Lasītāju komentāri


Vectētiņa lielā bēgšana
Vectētiņa lielā bēgšana
Īsumā: garlaicīga Vērtē: mamma
Nepatika, pārāk skumīga un garlaicīga (Publicēta 16.08.2017)
Latviešu brīnumu pasakas
Latviešu brīnumu pasakas
Īsumā: Laba dāvana Latvijai Vērtē: Irita TU
Tiešām laba dāvana, jo izdota gan latviešu gan angļu valodā.Burvīgi Gitas Treices zīmējumi-mākslas darbi.Pasakās var iepazīties ar senāk lietotiem vārdiem.Īpašs paldies par grāmatas beigās ievietotajiem komentāriem par pasaku rašanos vēsturi, to pielietojumu,pierakstītājiem.Izzinoši ne tikai par latviešu, bet arī citu tautu pasakām.Lasiet paši un dāviniet citiem. (Publicēta 13.08.2017)
Ella un draugi
Ella un draugi
Īsumā: super! Vērtē: Sanita SL
Viena kārtīga izsmiešanās grāmata kā bērniem,tā pieaugušajiem par dzīvespriecīgiem bērniem un nopietniem pieaugušajiem,kuri arī kļūst dzīvespriecīgi un jautri.Es tā smējos par viņu darbiem un nedarbiem,liels paldies mūsu grāmatnīcas pastāvīgajai klientei,ka ieteica šo grāmatu izlasīt,ķeršos klāt otrajai daļai!! (Publicēta 13.08.2017)
Vaboļpuika
Vaboļpuika
Īsumā: Jā! Vērtē: Zuze
Beidzot viena grāmata, kas nav nez kāda jampampiņa dienasgrāmata vai vampīra sakostā piedzīvojumi. Vecuma grupā 9-13 ir literatūras vakuums, pieaugušo grāmatas vēl īsti nelasās un par zaķīti Pēterīti vairs nelasās. Gaidam pārējās daļas. Ceru, ka "Pētergailis" nebremzēs. (Publicēta 12.08.2017)
WhatsApp meitenes
WhatsApp meitenes
Īsumā: Ļoti laba grāmata Vērtē: Līga
Iedziļinoties var izlasīt 3h laikā man personīgi ļoti patika ceru ka eksistē 2.daļa jo šāda tipa grāmatas ir kautkas neredzēts bet ļoti lavs (Publicēta 09.08.2017)
Dvēseļu ceļojums. Dzīve starp dzīvēm
Dvēseļu ceļojums. Dzīve starp dzīvēm
Īsumā: Ļoti interesanti Vērtē: Luīze
Patiešām laba un izglītojoša grāmata! (Publicēta 09.08.2017)
Bākas sargi
Bākas sargi
Īsumā: Aizraujoša Vērtē: Lasītāja
Visas šīs autores grāmatas ieraugu lasītāju notikumu virpulī. Iesaku! (Publicēta 08.08.2017)
Slepkavība Morgielā
Slepkavība Morgielā
Īsumā: Nekas īpašs Vērtē: Lasītāja
Nepatika! Tāda runāšana par nāvi, atsevišķi notikumi, kuros nav nekā šausminošas. Neesmu Po stāstīšanā stila cienītāja. (Publicēta 08.08.2017)
Kamēr tu gulēji
Kamēr tu gulēji
Īsumā: spraigi un aizraujoši Vērtē: Anna
Tiešām spraigs un aizraujošs romāns, kas met līkločus, līdz tikai pašās beigās seko pavisam negaidīts atrisinājums. Nedaudz piekrītu Sanitai, ka vietām pārāk izstiepts, bet vienalga labi notur interesi, nemitīgi atklājot jaunas detaļas un noslēpumus. Iesaku! (Publicēta 08.08.2017)
Kafejnīca KĀPĒC
Kafejnīca KĀPĒC
Īsumā: jauns piegājiens! Vērtē: Sanita SL
Nav jābrīnās,ka tik mazformāta grāmatiņa ir bestselleru sarakstos - lasītāji zina,par ko balso,jo galvenais ir saturs,un kāds vēl,ļoti patīkami pārsteidza šāds izaugsmes treniņa piegājiens - atbrauc noguris ceļotājs,apmaldījies savas dzīves peripetijās,bet kafejnīcā atrod makšķeri,ar ko makšķerēt tālāk:) Interesanta pieeja,kā caur vienas nakts sarunām izmēst no galvas lieku,atsperties un doties tālēs zilajās!! (Publicēta 08.08.2017)