Lasītāju komentāri


Raganu sezona
Raganu sezona
Īsumā: Baudāma lasāmviela Vērtē: Ilze
Arī es šo grāmatu lasīju kādu laiku atpakaļ un atmiņā spilgti palicis dažādo žanru veiksmīgais apvienojums - mistika, detektīvs, arī mīlasstāsts... Viss pietiekamās un ļoti baudāmās devās. (Publicēta 30.03.2016)
Lielākais brīnums
Lielākais brīnums
Īsumā: dziļa Vērtē: Liene
Tādu grāmatu sen nebiju lasījusi...sākums,nu tāds...Bet jo tālāk tiku,jo...
Emociju gamma tiešām dažāda.
Iesaku visiem!
Kaut vai tāpēc,lai saprstu alpīnistus,gan īstos,gan viltus.
Everests ir unikāls,nekad negribētu tur būt! (Publicēta 30.03.2016)
Kā Starbucks izglāba manu dzīvi
Kā Starbucks izglāba manu dzīvi
Īsumā: Aizraujoši. Vienkārši. Iedvesmojoši. Vērtē: Inga
Grāmata strauji ievelk iekšā, un, lai arī brīžiem traucē atkārtošanās un vietām - lielīšanās ar satiktajām slavenībām, kopumā no grāmatas var gūt daudz atziņu un arī iedvesmas par to, kā soli pa solim iemīlēt savu jauno darbu un atkal sajusties dzīvam. (Publicēta 30.03.2016)
Kaķa grācija. Ilustrēta vēsture
Kaķa grācija. Ilustrēta vēsture
Īsumā: īpašie kaķi Vērtē: Ieva
Kaķi ir brīnišķīgi dzīvnieki! Žēl,ka daudzi cilvēki viņus nenovērtē,pat ienīst...mēs ģimenē esam ātras dabas cilvēki,tāpēc mums ir četri!Patiešām viņiem izdodās noņemt stresu! Pārsvarā glābti,bet visi tik skaisti,katram var piemērot šķirni no šīs grāmatas!
Brīnišķīgi dzīvnieki un brīnišķīga grāmata! (Publicēta 29.03.2016)
Eņģeļa spēle
Eņģeļa spēle
Īsumā: ieturēts savs stils Vērtē: Sanita
Mazliet kautkas no Doriana Greja pasaules..tomēr ļoti gaumīgi un nepārprotami -AUGSTAS KLASES romāns,kas liek atgriesties pagātnē,kur ne visam ir tūlītējs izskaidrojums.Eleganta ironija par to,kad galvenais varonis atkal pārvērtē savus spēkus! (Publicēta 29.03.2016)
Raganu sezona
Raganu sezona
Īsumā: šedevrs Vērtē: Sanita
Jau kādu laiku atpakaļ lasīta,tomēr nevaru aizmirst šo grāmatu,kas ir gan trilleris,gan detektīvs,gan mistisks mīlasstāsts ar gotiskiem elementiem.Autore ir ļoti piestrādājusi pie īpašās noskaņas šīs grāmatas lapaspusēs.Atkal jau iesaku! (Publicēta 29.03.2016)
Alises piedzīvojumi Brīnumzemē
Alises piedzīvojumi Brīnumzemē
Īsumā: izcili Vērtē: Sanita
Viena no skaistāk ilustrētajām grāmatām,kāda vispār lasīta.Mākslas darbs!Iesaku kā labu dāvanu ne tikai bērniem,bet arī viņu vecākiem - novērtēs! (Publicēta 28.03.2016)
Atradene un eņģelis
Atradene un eņģelis
Īsumā: līdz sirds dziļumiem Vērtē: Sanita
Ļoti izglītojoša grāmata par cilvēka būtības dziļumiem,līdz kādai pakāpei katrs no mums var būt ļauns vai labs.Izgriež uz āru dvēseli...cik patiesi.Atbilde uz ļoti biežo cilvēku jautājumu - kas tad īsti IR eņģelis?Šajā grāmatā ir atbildes uz daudz ko... (Publicēta 28.03.2016)
Jūs nekad viņu nenogalināsiet
Jūs nekad viņu nenogalināsiet
Īsumā: Ļoti laba grāmata Vērtē: Latvietis
Armands Puče šo grāmatu uzrakstījis tik perfekti, ka mani kā lasītāju šī grāmata nohipnotizēja un es to izlasīju "vienā elpas vilcienā" - trijos vakaros. Sen nebiju ko tik interesantu, uz reāliem faktiem balstītu, lasījis. (Publicēta 28.03.2016)
Sokolovs par... Latvijas fotogrāfa stāsti
Sokolovs par... Latvijas fotogrāfa stāsti
Īsumā: Ir vērts iegādāties! Vērtē: Zane
Vīlusies nebiju. Varēja gan pasmieties, gan iekarst. :D (Publicēta 28.03.2016)