Lasītāju komentāri


Sarkanais dzīvsudrabs. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Sarkanais dzīvsudrabs. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Īsumā: ļoti labi Vērtē: Andris
uzrunāja līdz kaulam (Publicēta 31.10.2017)
Mammīt, kāpēc tā?
Mammīt, kāpēc tā?
Īsumā: saviļņo Vērtē: Sanita SL
Kā jau visas Prisjolkovas grāmatas,arī šī tika saņemta kā patīkams pārsteigums,tomēr šo grāmatu nav iespējams lasīt bez raudāšanas.Viena no aizkustinošākajām grāmatām manā dzīvē.Laba viela pārdomām un ne tikai,paceļoties pāri ikdienišķajam un novērtējot visu to,kas mums ir dots - katram no mums savā unikālajā dzīvē. (Publicēta 29.10.2017)
Wreck This Journal: Now in Colour
Wreck This Journal: Now in Colour
Īsumā: Ļoti laba Vērtē: X
Ļoti laba (Publicēta 28.10.2017)
Putni Latvijā
Putni Latvijā
Īsumā: Ideāla Vērtē: Sandijs
Ideāla grāmata. Rakstīts par putniem to izskatu,balsi,kur sastopams,kur ligzdo un vai ceļo vai ir nometnieks. Grāmatā ļoti labi attēli kur redzams to izskats. Grāmatas beigās ir arī olu izskats un kam tāda ola ir. Ideāla. :) (Publicēta 28.10.2017)
Pirms tu aizej
Pirms tu aizej
Īsumā: neka seviska Vērtē: ANCE
Galigi garlaiciga gramata.Visas 400 lpp.grozas ap vienu un to pasu.Esmu vilusies. (Publicēta 27.10.2017)
Kur pazuda saimnieks? Stāsti par mūsu vēsturi
Kur pazuda saimnieks? Stāsti par mūsu vēsturi
Īsumā: kumoss bez kaula... Vērtē: Sanita SL
laikmetīgie stāsti,katrs ar savu smeķi un sāpi - tā visa ir mūsu vēsture,lai kā arī daudz ko gribētos ignorēt.Ļoti izdevies krājums,lai neteiktu vairāk.Ja šādi tiktu rakstveidā ilustrēta,apaudzēta ar stāstiem visa pasaules vēsture,tas būtu kautkas! Laba deva ironijas,kas notušē ,,ak,mēs nabadziņi,,...un tās vairākās kārtas,ko izlasīt starp rindām,super grāmata! (Publicēta 26.10.2017)
Par tirāniju. Divdesmitā gadsimta divdesmit mācības
Par tirāniju. Divdesmitā gadsimta divdesmit mācības
Īsumā: vērtība Vērtē: Sanita SL
Šodienas notikumi pasaulē velk paralēles ar iepriekš valdījušajiem,bet ne pieklusušajiem režīmiem,kā arī veido augsni nākamībai,balstoties uz masu nezināšanas aspektu...diemžēl.Izglītība ir spēcīgs līdzeklis,lai notiekošo izvērtētu un redzētu objektīvi,līdz ar to šīs grāmatas autoram veselu Pandoras lādi ir izdevies ievietot mazā riekstu čaumalā - nelielā,bet ļoti vērtīgā grāmatā.Iesaku - pavisam noteikti!!! (Publicēta 26.10.2017)
Mūžības fjorda pravieši
Mūžības fjorda pravieši
Īsumā: dārgie ziemeļnieki Vērtē: Sanita SL
tik ļoti gaidīju kautko lasāmu no šīs puses...un sagaidīju,ļoti patika šis romāns ar vienu no spēcīgākajām pēcgaršām pēdējā laikā.Domāju,patiks lielākajai daļai lasītāju,kuri iecienījuši ziemeļu sāgas.Un,kur nu vēl īpašā Grenlande,ko iepazinu caur šo grāmatu...un spīvie ziemeļu cilvēku raksturi,kas man tik ļoti iet pie sirds! Paldies par šo grāmatu! (Publicēta 26.10.2017)
Atmiņas
Atmiņas
Īsumā: Drosmīgi Vērtē: AijaSP
Drosmīgi pat priekš 1975. gada Amerikas, kad memuāri iznāca pirmoreiz. Katrā ziņā interesanti lasīt privātas lietas par cilvēkiem, kuru vārdi jau pasenāk iegūluši enciklopēdijās. (Publicēta 25.10.2017)
Sapņu atbalss
Sapņu atbalss
Īsumā: Ir laba. Ļoti! Vērtē: Krista
Sākotnēji nobiedēja grāmatas apjoms (600+ lpp.), bet sākot lasīt, tās burtiski kusa viena pēc otras. Sižets ir ļoti interesants un dinamisks, patīk, ka autore to diezgan raiti attīsta un nekavējās pārlieku ilgi pie viena notikuma. Romāns sastāv mazliet no visa kā - politikas, vēstures, savstarpējām attiecībām, mīlestības utt., bet viss ir perfekti sabalancēts, ne par daudz, ne par maz :) (Publicēta 24.10.2017)