Lasītāju komentāri


Kad tevi redzēju pēdējo reizi
Kad tevi redzēju pēdējo reizi
Īsumā: šis abu autoru darbs IR... Vērtē: Sanita SL
...saistošs un malā nenoliekams, tāpat kā pirmais romāns. Sižets ir gaumīgi savirknēts gandrīz vai pēc domino efekta, atgādinot A. Kristi pasaulslaveno darbu "Desmit mazi nēģerēni" - to es pielīdzinu kvalitātes ziņā. Tāpat varētu sacīt - jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas - stāsta varoņu raksturi un manipulatīvās spēlītes notur interesi līdz pēdējai šīs grāmatas lapaspusei! (Publicēta 25.09.2019)
Aliansē pret vēzi
Aliansē pret vēzi
Īsumā: apliecinājums, ka var uzvarēt!!! Vērtē: SANITA
Stāsts tepat mums līdzās, kas paver vaļā uzreiz vairākas durvis - pārliecībai, varēšanai, iznākumam, zālēm un DZĪVEI ar lielo burtu! Varu tikai dziļi paklanīties Modra un Maijas priekšā par sasniegto rezultātu!!! Grāmata - ceļš, kuru iet, kad liekas, ka tāda nav. Vienkārši - IZLASIET!!! (Publicēta 20.09.2019)
Meitene vilcienā (m.v.)
Meitene vilcienā (m.v.)
Īsumā: aizraujoša lasāmviela Vērtē: Ilze
Grāmatas sākumā nevarēju saprast autores uzbūvēto struktūru, bet tiklīdz ir skaidrs, ka lasītājam savas grēksūdzes izstāsta trīs galvenās varones, tad tik spriedze pieņemas spēkā un ir grūti nolikt grāmatu malā. Līdz pēdējam brīdim tiek noturēta intriga, un slepkava izrādās ir cilvēks, kurš šajā notikumā likās nemaz nav iesaistīts. Iesaku! (Publicēta 17.09.2019)
Ashes in the Snow
Ashes in the Snow
Īsumā: iesaku Vērtē: Linda
Viegli lasāma, lasot iztēlojos ainas, dziļi emocionāla, cik cilvēce ir bijusi nežēlīga. Skumjš stāsts. (Publicēta 09.09.2019)
Smaržu noslēpums
Smaržu noslēpums
Īsumā: Ja mainies pats, tad mainās tava dzīve. Vērtē: Maija
Grāmatu bija interesanti lasīt. Protams, var teikt, ka grāmata ir sieviešu romāns. Iekšējās pasaules attīstība, mīlestība un laimes stabilizācija, - tas ir nepieciešams katram, un, izlasot grāmatu, var gūt iepriecinājumu par pozitīvo emociju ienākšanu galveno varoņu dzīvē.
http://domgraudi.blogspot.com/2019/09/smarzu-noslepums-kristina-kaboni.html
(Publicēta 01.09.2019)
Hana
Hana
Īsumā: Spēks un dzīves mērķis palīdz ne tikai dzīvot, bet arī atgriezties dzīvē Vērtē: Maija
Grāmatā ļoti uzmanīgi attēloti smagi dzīves notikumi. Cilvēka dvēseles lauskas var vākt un nesavākt, bet tas, cik spēcīga un izprotoša bija Mira Hanas dzīvē, raisīja izbrīnu.
https://domgraudi.blogspot.com/2019/08/hana-alena-mornstajnova.html (Publicēta 28.08.2019)
Vakara pasaciņas dumpīgām meitenēm 2
Vakara pasaciņas dumpīgām meitenēm 2
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
No šīs grāmatas var smelties iedvesmu, idejas un skatījumu uz pasauli padarīt iecietīgāku un elastīgāku! Stāsti par stiprām sievietēm un viņu mērķiem atraisa drosmi arī lasītājā, jo iespējamo neiespējamu padara tikai slinkums un pārliecības trūkums par saviem spēkiem. Ņemot vērā visus laikus, kad ir dzīvojušas šīs sievietes, tad mūsdienās sasniegt savus mērķus jebkādā jomā ir daudz vienkāršāk!!! (Publicēta 28.08.2019)
Pēcjēzus vecuma sviests
Pēcjēzus vecuma sviests
Īsumā: Ar humoru un dzirksteli Vērtē: Liva
Reiz ar studiju biedriem spriedām, ka vismelnākais humors ir mediķiem (toreiz bariņā bija pieklīduši arī draugu draugi mediķu pāris no ātrās palīdzības brigādes), juristiem un žurnālistiem. Šajos stāstos žurnālista melnais humors ir nedaudz piegludināts (zinu, varētu arī melnāk), bet tas ir klātesošs un tas ir labs!

Plašāk blogā:
http://lalksne.blogspot.com/2019/08/oskars-vizbulis-pecjezus-vecuma-sviests.html (Publicēta 22.08.2019)
Kā var aizmirst. Dzīve Latvijā 20.gs. 20.-30.gados
Kā var aizmirst. Dzīve Latvijā 20.gs. 20.-30.gados
Īsumā: Interesanta dokumentālā žanra cienītājiem Vērtē: Liva
Ļoti skaista un nostaļģiju veicinoša grāmata, kas vienlaikus parāda, ka gluži rožaini viss nebija arī šķietami pārticīgajā Latvijā pirms Kārļa Ulmaņa apvērsuma. Grāmata "Kā var aizmirst..." itin labi iederēsies gan vecmāmiņas tamborētu mežģīņu rotātajā grāmatu plauktā, gan jaunāka lasītāja krājumā.
Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2019/08/anita-bormane-ka-var-aizmirst.html (Publicēta 22.08.2019)
Vientulības ministrija. Stāsti
Vientulības ministrija. Stāsti
Īsumā: ļoti patika! Vērtē: Liva
Šķiet, ka autore atradusi savu žanru un stilu. Ļoti ieteicama grāmata, ja gribas mēģināt saprast, par ko raksta jaunāko laiku latviešu autori.

Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2019/08/sabine-koseleva-vientulibas-ministrija.html (Publicēta 22.08.2019)