Lasītāju komentāri


Brālis ozols, māsa liepa
Brālis ozols, māsa liepa
Īsumā: paldies par šo grāmatu!!! Vērtē: Sanita SL
Mēs dzīvojam brīnišķīgā zemē,vienā no zaļākajām un tīrākajām - par to jau ikdienā nepiedomājam,kā labs atgādinājums ir šī skaistā grāmata,kur apraksti par kokiem mijas ar smalkām ilustrācijām un tautas dainām,par visiem četriem gadalaikiem un to nozīmi mūsu un koku dzīvēs.Ilustrācijas ir kā īsts latvietis - sīksts un izturīgs pat skarbākajos dzīves vējos. Grāmata visiem latviešiem! (Publicēta 30.09.2017)
Aug cilvēks
Aug cilvēks
Īsumā: Loti visparinata un saraustita informacija Vērtē: Ieva
Man personigi si gramata nepatika.
Padomi ir arkartigi visparinati, skiet bez ipasas iedzilinasanas situacijas, kuras tiek izspeletas.
Tiek aizsakta kada tema, bet isti netiek' izvesta lidz galam'.
Uz vaka rakstits, ka si gramata ir padomi vecakiem par berniem no dzimsanas lidz pusaudza gadiem, bet veltitas tikai 70 lapas puses.
(Publicēta 29.09.2017)
Wind/ Pinball
Wind/ Pinball
Īsumā: Skaists un viegli lasāms darbs Vērtē: Inga
Haruki Murakami pirmais romāns ir viegli lasāms. Ļoti priecājos, ka to paņēmu līdzi ceļojumā uz Francijas dienvidiem. Romāns ir jaunības nostalģijas bagāts, mazliet skumjš, mazliet priecīgs stāsts par satikšanos uz vienu vasaru, pēc kuras katrs aiziet savu ceļu. (Publicēta 29.09.2017)
Misters Gvins
Misters Gvins
Īsumā: Jokains Vērtē: Inga
Dodu starp 3 un 4 rozēm. Izlasīju, bet ko lai pasaka par to jokaino Gvinu? :) Sadraudzēties - sadraudzējos. Patikt - patika. Savdabīgs? Jā. Foršs? Jā. Kaut kāds neloģisks un jocīgs, bet tieši tas arī uzrunāja galu galā.
Domāju, ka kopumā tas ir stāsts par to, kā mēs visā meklējam sevi, par to, cik ļoti mums patīk būt īpašiem, pamanītiem, neaizmirstiem. Man patika, kā autors ar mani spēlējās. :) (Publicēta 29.09.2017)
Ja es būtu grāmata
Ja es būtu grāmata
Īsumā: Pārsteidzoši skaista grāmata! Vērtē: Inga
Fantastiska grāmata par tēmu "ja es būtu grāmata, kāda es vēlētos būt?". Manuprāt, katra grāmatu mīļotāja 'must have'. Lai arī ir bērnu grāmata, mani tā sajūsmina bezgalīgi - gan idejiski, gan fantastiskās ilustrācijas. Gaidu tos mirkļus, kad lasīšu to kopā ar krustmeitiņām! :) (Publicēta 29.09.2017)
Ekstazī stāsti
Ekstazī stāsti
Īsumā: Šokējoši, ar humoru Vērtē: Inga
Pārsteidzoši, šokējoši, riebīgi, smieklīgi. Valoda - raita, labi lasās uz priekšu. Dažbrīd rodas nelielas aizdomas par to, vai autors riebīgumu un šoku no lasītāja neizvilina pašmērķīgi, bet kopumā šīs domas netraucē.
Vienā vai maksimums - pāris dienās izraujama stāstu grāmata, kas pārliecina par to, ka īsus stāstus var uzrakstīt spilgti, sulīgi, konkrēti, bez liekiem piepušķojumiem. (Publicēta 29.09.2017)
Lūgšanas par nolaupītajām
Lūgšanas par nolaupītajām
Īsumā: Skarbi, bet ar cerības staru Vērtē: Inga
"Jo dziļāk es grimstu, jo vairāk es atrodu; jo vairāk es atrodu, jo vairāk meklēju."

Cerību stars, kas iet cauri šai grāmatai, ir apbrīnojamākais, kas var pasaulē notikt. (Publicēta 29.09.2017)
Juveliera sieva
Juveliera sieva
Īsumā: sen tāds nebija lasīts, Vērtē: Sanita SL
īsta ģimenes sāga ar saviem sarežģījumiem,noslēpumiem,lēmumiem,ko nākas nožēlot...un,kas no tā visa iznāk - eleganti vīrieši,krāšņas sievietes,ieturēts dzīvesstils un vērtību sistēma,kā jau tas kārtīgam juvelieru klanam vairākās paaudzēs pieklājas būt.Mani šis romāns aizrāva līdz pēdējai lapaspusei tā,ka iesaku to arī citiem!Pērļu kaklarotai ir liela nozīme galvenās varones dzīvē! (Publicēta 29.09.2017)
Kāpēc mēs pieņemamies svarā? Uzturzinātnes principi produktu izvēlei
Kāpēc mēs pieņemamies svarā? Uzturzinātnes principi produktu izvēlei
Īsumā: Patika Vērtē: Guna
Izlasīju, pielietoju ~ 10 kg nost, turas jaupusgadu! (Publicēta 28.09.2017)
1Q84 Pirmā grāmata (m.v.)
1Q84 Pirmā grāmata (m.v.)
Īsumā: Iesaku! Vērtē: Gita SP
Šī noteikti ir viena no tām grāmatām, kuru lasot, tu dzīvo norisinošā stāsta pasaulē tik ilgi, līdz tas beidzas un tu attopies, kaut kur, visdrīzāk vienās vienīgās pārdomās.
Autors brīnišķīgi aprakstījis it visu. Katrs vārds ir ar visdziļāko nozīmi, garšu, skaņu, pieskārienu gammām. Tikai pašam jāiztēlojas un jāprot jādzīvot līdz.
Apskatīti tiek divi personāži - vīrietis un sieviete. Stāsts vijās caur un ap viņiem. Autors arī licis manīt, ka kaut kad tas savīsies, kas ir kā intriga nākamajām grāmatām, un tā beidzas pavisam dabiski - vienkārši apraujoties. (Publicēta 26.09.2017)