Lasītāju komentāri


Romanovu imperatore
Romanovu imperatore
Īsumā: Pirms šīs grāmatas lasīšanas domāju - Vērtē: Sanita SL
ko vēl nezinu par Romanoviem??? Zinu taču visu - bet pēc romāna izlasīšanas ņemu savus vārdus atpakaļ, jo - var teikt - es nezināju praktiski neko. Šis stāsts nav tikai par Krievijas pēdējo caru, bet, sākot no Karalienes Viktorijas ziedu laikiem līdz Krievijas impērijas sabrukumam un boļševiku nākšanai pie varas, tātad par vairākām paaudzēm!
Pēcvārdā - informācija, kas notika ar izdzīvojušajiem Romanoviem. Izcils romāns!!! (Publicēta 22.10.2022)
Kulta pēdās
Kulta pēdās
Īsumā: ŠĪ GRĀMATA NOŠOKĒS PASAULI, Vērtē: Sanita SL
Lai gan par šo tēmu ir dzirdēts un lasīts, tomēr šāda atklātība vienuviet liks pārbaudi ikviena lasītāja nervu sistēmai, radot jautājumus - kā iespējams cilvēkus tīši parvērst par aitu baru? To izmanto aprēķins un manipulatīvas ambīcijas uz robežas ar neprātu - laiks, vieta, politiskās un sociālās nostādnes veido augsni dažādām versijām. (Publicēta 21.10.2022)
Slēptie zīmējumi
Slēptie zīmējumi
Īsumā: Baisāks par baisu!!! Vērtē: Sanita SL
Šajā romānā nav tikai paranormālā pasaule - te ir viss, ko var iedomāties... reālu cilvēku radītie notikumi un cenšanās tos noslēpt... tas ir pat daudz šausmīgāk par šajā grāmatā valdošo noskaņu, ieskaitot stāsta nenovēršamo atrisinājumu un motīvus šādai rīcībai. Absolūti - Stīvena Kinga stila cienītājiem! (Publicēta 19.10.2022)
Nākotnes ēnas
Nākotnes ēnas
Īsumā: No sākuma likās, patiešām - kā JAUKĀ SIEVIETE, tomēr... Vērtē: Sanita SL
Doras pagātne vēlas nokārtot rēķinus ar tagadni, kurā vēlami aizmirstamā pagātnes daļa ir nenovēršami līdzās jaunajai dzīvei, ko galvenā varone būvē uz ,,šeit un tagad,, - dažas atklāsmes ir baigas pat tad, ja Dora ir atklāta... gandrīz par visu. Bet ir notikumi, kas jaunajā dzīvē vairs neiederas... (Publicēta 19.10.2022)
Agrā gaitā es ar suni
Agrā gaitā es ar suni
Īsumā: grāmatas recenzija pārsteidza... Vērtē: Sanita SL
Domāju - vai tiešām autorei jauns stils??? Tomēr nē - dzīves apbružāta ironija, mazliet cinisma un realitātes, skarbas ikdienas atspoguļošanas - tas viss veido skaudru vēstījumu par septiņdesmito gadu sadzīvi un noziegumiem Lielbritānijā, man smiekli nenāca nu nemaz, mazliet tā kā noskurinājos, man - mazliet par smagu... (Publicēta 17.10.2022)
Katram savi noslēpumi
Katram savi noslēpumi
Īsumā: šis stāsts pārsteigs! Vērtē: Sanita SL
Atvaļinājuma romāns ar negaidītiem pavērsieniem, kur atrisinājums ir tepat - deguna galā, bet kārtīgs trilleris jau neiztiks bez žanra cienīgiem sarežģījumiem un cilpām!!! (Publicēta 17.10.2022)
Meklējot gaismu sevī
Meklējot gaismu sevī
Īsumā: paldies par drosmi atklāties, Vērtē: Sanita SL
iesaku šo grāmatu, lai uzzinātu, kā ir tad, kad atliek tikai cerība un cīņa, apzinoties dzīvības trauslumu un sīkstumu vienlaicīgi - tas ir katrā no mums. Kad viss sākas un beidzas ar sevi, no dienas dienā, augot sapratnē, briedumā un mīlestībā - tas ir spēks! (Publicēta 17.10.2022)
Laimīgākais cilvēks uz zemes. Aušvicas izdzīvotāja stāsts
Laimīgākais cilvēks uz zemes. Aušvicas izdzīvotāja stāsts
Īsumā: Bez šaubām - jāizlasa, lai novērtētu šodienu Vērtē: Sanita SL
Mācību viela, dzīvojot līdzi autoram - pēc grāmatas izlasīšanas ir atkal viela pārdomām, emocijas, izpratne un neizpratne vienlacīgi, pāri visam - apbrīna un cieņa autora priekšā - grāmata kā godinājums autora piemiņai. (Publicēta 17.10.2022)
Skaistākās rokas Deli
Skaistākās rokas Deli
Īsumā: Grāmata atpūtai Vērtē: Maija
Ja ir vēlme atpūsties un kaut kur doties, bet nesanāk, tad vismaz palasīt var par dzīves spērieniem, kad pienācis laiks mainīt pašu dzīvi.
https://domgraudi.blogspot.com/2022/10/skaistakas-rokas-deli-mikaels.html (Publicēta 16.10.2022)
Pēcjēzus vecuma sviests
Pēcjēzus vecuma sviests
Īsumā: Izcils melnais humors Vērtē: Lelde
Burvīgs tumšs humors, kā saldais ēdiens tā cienītājiem. Smējos skaļi un ar asarām acīs. (Publicēta 10.10.2022)