Lasītāju komentāri


Rundāles zaglis
Rundāles zaglis
Īsumā: Lasāma Vērtē: Lasītājs
Lasot šo grāmatu bija interesanti un nevienā brīdi nešķita, ka jāmet malā. Lielākais nopelns tur ir autora talantam, jo sižets brīžiem šķiet velkas kā gliemezis, tomēr valoda ir tik saistoša, ka neļauj atrauties.
Grāmatas ritms ir saraustīts, brīžiem tā iegrimst nejēdzīgās detaļās, brīžiem notikumiem pārskrien pāri nedaudz par strauju.
Grāmata, protams, ir laba. Taču diemžēl ne izcila. Rekomendētu to izlasīt tiem, kuriem grāmatās patīk atmosfēra un strauja notikumu plūsma. (Publicēta 19.02.2017)
Rundāles zaglis
Rundāles zaglis
Īsumā: Lieliska grāmata Vērtē: Lasītājs
Jāņa Lojāna romāns"Rundāles zaglis",kuru izlasot man bija ļoti liels prieks .Sākotnēji nedomāju ,ka šis romāns mani ieintresēs , bet teksts ir ļoti viegli uztverams un autors ļoti interesanti apraksta visus notikumus.Kaut gan notikumi romānā ir saistīti ar zādzību ,autors tam visam cenšas piešķirt jokainību. Romāna personāži bija ļoti dažādi un lasot bija aizraujoši sekot kā risinās galveno varoņu attiecības ,konflikti . Iesaku izlasīt šo grāmatu tiem, kuriem patīk piedzīvojumi un labas beigas. (Publicēta 19.02.2017)
Ledus apelsīns
Ledus apelsīns
Īsumā: Mūsdienu pamatvērtība ir saglabāta? Vērtē: Violeta PU
Krājumā ietverti vienpadsmit stāsti, kas atspoguļo katra tēla individuālo pieredzi un skatījumu uz dzīvi. Autore īpašu uzmanību pievērsusi cilvēka kā indivīda sevis meklējumiem un centieniem apzināties sevi noteiktā laika posmā, sabiedrības daļā, tomēr vislielākā uzmanība tiek veltīta ģimenei, saprotot to kā pamatvērtību.
Autores radītā apziņas plūsma stāstu krājumā uzskatāmi parāda tēlu rīcību, darbību, kas atkarīga no iekšējās pasaules, savstarpēji mijiedarbojoties gan dialogam, gan monologam, atklājot domu plūsmu.
Kas ir tas, kas liek atgriezties? Un runājot par atgriešanos – vai tā rada atvieglojuma un smeldzes noskaņu vienlaikus? (Publicēta 19.02.2017)
Vajadzīga grāmata: Pērs Gints
Vajadzīga grāmata: Pērs Gints
Īsumā: Luga 5. cēlienos Vērtē: Violeta PU
Viena no obligātās literatūras lasāmvielām katram grāmatas mīļotājam. Luga viegli lasāma, lai tanī pat laikā lasītājs uzdotu sev jautājumus par jēdzieniem "realitāte" un "ilūzija" - kas tad ir šī pasaule, kurā dzīvojam un, kas ir tās vērtības, bez kurām mēs nevaram dzīvot?! (Publicēta 19.02.2017)
Saputrotā putra
Saputrotā putra
Īsumā: loti laba gramata Vērtē: lauris Renars
Daram daram ko mes daram verniem rita putru varam nu putra saputrota nu uz galda bloda likt var (Publicēta 18.02.2017)
Jorens un Mārpuķīte
Jorens un Mārpuķīte
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Šonedēļ ir lieliska iespēja visās mūsu grāmatnīcās kopā ar rūķīti Jorenu palīdzēt pūķītei atrast māmiņu,tas ir piedzīvojumiem un personāžiem pilns ceļojums - ekskursija pa 5.40!!! (Publicēta 18.02.2017)
Viņa un Viņš. Mīlestība. Attiecības. Sekss
Viņa un Viņš. Mīlestība. Attiecības. Sekss
Īsumā: Sagrābstīts mazliet no visa, lai izpatiktu VISĀM gaumēm Vērtē: Ieva
Paldies, bet tomēr likās, ka grāmata ir no visa kā samičkāta kopā. Kas der visam, neder nekam :( (Publicēta 17.02.2017)
Skaistuma mīti. Patiesība par botoksu, stobršūnām, organisko kosmētiku un daudz ko citu
Skaistuma mīti. Patiesība par botoksu, stobršūnām, organisko kosmētiku un daudz ko citu
Īsumā: vērtīgi Vērtē: Sanita SL
Laba padomu grāmata,kā neapmaldīties milzīgajā skaistumlīdzekļu klāstā,vērtīgi padomi,pārcacoti kuriozi,ieteikumi,kas patiešm ir nepieciešams ādas skaistumam un veselībai,un...kas ir tikai mārketinga triki un mums nemaz nav vajadzīgs.Labs ieskats zināšanai un sevis nomierināšanai,ka nemaz jau tik daudz nevajag! (Publicēta 17.02.2017)
Mikimoto pērles
Mikimoto pērles
Īsumā: īpaši labs Vērtē: Sanita
Autors ir radījis klātesamības efektu - bailes,kad asinis sastingst dzīslās no nezināmā,vispārliecinošākais noslēpumainības demonstrējums,kāds jebkad lasīts - smalka estētika,ledaina pieklājība un sajūta,kad telpā ir vēl kāds,kuram tur nevajadzētu atrasties...Deivida Linča režijā varētu tapt izcils kino darbs!!! (Publicēta 15.02.2017)
Gaismā. Stāsti
Gaismā. Stāsti
Īsumā: Spēcīgi! Vērtē: 'Dace
Maza grāmatiņa, bet ietver tik spēcīgu koncentrātu, ka pēc katra stāsta izlasīšanas vēl ilgi, ilgi jādomā. Ļoti vērtīgi un iespaidīgi! (Publicēta 14.02.2017)