Lasītāju komentāri


Karaļkāvēja hronikas 1 Vēja vārds
Karaļkāvēja hronikas 1 Vēja vārds
Īsumā: visīpašākais Vērtē: SANITA
Mākslas darbs,neko pielikt,neko atņemt,kā līdz pilnībai izstrādāta mežģīne,tik smalks.krāsains un piesātināts lasāmgabals,kā neviens cits,kas lasīts par senajiem laikiem.Tik niansēti apraksti,izsmalcināti vērtējumi,gleznaina daba un literārie tēli..Pieļauju,ka daudziem šī grāmata būs NR.1. (Publicēta 24.03.2016)
Raganu atklājums
Raganu atklājums
Īsumā: kautkas jau tur ir Vērtē: SANITA
Sižets konspektā ir ļoti labs,tikai...kautkā pietrūka pilnai laimei..par maz garšvielu oriģinālās kompozīcijas,par daudz klišejisku salīdzinājumu un pavērsienu.No šī māla vēl varētu izveidot kautko īpašu,ja būtu mazāk ūdens piejaukts klāt...par šķidru. (Publicēta 24.03.2016)
Noslēpuma glabātāja
Noslēpuma glabātāja
Īsumā: iesakāms Vērtē: Sanita
Otrais pasaules karš ir izmainījis ļoti daudzas dzīves un cilvēkus līdz nepazīšanai visā pasaulē.Autorei atkal ir izdevies uztaustīt īsto noskaņu,raksturus,sižeta pavērsienu,lai gribētos to izdzīvot un pārdzīvot,kamēr grāmata izlasīta līdz beigām.Tomēr...,,Aizmirstais dārzs,, man patika labāk. (Publicēta 24.03.2016)
Lielpilsētas lelle
Lielpilsētas lelle
Īsumā: SVĒTĪGI IZLASĪT Vērtē: SANITA
Kas īsti notiek tad,kad cilvēku pārstāj uztraukt citu domas par sevi,bet BEIDZOT viņa ņem dzīvi savās rokās,piemeklējot savai rīcībai ļoti oriģinālus piegājienus,tikai sev raksturīgus,nevienam nenodarot pāri,bet arī neizdabājot?Galvenā varone mainās gan iekšēji,gan ārēji,jo...mainies pats,arī pasaule tev apkārt griezīsies priecīgāk! Keja atklāj sevī jaunus talantus,paplašina redzesloku un SĀK DZĪVOT pa īstam! (Publicēta 24.03.2016)
Lasītprieks! Matilde (m.v.)
Lasītprieks! Matilde (m.v.)
Īsumā: fascinē Vērtē: SANITA
Ļoti mīļa man šī grāmatiņa par meitenīti Matildi,kura ļoti mīl grāmatas,bet kuru nemīl viņas vecāki-diezgan aprobežoti un par savu bērnu mazāk saprātīgi..Matilde ir apdāvināta un apveltīta ar labu humora izjūtu,tāpēc vecāki dabū pēc pilnas programmas, Ļoti aizkustina grāmatas nobeigums,jo viss notiek tā,kā tam jānotiek! (Publicēta 24.03.2016)
Izslāpums. Olga Dreģe
Izslāpums. Olga Dreģe
Īsumā: paraugs dzīvei Vērtē: SANITA
Ejot cauri dzīvei,Olga Dreģe ir turējusi dvēseli tīru,garu-možu un ķermeni-lokanu.Kurš vēl var viņas gados uz galvas stāvēt? Apbrīnoju un priecājos,ka ir tāds cilvēks,kurš ar savu rīcību liek domāt!! Cilvēciskais faktors,aktrises talants un garīgā bagāža,kas nāk no viņas vecākiem...Tirpas pārskrien pār muguru,ka...ceru,ka mūsdienās arī bērni tiek audzināti tik tīri un dvēseliski! (Publicēta 24.03.2016)
Piedodu sev 5 Sāpes tavā sirdī
Piedodu sev 5 Sāpes tavā sirdī
Īsumā: jāizprot Vērtē: SANITA
Kad izbūros cauri visām Lūles grāmatām,sāku saprast,ka ikviens no mums ir laimīgs ar to,ka spēj domāt un analizēt,tādējādi-spēj sev palīdzēt PATS,ieklausoties savā ķermenī,kāpēc šobrīd kautkas sāp,no kādām emocijām rodas sāpes,ko ES PATS sev nodaru ar dusmām,aizvainojumu,utt.destruktīvām emocijām...Tā jau ir tā pati dzīves skola,kurā katrs pats sev ir vislabākā mācību viela.Pārējais ir tikai SEKAS,cik lielā mērā viela tiek apgūta. (Publicēta 24.03.2016)
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem 2 Pilsēta bez dvēseles
Mis Peregrīnes nams brīnumbērniem 2 Pilsēta bez dvēseles
Īsumā: jāpērk nost Vērtē: SANITA
Kad ieraudzīju pirmo šīs sērijas grāmatu,sapratu - tādai jābūt manā grāmatu kolekcijā,jo tik īpatnēju vēl neko nebiju lasījusi.Arī otrā šīs sērijas grāmata ir ĻOTI īpaša ar to,ka brīnumbērni,imbrīnes,nebūtnes un gluži parasts amerikāņu zēns ir vienā grāmatā,tāpēc jau sāku gaidīt trešo daļu!Man ļoti patīk vārds-imbrīne.Nez,vai autors to ir nosapņojis?? (Publicēta 24.03.2016)
Aizmirstais dārzs (m.v.)
Aizmirstais dārzs (m.v.)
Īsumā: patika Vērtē: Ieva
Feins romāns!
Pat ļoti patika! nav parasta lubene,ko izlasa un aizmirst.
Ir gan noslēpumi,gan attiecības,mūsdienas un pagātne.
Varu droši ieteikt! (Publicēta 23.03.2016)
Nams Kornvolā
Nams Kornvolā
Īsumā: ... Vērtē: Ieva
Tīri lasāma! Par dzīvi,attiecībām,par labu iznākumu! (Publicēta 23.03.2016)