Lasītāju komentāri


Sapnī ar Botičelli
Sapnī ar Botičelli
Īsumā: izsamalcināti noslēpumi, kas Vērtē: Sanita SL
iet cauri dzīvei un laikam - stils kā dzīvesveids, kas pārsteigs lasītāju, domājot, ka zina visu par šo laikmetu un mākslas pasauli. Pārjūtīgums, talants, vājības un vaļības - šādi, papildinot vienam otru, ir uzrakstīts viens no meistarīgākajiem, gandrīz robežu pārkāpošiem biogrāfiskiem stāstiem. (Publicēta 19.12.2022)
Kāpa
Kāpa
Īsumā: FANTĀZIJAS ŽANRS KĀ GARDĒDĪBA Vērtē: Sanita SL
Lai nebaida lasāmvielas apjoms - kārtīgs ziemas lasīšanas laiks, kam šī grāmata kā radīta - atļaušos teikt - meistardarbs, sižets, varoņi, risināmās situācijas un sistēmu kārtība - tas viss aizraus lasītāju līdz pēdējai lapaspusei! (Publicēta 19.12.2022)
Vietām cilvēki
Vietām cilvēki
Īsumā: Dzeju var lasīt tikai iegrimstot personīgā pasaulē Vērtē: Maija
Kad lasa, tad bauda, jo katram tiek dota iespēja uz pasauli paskatīties caur dzeju ar savu skatu uz dzīvi.
https://domgraudi.blogspot.com/2022/12/vietam-cilveki-agnese-rutkevica.html (Publicēta 18.12.2022)
Tūlīt paliks labāk
Tūlīt paliks labāk
Īsumā: Tiem, kuriem ap 40 vecums Vērtē: Gita
Iespējams atgriezties pagātnē kāda Rīgā bija ap 2000.gadu. (Publicēta 17.12.2022)
PAŠ-APZIŅA. Ieelpo laimi un mīlestību 2
PAŠ-APZIŅA. Ieelpo laimi un mīlestību 2
Īsumā: Pašapziņas jēdziens ir saprotams, tagad jā! Vērtē: Sanita SL
Pat, ja kāds domās, ka šī grāmata nebūs "pa ceļam" - tomēr iesaku - par pašapziņas tēmu informācijas nekad nevar būt par daudz - viss kļūst skaidrāk un vienkāršāk. Autore ir likusi akcentu uz līdzsvara tēmu - kā neiebraukt nevienā no grāvjiem. (Publicēta 17.12.2022)
Dizainere
Dizainere
Īsumā: Stāsts, kurš varētu likt piepūsties no lepnuma!!! Vērtē: Sanita SL
Pat, ja tas varētu būt tikai literārs šedevrs ar pamatotiem prototipiem - šo grāmatu ir jāizlasa, lai apzinātos latviešu tautā iekodēto talantu pārpilnību - piemēru taču netrūkst!
Brīnišķīgs, elegants vēstījums par talantīgu latviešu dzimtu, par skaistās dzīves mākslu, ko nespēj iznīdēt izsūtīšana un padomju režīms! (Publicēta 17.12.2022)
Dumpiniece un zaglis
Dumpiniece un zaglis
Īsumā: No sākuma domāju, ka romāns jauniešiem, bet Vērtē: Sanita SL
Pat ļoti lasāms arī pieaugušajiem, neskatoties uz šodienas aktuālās tēmas apspēlēšanu - viss iederās kā pēc plāna:) Cilvēka dabas gaišās un tumšās puses, kas vienmēr paspilgtinās ārkārtas apstākļos, liek aizdomāties par patiesajām vērtībām mūsu dzīvēs. (Publicēta 17.12.2022)
Grāmatnīca pie Temzas
Grāmatnīca pie Temzas
Īsumā: Ar lielu interesi ķēros klāt! Vērtē: Sanita SL
Grāmatnieku pasaule pati par sevi jau ir suģestējoša un vienreizēja, bet, ja šī tēma tiek ievērpta romānā, tad ir gaidāms kaut kas pavisam labs! Papildus tam vēl interesants ģimenes stāsts ar noslēpumiem un atklājumiem! (Publicēta 17.12.2022)
Tava otrā dzīve sākas tad, kad saproti, ka tev dota tikai viena
Tava otrā dzīve sākas tad, kad saproti, ka tev dota tikai viena
Īsumā: grāmata dzīves kvalitātes uzlabošanai... Vērtē: Dace
Šī ir grāmata, kura ir lasāma daudzas reizes..... katru reizi attiecīgajā dzīves posmā būs kas cits, ar ko bagātināt savu uztveri, attieksmi pret apkārtējo. Tik daudz vērtīgas lietas sakoncentrētas šajā grāmatā.... it kā jau zināmas, bet te uzskatāmi parāda, kā to pielietojums maina dzīvi. (Publicēta 16.12.2022)
Bagātais tētis, nabagais tētis
Bagātais tētis, nabagais tētis
Īsumā: Ļoti laba! Vērtē: Elvis
Manuprāt, izcila grāmata, kuru izlasīt gan jauniešiem, gan arī pieaugušajiem. Liek paskatīties uz finanšu jautājumiem no cita skatu punkta un noteikti liek aizdomāties par savu neatkarīgas dzīves veidošanu. (Publicēta 16.12.2022)