Lasītāju komentāri


Nozagtie skūpsti
Nozagtie skūpsti
Īsumā: super Vērtē: lynn
ka jau visas Kristinas Dodas gramatas,neliks vilties,man loti patika. (Publicēta 04.05.2017)
Melleņu vasara
Melleņu vasara
Īsumā: ja cita nav ko lasit Vērtē: lynn
nekas ipass,biju paredzejusi daudz aizraujosakus pagriezienus un notikumus,lasit var. (Publicēta 04.05.2017)
Dziļie ūdeņi
Dziļie ūdeņi
Īsumā: forsa Vērtē: lynn
aizraujosa gramata lidz pat romana beigam. (Publicēta 04.05.2017)
Gaisma okeānā
Gaisma okeānā
Īsumā: dvēseliskais Vērtē: Sanita SL
šādi stāsti atrauj no ikdienas peripetijām,palīdz atslēgties un atbrīvot prātu tā,ka rodas jaunas idejas un risinājumi - vismaz man tā bija pēc romāna izlasīšanas,rodas svaigs skats,kad esi izceļojies pa citu laiku un valsti,viss novienkāršojās,jo domās esi iesaistījies grāmatas varoņu dzīvēs.Šī ir ļoti īpaša grāmata,jo ļauj paskatīties uz visu no malas! (Publicēta 03.05.2017)
Mazais pūķis Kokosrieksts iet uz skolu
Mazais pūķis Kokosrieksts iet uz skolu
Īsumā: Neuzkrītoša didaktika Vērtē: AijaSP
Jāatkārto tomēr vēlreiz: - Neuzkrītoša didaktika. Jaukākais no skolas laika tomēr bija skolas ekskursijas. Tieši šeit vislabāk varēja visu izprast. (Publicēta 01.05.2017)
Septītā kamera
Septītā kamera
Īsumā: "Varu var iegūt likumīgi, taču biedējošākais ir tas, kā to saglabā, vairo un izmanto." Vērtē: Madara
Šī ir viena no tām grāmatām, kas pastāvīgi liek just līdzi varoņiem un apsvert domu, kas butu, ja būtu... No vienas puses, tas stāsts ir izdomāts, bet no otras tas parāda iespējamo virzienu, uz kuru mūsu mūsdienu sabiedrība aktīvi turpina virzīties. Sabiedrība, kur vara, nauda un vārds spēj izlēmt visu, pat citu cilvēku likteņus. Lai cik ari bēdīgi tas nebūtu, šī grāmata atklāj patieso problēmu būtību. Cilvēkiem nevajag būt akliem un baidīties runāt, jo vairākums spēj darīt daudz...

(Publicēta 30.04.2017)
Strupceļš
Strupceļš
Īsumā: iespaidīgi, Vērtē: Sanita SL
jo izlasās mērkaķa ātrumā,cik intensīvi šajā romānā notiek baltapkaklīšu jampampiņa:) transformācija par vīrieti visās tā izpausmēs - psiholoģiskais briedums,sava viedokļa apzināšanās&noturība,līdz ar to arī fiziskais spēks un veiklība.Pusgads Aļasā dara savu - gars un ķermenis nostiprinās,iepriekšējie ideāli zūd&brūk,viss iepriekš piedzīvotais farss paliek pagātnē,izraisot izbrīnu,cik kādreiz bijis svarīgs nesvarīgais...ļoti vērtīga grāmata,izejot cauri 40 - gadnieka patiesai izaugsmei! (Publicēta 29.04.2017)
Klikšķi ir visa tava dzīve
Klikšķi ir visa tava dzīve
Īsumā: Noderīgi un aktuāli Vērtē: Irita TU
Ļoti aktuāla mūsdienu jauniešiem un viņu vecākiem, skolotājiem.Visbiežāk jaunietis jūtas nepieņemts un ar kompleksiem par visu - savu izskati,apģērbu, vecāku profesiju, dzīvesvietu. Pirmajā mirklīinterneta vide un viltus profils liekas kā glābiņš visām izdomātajām problēmām. Bet tas tikai līdz brīdim, kamēr jāsāk melot un zagt.Meliem īsas kājas un labi ka tā.Atrisinājums labs, ja nav vairs jāmelo un viss ir īsts, arī jūtas. (Publicēta 29.04.2017)
Lūgšanas par nolaupītajām
Lūgšanas par nolaupītajām
Īsumā: Vērtīgi un skumji aizkustinoši Vērtē: Dace
Dzīvoju ASV, bet nekad nevarēju iedomāties, ka tepat, "aiz sienas" kaut kas tik šausmīgs notiek. Visvairāk pārsteidza meksikāņu vīriešu nodevība un neuzticība, tas vājprāts, kas meitenēm jāpiedzīvo. Tagad uz šīs tautības cilvēkiem skatos ar "pilnīgi citām acīm". (Publicēta 28.04.2017)
Astoņdesmit dienās ap zemeslodi
Astoņdesmit dienās ap zemeslodi
Īsumā: vērtīgs ieguldījums Vērtē: Sanita SL
...un, līdz ar to varam piedalīties jaunās paaudzes atklāšanas priekā,atverot šo grāmatu,dodoties ceļojumā,jo šim stāstam ir iedota jauna elpa nu ļoooti skaistā noformējumā un ilustrācijās tā,ka liekas,pati lasu šo grāmatu pirmo reizi. Ļoti iesaku tiem vecākiem,kuri saviem bērniem grib pasniegt īpašu dāvanu. (Publicēta 28.04.2017)