Lasītāju komentāri


Kraukļu meitene
Kraukļu meitene
Īsumā: Psiho Vērtē: Minna
Nepameta sajūta, ka prātā sajukt (nekonkretizējot diagnozi) ir pavisam vienkārši...vismaz daļa grāmatas varoņu to piedzīvo, un, šķiet, ka lasot palēnām notiek tas pats. Manuprāt, veiksmīgs psiholoģisks trilleris/kriminālromāns. Ļoti labs tulkojums, valoda patīkama un raita. Kopumā sižets nežēligu notikumu un pārdzīvojumu pilns, kas liek aizdomāties par cilvēku cietsirdību un pastiprina stereotipu par Zviedriem kā perversiem iznireļiem. Patīkamas pārmaiņas pēc Nesbē detektīviem - vismaz lielāko daļu grāmatas nav skaidrs, kā tā beigsies. (Publicēta 21.02.2018)
Neatrodamā
Neatrodamā
Īsumā: viens no labākajiem Vērtē: Sanita SL
Lasot vienu nodaļu par Niku,var attaisnot viņa uzvedību,savukārt,lasot par Eimiju,izprotam viņas rīcības motīvus,kaut arī neviens no viņiem nav nekāds pozitīvais tēls,bet cilvēki ar dažādām dzīves pieredzēm.Spilgti parādīta cilvēka duālā daba,jo mēs neviens neesam tikai melns vai balts..Satriecošs stāsts,filma tāpat! (Publicēta 20.02.2018)
Debesis pelnos
Debesis pelnos
Īsumā: . Vērtē: Inga
Murgs!!! (Publicēta 20.02.2018)
Svētlaimes medniece
Svētlaimes medniece
Īsumā: ir jau arī citas vērtības Vērtē: ie
Viens zibsnis, un tu jau esi tam gatava.
Īss prāta aprēķins – vai ļauties? Tad tikpat īsa atbilde – jā!
Tā domā autore,grāmata jau jāpārdod...
Bet kā ir dzīvē? Iekāres,vienas nakts sakari...Tas rada stipras ģimenes?
Pumpē tikai vieglo,dažbrīd gan,pat ļoti smago erotisko literatūru,un pēc tam brīnās par sekām... (Publicēta 19.02.2018)
Spēle bērniem Three Little Pigs/Trīs sivēntiņi
Spēle bērniem Three Little Pigs/Trīs sivēntiņi
Īsumā: Aizraujoša spēle bērniem Vērtē: Sandra
Trīsgadniece grib spēlēt vēl un vēl, bet arī krietni vecākiem bērniem un pat pieaugušajiem patiks. Jauki, ka spēle ir par zināmu pasaku. (Publicēta 19.02.2018)
Lasītājs vilcienā 6.27
Lasītājs vilcienā 6.27
Īsumā: franču gardēdība Vērtē: Sanita SL
Sākums nelikās tik labs,kā stāsta otrā puse un iznākums,tik mazā grāmatiņā ietilpināta liela doma,oriģināls sižets,kā mēdz notikt tikai dzīvē:) Derētu turpinājums! Neiztrūkstošais franču literatūras šarms,ne ko pielikt,ne ko atņemt! (Publicēta 19.02.2018)
Debesis pelnos
Debesis pelnos
Īsumā: Skaisti! Vērtē: Andra
Ļoti skaists stāsts! Grāmatu apriju, nevarēju atrauties, lasīju līdz 3 naktī, jutu līdzi varoņu emocijām. Ar nepacietību gaidīšu nākamo grāmatu! (Publicēta 19.02.2018)
Debesis pelnos
Debesis pelnos
Īsumā: Malacis,Karīna Račko Vērtē: Sanita SL
Izskatās,ka audz līdzi saviem garadarbiem! Man šis romāns patika krietni labāk par pirmo veikumu,labi,pamata karkasu - sižeta vadlīniju-nekritizēšu,tas tā,bet bija interesanti pavērsieni,citi grāmatas varoņi gana spilgti,saturīgi dialogi,utt.,katrā ziņā - izlasīju un nopriecājos,ka līmenis aug! (Publicēta 19.02.2018)
Izvēle
Izvēle
Īsumā: Linkas stils labā izpildījumā Vērtē: Sanita SL
Citi viņas romāni man patika labāk,tomēr arī šis ievelk,jo kārtīgi sashēmots līdz pēdējai lapaspusei,ka neatliek vietas liekiem jautājumiem:) Sižets,personāži,notikumu attīstība - pēc kārtīgām detektīvromānu tradīcijām,tāpēc iesaku,lai asinātu prātus un piedalītos šajā stāstā,prognozējot varoņu rīcību pēc psiholoģiskajiem portretiem! (Publicēta 19.02.2018)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: nesaprotu tos, kas jūsmo... Vērtē: VINETA.
Nu ļoti vāja...ar piespiešanos tik izlasīju...tāds savārstījums.Liekas ,ka no daudziem ASV bestselleriem ir copi/ paste....Tie, kas jūsmo ,laikam nav izlasījuši citu autoru darbus,kurus pat ir vērts pārlasīt vairākas reizes un nenožēlot izniekoto naudu.Tas ,ka latviete???Nu un....lai pārsteigtu tomēr ir jābūt savam rokrakstam,savam kičīgumam ....Baidos domāt ,kāda būs otrā grāmata.... (Publicēta 19.02.2018)