Lasītāju komentāri


Sanatorija
Sanatorija
Īsumā: ĻOTI… Vērtē: Sāra
Pilna ar spriedzi, nebeidzamiem šķēršļiem un jautājumiem! Rakstniecei ļoti labi izdodas mīklaini aprakstīt katra varoņa nodomas, motīvus un, it īpaši varoņu personību. Grāmata ierauj tevi Pīrsas pasaulē un ir ātri izlasāma. Iesaku!! (Publicēta 17.06.2023)
Aizdomas
Aizdomas
Īsumā: LIKTU ARĪ VESELU ROŽU PUŠĶI Vērtē: Sanita SL
JO...manā skatījumā, labākais autores veikums, mani ļoti aizrāva šis romāns.
Iesaku!!! (Publicēta 15.06.2023)
Lācīša Eduarda un pelītes Toma piedzīvojumi
Lācīša Eduarda un pelītes Toma piedzīvojumi
Īsumā: Interesanta un ātri lasās. Vērtē: Mihaels
Patīk mazajiem brāļiem. (Publicēta 08.06.2023)
Skaņa
Skaņa
Īsumā: Ļoti vērtīga Vērtē: Rasa
Ļoti patīkami pārsteidz, ka šāda, samērā specifisku nozari pārstāvoša grāmata ir tulkota arī latviski. Augstu vērtēju šo grāmatu un iesaku arī citiem. (Publicēta 06.06.2023)
Kūrorts
Kūrorts
Īsumā: GAIDĪJU UN SAGAIDĪJU Vērtē: Sanita SL
Nebija žēl ziedot gaišās nakts stundas... autores izdomai nav robežu... labā nozīmē, protams. Jo atrisinājums pārsteidza ar maigu sprādzienvilni. (Publicēta 04.06.2023)
Sēņotāja
Sēņotāja
Īsumā: Ar ko atšķiras tumsas pasaule sēnēm un cilvēkiem? Vērtē: Lāsma
Smaga tēma- salauzti likteņi, to īpašnieki aplipina nākamos, tā ģimene veidojas kā kropls veidojums, kas manipulē ar saviem spēlētājiem ciešanu apgaismotā arēnā. Autores valoda un mainīgā laika līnija neļaut noplakt interesei. Šausmu lietas tiek krāsotas maigi, nepadziļinot ievainojumus, bet skaidri parādot tās šausmas par kurām labāk dzirdam, ne pieredzam paši. Jā, un sēņu pasaule, tumšā pazemes pasaule, kur dzimst sēne, dzīvojas paralēli ar cilvēka tumsas pasauli, kur tiek savainotas dvēseles. Uzzināju, ka zaļā mušmire ir indīgāka par čūskas indi; kas jādara, ja sēne ar visu sakni tiek izrauta. Varētu teikt "skaists" Munka kliedziens. (Publicēta 29.05.2023)
Mēs zinām, ka atceries
Mēs zinām, ka atceries
Īsumā: Viduvējs detektīvs Vērtē: Lana
Izlasīju 155 lpp. un sapratu, ka tālāk nelasīšu. Neinteresants. Izmeklēšana vienveidīga, tikai neskaitāmas sarunas ar kaimiņiem. Nekas vairāk nenotiek. Izmeklētāji staigā no vienas mājas uz otru, parunā ar vienu, parunā ar otru un brauc atkal pie nākamā. Nekādas spriedzes, nekādas intrigas, pat negribas uzzināt, kurš ir vainīgs. Vienīgais, uzreiz top skaidrs, ka galvenais aizdomās turamais, kuru ienīst viss ciemats, vainīgs nebūs ne šā laika noziegumā, nedz arī tā, kas noticis pirms 20 gadiem. (Publicēta 26.05.2023)
Līgava
Līgava
Īsumā: VARBŪT TRILLERIS... NE GLUŽI Vērtē: Sanita SL
Jo rokamais stāsts par spožām ārienēm, perfektām dzīvēm un nerediģējamām sarunām. Autore parāda skaistuma polaritāti, par tumsas dzīlēm un motīviem.
Atzīstu, ka pārsteidzos ar pieņēmumiem, tāpēc ceru, ka tiks tulkots vēl kāds šīs autores darbs. (Publicēta 25.05.2023)
Vēl reizi mīlēt
Vēl reizi mīlēt
Īsumā: Nekā nenotiek Vērtē: Lasītāja
Daudz vārdi, bet nekas netiek pateikts. Sižeta vietā ir tikai gari iekšējie monologi. (Publicēta 21.05.2023)
Velga Hānberga. Es kļuvu cita
Velga Hānberga. Es kļuvu cita
Īsumā: izzinoši Vērtē: SANITA
Līgas Blauas grāmatas ir īpašas ar to, ka tās ir ieklausīšanās grāmatas. Lai par ko arī netaptu konkrētais stāsts, lasītāju pārņems brīnišķa apzināšanās par autores esību un pietāti katrā no šīm neatkārtojamajām dzīvēm. (Publicēta 21.05.2023)