Lasītāju komentāri


Es - slepkava
Es - slepkava
Īsumā: grāmata, kas neļauj atslābt! Vērtē: Anna
Aizraujošs spriedzes romāns, kas ne mirkli neļauj atslābt. Un iznākums arī pavisam pārsteidzošs un negaidīts. (Publicēta 09.10.2017)
Paradīzē
Paradīzē
Īsumā: ceļošana neklātienē Vērtē: Aelita SI
Paldies Lindai par šo,nu jau otro viņas grāmatu.Ceru uz vēl kādu.
Var jau ceļot arī neklātienē,un to es darīju.
Meitene,kura zin ko grib,un nepadodas grūtību priekšā.Viņa ņem no dzīves visu ko tā tai piedāvā.Bet pati citiem dod savu smaidu,mīlestību,gribēšanu ,varēšanu.
(Publicēta 09.10.2017)
Karnevāls un kartupeļu salāti
Karnevāls un kartupeļu salāti
Īsumā: Jautra grāmatiņa Vērtē: AijaSP
Īsi, asprātīgi stāstiņi ar negaidītām beigām. Atgādināja I. Ziedoņa "Blēņas un pasakas". Nedzīvas lietas uzvedas tāpat kā dzīvie. Piemēram, putekļsūcējs atriebjas krokodilam vai saslaucītu putekļu kumšķītis kļūst par skudru mātes gultu u.c.
Interesanti arī pieaugušajiem. (Publicēta 08.10.2017)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: tomēr Grejs pelēkais... Vērtē: Sanita SL
izlasīju visu,lai būtu skaidrs risinājums,bija arī visam tam pa vidu diezgan sakarīgi dialogi,sarunas,piņķerīgu domu gājienu atmudžinājumi,grēkāži arī saņēma pēc nopelniem,vispār - vērtēju augstāk par Greja triloģiju,bet šī nebūs no tām grāmatām,ko gribētos pēc laika pārlasīt. (Publicēta 07.10.2017)
Es - slepkava
Es - slepkava
Īsumā: intriga līdz pēdējai lapaspusei! Vērtē: Sanita SL
Stāsts sākas ar vienu domu-vadmotīvu,kas vēlāk izvēršas pavisam citā skatījumā,atklājot varoņus un notikumus savādākā gaismā - ak,redz,kā tas viss ir iegrozījies! Viltīgs paņēmiens notikumu risinājumam nodrošina romāna autoram atzinību no lasītāju puses,tas nu ir kā bankā. Trilleris detektīvs gods godam! (Publicēta 07.10.2017)
Jettes Dienu grāmata
Jettes Dienu grāmata
Īsumā: iedvesmojoši Vērtē: Gaitis Grūtups
Ir gan ļoti personīgs skats uz vēsturi 1941. - 1963. gads, gan cauri laikiem ceļošais. (Publicēta 04.10.2017)
Iekšķīgās slimības. Kardioloģija
Iekšķīgās slimības. Kardioloģija
Īsumā: Dievinu Heroldu! Vērtē: Gunita
Loti priecajos, ka gramata tagad ir latviski! (Publicēta 03.10.2017)
Viktorijas laika spoku stāsti
Viktorijas laika spoku stāsti
Īsumā: Dievīga grāmata. Vērtē: Renāte
Lieliska grāmata, priekš tiem, kuri mīl mistiku un spokus. Esmu izlasijusi arī otru Viktorijas laika spoku stāstus un tā arī ir diezgan laba :) Bet cena nav diezko laba, bet var jau tādēļ tērēt 5 euro :) (Publicēta 03.10.2017)
365 / 1.daļa (G. Račs)
365 / 1.daļa (G. Račs)
Īsumā: Ļoti sirsnīgi Vērtē: Vineta
Uzdāvināju visām savām draudzenēm (Publicēta 02.10.2017)
Klūgu mūks
Klūgu mūks
Īsumā: Grāmata, kuru atcerēsieties. Vērtē: Gita SP
Grāmata veidota kā biogrāfisks-vēsturisks romāns par baznīckungu Franci Sebaldu, kuram ir nozīmīga loma visas Latvijas un īpaši Latgales vēsturē. Grāmatas saturu veido ar viņu saistīti cilvēki, viņu likteņi. Grāmatas valoda ir burvīga. Pilnīgi noteikti lasot grāmatu, varēju uzburt vienkāršās latgaļu sadzīves, lauku sētas ainas, kas radīja īpašo atmosfēru. Šķita, ka spēju sasmaržot svaigo gaisu, redzēt plašās lauku āres. Grāmata noteikti atklāja daudz jaunus, nezināmus faktus. Lai arī šī nav vieglākā lasāmviela, noteikti iesaku izlasīt, lai izprastu un iedziļinātos, kas esam mēs paši, cik liela nozīme ir cilvēkiem mums apkārt, un ko mēs varam sasniegt ar lielu darbu, apņēmību un ticību. (Publicēta 02.10.2017)