Lasītāju komentāri


Puzle 1000 Degano: Cat's Life
Puzle 1000 Degano: Cat's Life
Īsumā: interesanta, jautra Vērtē: Aiga
pat bērniem patika likt šo puzli (Publicēta 14.05.2020)
Mazais pūķis Kokosrieksts un džungļu dārgumi
Mazais pūķis Kokosrieksts un džungļu dārgumi
Īsumā: Ļoti jauka un mazajiem saistoša grāmatiņa Vērtē: Vineta
Interesanti uzrakstīts, brīnišķīgas ilustrācijas, mazajiem saistoši, it īpaši, ja patīk pūķi un to piedzīvojumi. (Publicēta 14.05.2020)
Tava otrā dzīve sākas tad, kad saproti, ka tev dota tikai viena
Tava otrā dzīve sākas tad, kad saproti, ka tev dota tikai viena
Īsumā: šāda satura grāmatas parādās ik pa laikam... Vērtē: SANITA
tas ir-PAŠĀ LAIKĀ-kā labs atgādinājums par pozitīvo domāšanu un,ne tikai:) Galvenās varones ceļš uz sevis pieņemšanu,līdz ar to-gribasspēka nostiprināšana visās jomās,sevis pilnveidošana un attīstīšana-īsta izlaušanās un ierosme katram no mums pēc vajadzības! (Publicēta 12.05.2020)
Trīspadsmit iemesli
Trīspadsmit iemesli
Īsumā: romāns jauniešiem Vērtē: Sanita SL
Tomēr var lasīt visi interesenti,jo šis stāsts,manuprāt,ir uzrakstīts diezgan interesantā manierē,kā-atverot vienas durvis,uzreiz seko nakamās-kas?kādēļ?kas tūlīt būs?Tikai nobeigums man škita daudz pliekanāks par pašu stāstu,vai autoram pietrūka idejas?Jeb... stāsts nemaz vēl nav beidzies? (Publicēta 11.05.2020)
Lasītprieks! Kaķu ģenerālis. Šarlaks no Brīvības ielas meklē Herkulesu
Lasītprieks! Kaķu ģenerālis. Šarlaks no Brīvības ielas meklē Herkulesu
Īsumā: nav Vērtē: janis
nav,vēlos paskatīties uz komentāriem, (Publicēta 07.05.2020)
Baltā nāve
Baltā nāve
Īsumā: Laba Vērtē: Inga
Kormorans Straiks, kā vienmēr, neuzvarams. Arī šī Galbraita grāmata, neskatoties uz lielo apjomu, ir saistoša lasāmviela. Mirkļiem gan liekas, ka autore velk garumā galveno sižeta līniju - nozieguma izmeklēšanu. Tas mazliet garlaiko, jo arī paralēlās sižeta līnijas nav visai dinamiskas. Taču katrs lasītājs grāmatā meklē savas izjūtas, valodu, stāstu. Un pilnīgi iespējams, ka šī grāmata ir tieši jums.
Iesaku izlasīt. (Publicēta 07.05.2020)
Lupatu lelle
Lupatu lelle
Īsumā: Laba Vērtē: Inga
Grāmata sākas ar noziegumu, kurš visus šokē, nodarītais nelīdzinās parastai slepkavībai. Līdz pēdējai lappusei nav pārliecības, ka zini, kurš ir vainīgais, kas ir mirušie cilvēki un kāpēc jāmirst vēl daudziem citiem. Vai tiešām vainīgais ir policists, kurš iesaistīts visi slepkavību izmeklēšanā? Intriga ir klātesoša līdz pēdējai lappusei. (Publicēta 07.05.2020)
Animal Farm (Signet Classics)
Animal Farm (Signet Classics)
Īsumā: Ieteiktu izlasīt! Vērtē: Michelangelo
Prologs pilnībā izskaidro, kādēļ šī grāmata būtu jāizlasa. Tajā esošo notikumu absurdums liek aizdomāties par to , ka tā ir realitāte. Dzīvnieki, kuri attēlo totalitārisma būtību pilnībā, attēlo sabiedrības nespēju cīnīties pret to gan kā tiem, kuri to izraisa, gan tie, kuri pakļaujas tai. (Publicēta 07.05.2020)
Saki, ka tu esi mana
Saki, ka tu esi mana
Īsumā: un tas notiek Zviedrijā Vērtē: Sanita SL
Spraiga ģimenes drāma,kas izvēršas trillerī,kurā melns izrādīsies balts,bet baltais atklāsies melnum melns...no sērijas,kad nekas nav tā,kā izskatās.Ceru,ka šai autorei padomā ir vēl kāds tikpat spraigs un interesants stāsts! (Publicēta 06.05.2020)
Saruna. Atmiņu albums
Saruna. Atmiņu albums
Īsumā: Oriģināla dāvana vecākiem un vecvecākiem Vērtē: Zane
Ārkārtīgi forša un oriģināla dāvana mammām, tētiem, omēm un opjiem. Līdzīgi kā skolas laikā pildītie atmiņu albumi, arī šis ļaus piefiksēt nozīmīgākās atziņas, atmiņas un dzīves gudrības. (Publicēta 05.05.2020)