Lasītāju komentāri


14-14
14-14
Īsumā: Ne tikai man, bet arī Tev Vērtē: Zane
Grāmatai ir ļoti skaists vizuālais noformējums un sižets, kas aizrauj no pirmās līdz pēdējai lappusei. Lasās ļoti viegli, raiti un, kad grāmata nolikta jau izlasīta malā, vēl domās klīst varoņi un rodas dažādas pārdomas.
Piekrītu Vizmai, ka šai grāmatai ir jābūt katrā mājā. (Publicēta 11.03.2017)
Jūras sāļums
Jūras sāļums
Īsumā: Neatstāj vienaldzīgu Vērtē: Zane
Esmu sajūsmā par to, kā raksta Rūta Šepetis. Ar zināmu skepsi vidusskolas laikā pievērsos "Starp pelēkiem toņiem", jo neredzu sevi kā vēsturisko romānu cienītāju. Noliekot grāmatu, kurā vārdus tvēru kā gaisu, zināju, ka noteikti lasīšu arī citus viņas darbus. Ieraugot šo grāmatu, es nevilcinājos ne sekundi, paņēmu rokā un izlasīju vienā elpas vilcienā. Otrais Pasaules karš, dažādu cilvēku likteņi, sāpes, ciešanas un viss, kas piedienas romānam, un vēsture. (Publicēta 11.03.2017)
Duna. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Duna. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Īsumā: iesaku pēcvārdu izlasīt pirmo Vērtē: Ieva ogr
Faktiem bagāts romāns par Latvijas vēsturi.
Par Rīgas hipadromu līdz šim nezināju neko,prieks,ka nu būšu zinošāka.Ļoti patika zirgu klātbūtne,viņu vairāk žēl,nekā cilvēku...
Romānu brīžiem sarežģīti lasīt,pārāk daudz faktu ielikts,vai? ... Ir vietas,ko izbaudīju,bet bija, kad pinos uz vietas. (Publicēta 08.03.2017)
Bridžita Džounsa: kā traka pēc viņa
Bridžita Džounsa: kā traka pēc viņa
Īsumā: Briesmīga! Vērtē: Evija
Pirmās divas gramāmatas laiku pa laikam pārlasu joprojām. Kad izlasīju šo, man bija tikai viena doma - atdodiet manu naudu! Autore, manuprāt, pakļāvusies vispārējai sajūsmai par pirmajām 2 grāmatām un savu izdevēju prasībām pēc jauniem garadarbiem par Biridžitu, uzcepusi pilnīgu murgu! (Publicēta 08.03.2017)
14-14
14-14
Īsumā: Dziļi aizkustinoša Vērtē: Vizma IM
aizrāva jau no pirmajām lappusēm. Atspoguļo pusaudžu savstarpējās attiecibas cauri laikam. Pamācoša.Ir arī citādi saziņas veidi netikai dators un telefons bet arī ar roku rakstītas vēstules. Šī grāmata atsauca atmiņā bernību un pusaudža gadus...
Man ļoti patika. Es uzskatu ka šai grāmatai jābut katrā māja :)
(Publicēta 07.03.2017)
Gaisma okeānā (m.v.)
Gaisma okeānā (m.v.)
Īsumā: ļoti sāpīgi Vērtē: Jel Inese
Šo traģēdiju ne katrs varētu pārdzīvot ,bet viņi to spēja .... .Aizkustinoši ,dziļi emocionāli uzrakstīts romāns. (Publicēta 06.03.2017)
Marko efekts
Marko efekts
Īsumā: vērts izlasīt!!! Vērtē: JEL Inese
Par drosmi,izturību un vēlēšanos sasniegt savu mērķi.Viegli lasāma grāmata (Publicēta 06.03.2017)
Spēle Burtošanas čempionāts paplašinājums
Spēle Burtošanas čempionāts paplašinājums
Īsumā: Dodu 9 balles no 10 Vērtē: Gunārs
Iesaku visiem, kuriem patīk galda spēles. Gan mehānika, gan dizains ir lieliski! (Publicēta 06.03.2017)
Ala
Ala
Īsumā: Savā veidā aizrauj... Vērtē: Vizma IM
šī grāmata mani gan šokēja, gan aizrāva! Ceru arī uz grāmatas turpinājumu! :) (Publicēta 06.03.2017)
Bākas sargi
Bākas sargi
Īsumā: aizraujoša Vērtē: Intra KE
Kārtējā Kamillas Lekbergas grāmata no sērijas par zviedru izmeklētāju Patriku Hedstrēmu un viņa sievu rakstnieci ēriku. Aizraujošs sižets, kurā savijas slepkavības izmeklēšana ar spoku stāstiem. Kā vienmēr izmeklēšanas sākumā nav ne kādu pavedienu un liekas, ka viss ved strupceļā, bet tad rodas visnegaidītākais risinājums. Ar nepacietību gaidu nākošos atores darbus no šīs sērijas.
(Publicēta 06.03.2017)