..pieņemot šo domu,varam daudz ko saprast un izsecināt.Pēc izlasīšanas radās daudz pārdomas. (Publicēta 24.11.2017)
Hesterhillas noslēpums
Hesterhillas noslēpums
Īsumā: patīkams pārsteigums... Vērtē: Sanita
jo stāsts aizrāva un radīja interesantu noskaņu-pēcgaršu,pēc izlasīšanas,patiks visiem tiem,kas fano par ,,Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem" varoņiem - imbrīnes gan te nebūs,tomēr stāsts ir saistošs kā bērniem,tā pieaugušajiem.Derētu turpinājums! (Publicēta 24.11.2017)
Sarkangalvīte
Sarkangalvīte
Īsumā: skaista grāmata Vērtē: Sanita SL
...un druka,kādā uzrakstīta pasaka,arī ir skaista,tas viss,kopā ņemot,ir brīnišķīga dāvana ne tikai uz tuvojošamies Ziemassvētkiem!! Var pētīt un pētīt katru ilustrāciju,mūsu mākslinieki ir malači! (Publicēta 24.11.2017)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Aizrauj līdz zosādai, smaidam un asarām Vērtē: Alise
Super grāmata. Ļoti baudāma, skaisti, viegli un droši uzrakstīta. Tās, kas nesaprot, droši vien neko tādu nav diemžēl dzīvē piedzīvojušas. (Publicēta 24.11.2017)
Sonjas pēdējā vēlēšanās
Sonjas pēdējā vēlēšanās
Īsumā: Dzirkstoši! Vērtē: Mia Grosa
Lieliska grāmata par lieliskām sievietēm.
Viegls, emocionāls un sirsnīgs romāns. Neviens personāžs nav ne svarīgāks, ne mazāk svarīgs. Katram iedalīta vienlīdz nozīmīga loma aizraujošā un intriģējošā notikumu virpulī. Katra lappuse nes jaunu pārsteigumu un izpratni par to, ka nekad nav par vēlu labot kļūdas un dzīvot tādu dzīvi, kādu patiesi vēlies!
Protams, ka šis ir stāsts ar 100% laimīgām beigām. Tas taču ir pats jaukākais-ka viss labs, kas labi beidzas. Ne velti saka-ja nav labi, tad nekas vēl nav beidzies :)
Jebkurā gadījumā iesaku šo grāmatu izlasīt, neatkarīgi no vecuma vai dzimuma piederības (Protams, nepārspīlēsim, jo tajā tomēr ir nedaudz pikantuma.)
Ļoti gribētos turpinājumu, bet izskatās, ka pēdējās lappuses noslēpuma atrisinājums lasītājam būs jāmeklē pašam savā prātā. Viltīgs gājiens, Cienījamā Autore :)
(Publicēta 24.11.2017)
Indija ne pa jokam. Un Pakistāna arī
Indija ne pa jokam. Un Pakistāna arī
Īsumā: Viduvēji Vērtē: Ieva SP
Gribējās vairāk autora piedzīvojumu un redzētā aprakstu nevis dievu un visu kastu uzskaitījumus, un to izcelšanās vēsturi.
No visas grāmatas 1/4 daļas bija interesanta.. pārējais, ne priekš manis. (Publicēta 23.11.2017)
Fault in Our Stars, the (Movie Tie-In)
Fault in Our Stars, the (Movie Tie-In)
Īsumā: Interesanta Vērtē: Ikars
Viss stāsts ir skaisti rakstīts un ir vienkārši elpu aizraujošs.
Tam ir arī zināms filozofisks izliekums, kurā tiek apspriesta dzīves un nāves jēga. (Publicēta 23.11.2017)