Lasītāju komentāri


Skugabaldrs/Ēnu lapsa
Skugabaldrs/Ēnu lapsa
Īsumā: īsts atradums! Vērtē: Sanita SL
Islandiešu pasaka par lapsas gudrību un mācītāja izveicību,par 19.gs. islandiešu dzīvesveidu,uzskatiem un gadalaiku ritējumu,kas iet roku rokā ar mistisku un diezgan folklorizētu pasaules redzējumu,padarot to unikālu un tikai Islandei raksturīgu.Labs variants,kā pabūt Islandē caur stāstu,kas pavēstīts ar izteiktu klātesamības efektu. Atkal patiks visiem ,,ziemeļniekiem" ! (Publicēta 09.11.2017)
Ala
Ala
Īsumā: Rada realistiskas sajūtas Vērtē: Silvija
Ļoti patika iespēja izdzīvot nevis Holivudas aso sižetu, bet jau pavisam realistisko sajūtu - Kā būtu ja būtu. Šī grāmata nav paredzēta, lai šokētu, bet gan lai parādītu reālas cilvēku attiecības, kas nav samākslotas vai uzspiestas (Publicēta 09.11.2017)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Dievīga grāmata! Vērtē: Mairita
Dievīga grāmata, kuru nevar nolikt malā līdz tā nav izlasīta no vāka līdz vākam!
Smējos, raudāju un dzīvoju līdzi stāstam. Erotiskās ainas spridzina. Prieks, ka beidzot mūsu latviešu literatūrā ir kaut kas tāds! (Publicēta 08.11.2017)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: nu tā... Vērtē: Anna
Par šo grāmatu tādas divējādas sajūtas. No vienas puses prieks, ka latvieši raksta, ka raksta ne tikai drūmus gabalus, bet arī šādus, ka valoda arī tādam erotiskajam romānam ir visai bagāta, var just, ka autore pie tā ir piestrādājusi. No otras puses - mulsina galvenās varones vecums un visi no tā izrietošie muļķīgie gājieni un sarežģījumi. Sākumā tiešām likās forša grāmata, bet uz beigām jau par daudz bērnišķīgu izgājienu. Domāju, ka varētu patikt meitenēm ap 20 :)
Ļoti ceru, ka autore rakstīs vēl un labos dažas savas kļūdas :) (Publicēta 08.11.2017)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Bez baudas Vērtē: Agnese
Piekrītu iepriekšējam komentāram. Pārlasīt negribētu pēc laika.
Mazliet žēl izmestās naudas. "Lēts" romāns kura sižetam nenoticēju un izlasiju bez pilnīgas baudas (Publicēta 07.11.2017)
Tavs ideālais gads
Tavs ideālais gads
Īsumā: kaifīgi lasīt tādu romantiku, Vērtē: Sanita SL
kad pazaudēt nozīmē atrast,kad liktenis izspēlē tādus gājienus,ko domādams neizdomāsi,un,kā mainās iesaistīto cilvēku dzīves,līdz nepazīšanai...ja vien elastīgi ļaujas dzīves plūdumam,nespurojoties pretī,bet izdarot vajadzīgos secinājumus.Manai garšai varbūt mazliet,mazliet tā salduma par daudz,tomēr galvenā doma tika uztverta,jo grāmata rosina domāt un uztvert apkārtnotiekošo optimistiskāk un gaišāk...un tas ir pašā laikā,kad beidzas lapu zeltainums un sākas pelēki pelēkais novembra izpaudiens:) Kā naglai uz galvas! (Publicēta 05.11.2017)
Aiz spožās ārienes: Džekija Kenedija
Aiz spožās ārienes: Džekija Kenedija
Īsumā: apžilbinoši spoži Vērtē: Sanita SL
Stila ikonas dzīvesstāsts un pamats,no kā tika veidots tik perfekts un ieturēts tēls - estētikas un elegaces paraugs cauri laikiem,tāpat kā Odrija Hepberna un Koko Šanele,manuprāt,kā iedvesmas avots elegances pamatiem. Džekijai piemita arī dzelžaina psiholoģiskā izturība,kas arī ir apbrīnas vērts,izcila audzināšana un pāri visam tikai sev raksturīgs STILS,kas tiešām ir rakstāms ar lielajiem burtiem! (Publicēta 05.11.2017)
Hanija 1 Gaismas Bruņinieks
Hanija 1 Gaismas Bruņinieks
Īsumā: pavisam noteikti - iesaku!!! Vērtē: Sanita SL
,,Pēdējais elfs" autore komentārus neprasa,arī šis stāsts notur uzmanību līdz pēdējai lapaspusei,cerot,ka drīz būs turpinājums arī šim vēstījumam - ieturētam pēc labākajām fantastikas žanra tradīcijām.Protams,šī grāmata,kārtējais gardumiņš manā uztverē,kas garšo pēc ,,vēl,,:) Izlasāms vienā vakarā,var arī pirms miega,varbūt kāds redzēs turpinājumu... (Publicēta 05.11.2017)
365 / 1.daļa (G. Račs)
365 / 1.daļa (G. Račs)
Īsumā: Ļoti patika Vērtē: Sindija
Neesmu dzejoļu lasītāja, taču šie dzejoļi ļoti, ļoti patika. Bija izdevība arī autoru satikt dzīvē, autors šķiet ļoti sirsnīgs, taču tas neietekmē manu vērtējumu par dzejoļiem. Manuprāt, vajadzīga ļoti liela apņemšanās, lai ko tādu izdarītu! Apbrīnojami! (Publicēta 04.11.2017)
Dejas uz grābekļiem. Mēs paši veidojam savu likteni!
Dejas uz grābekļiem. Mēs paši veidojam savu likteni!
Īsumā: viena no dzīves rokasgrāmatām, Vērtē: Sanita SL
kā realitātē darbojas atspoguļošanas princips un ...ne tikai,viss aiziet pa ķēdīti,uz pozitīvo vai negatīvo pusi,kā nu kuro dienu mēs raugāmies pasaulē,viss pakārtojas mūsu redzējumam,kas daudz ko koriģē.,tādējādi mīkstinot pat izteikti negatīvus notikumus un atstājot telpu risinājumu meklēšanai bez galvas sišanas pret sienu:) Apzinot paziņas,kas lasījuši šo grāmatu,ieskaitot mani,var teikt,ka šī grāmata ir par katru no mums! (Publicēta 03.11.2017)