Lasītāju komentāri


Pilnīgs ku-kū
Pilnīgs ku-kū
Īsumā: Ļoti raiti rasās! Vērtē: Grāmatu tārps
Jautra izklaide garantēta! Arī burtiņi kopā salikti patīkami - raiti lasās un ausi neberž! (Publicēta 06.03.2017)
Kritušo eņģeļu pilsēta. The Mortal Instruments 4
Kritušo eņģeļu pilsēta. The Mortal Instruments 4
Īsumā: Gaidu turpinājumu Latviešu tulkojumā Vērtē: Vizma IM
Esmu izlasījusi līdz šim iznākušās visas sērijas grāmatas.Es vnk dievinu šo stāstu sērijas...Kā virzās šo varoņu dzīves, kā viņi cīnas ar labo un ļauno ne tikai apkārt sev,bet arī iekš sevis..:) (Publicēta 05.03.2017)
Mēnessgaismas atvarā
Mēnessgaismas atvarā
Īsumā: Dubultā aizraušanās Vērtē: Vizma IM
Šo grāmatu lasīju divas reizes. Viņa mani aizrāva ar savu dziļumu.Cik gan jābut drosmīgam bērnam lai nodotu miesīgu tēvu,lai mēģinātu ģimeni turēt kopa. Un lai nekļūtu par upuru tēvam līdzīgam,kā arī uzticēties vel kādam... Šo grāmatu esmu gatava lasīt velreiz... (Publicēta 05.03.2017)
Miesassargs
Miesassargs
Īsumā: AIZRAUJOŠA Vērtē: Vizma IM
Šī grāmata aizrauj no pirmajām lappusēm :) Lasot grāmatu negribējās darīt neko citu,kamēr nebiju izlasījusi.Sen nebiju baudījusi tik aizraujošu grāmatu! (Publicēta 05.03.2017)
Book Thief, the
Book Thief, the
Īsumā: kā naglai uz galvas Vērtē: Sanita SL
Grāmatu gan lasīju latviski,redzēju filmu,tāpēc visiem iesaku izlasīt un noskatīties šo stāstu par patiešām bezbailīgu meitenīti,ļoti,ļoti aizrāva,jo izteikti stilizēts vēstījums,kur cilvēciskās vērtības vēl jo vairāk izceļas uz šausminošākā laika pasaules vēsturē fona.
Nu,kā var kautko tik vienreizēju uzrakstīt!!!Cepuri nost autora priekšā! (Publicēta 04.03.2017)
Klanu kaķi 1 Brīvībā
Klanu kaķi 1 Brīvībā
Īsumā: super gramata Vērtē: ralfs
gramata ir nenormali forsa intrasanta un aizraujosa nespeju sagaidit otro dalu (Publicēta 03.03.2017)
Klanu kaķi 2 Uguns un ledus
Klanu kaķi 2 Uguns un ledus
Īsumā: lieliska gramata Vērtē: ralfs
stasts ir loti intrasanta ar napacietibu gaidisu treso gramatu (Publicēta 03.03.2017)
Atpūtas kuģa vadītāja tiesības. Pašmācības ceļā
Atpūtas kuģa vadītāja tiesības. Pašmācības ceļā
Īsumā: Labojumi Vērtē: Autors
Pirmajā komentārā minētā informācija ir taisnība un tagad kuģošanu iekšējos ūdeņos regulē MK noteikumi Nr. 92 "Noteikumi par kuģošanas līdzekļu satiksmi iekšējos ūdeņos" un tagad arī eksāmena jautājumu atbildes ir attiecīgi koriģētas.
Salīdzinot ar iepriekšējiem Noteikumiem izmaiņas ir diezgan minimālas, bet tomēr uz četriem eksāmena jautājumiem atbildes ir savādākas kā minēts manā grāmatā.
Visi, kas gatavojas eksāmena kārtošanai, lūgums sazināties ar mani pa e-pastu marinepro@inbox.lv un izsūtīšu Jums attiecīgās korekcijas.
Lai veicas eksāmena kārtošanā.
(Publicēta 02.03.2017)
Istaba. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Istaba. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Īsumā: Sulīgi! Vērtē: Anna
Sulīgi un smalki atspoguļots padomju laiks un dzīve "komunaļņikā" visā tā spožumā un postā. Brīžiem bija sajūta, ka atrodos turpat blakus, cik viss kļūst dzīvs un reāls. Lai arī uz beigām nedaudz nogurdināja daudzie dzīvokļa iedzīvotāji, ka bija grūti atšķirt, kurš ir kurš, tomēr šai grāmatai noteikti jābūt katra latvieša grāmatu plauktā! (Publicēta 02.03.2017)
Šāntarāms
Šāntarāms
Īsumā: Ekstremāli labs Vērtē: AijaSP
Labākais piedzīvojumu romāns, ko esmu lasījusi pēdējo 10 gadu laikā.!!! Lai nebaida grāmatas biezums!!! Pie tam var teikt, ka dokumentāls darbs. Autors bijušais ieslodzītais un narkomāns. Grāmatā pieminētās vietas atrodas arī realitātē, piemēram darbā bieži pieminētā kafejnīca "Leopolds". Uzmanība neatslābst ne mirkli. (Publicēta 01.03.2017)