Lasītāju komentāri


Bumbulītis. Stāsti
Bumbulītis. Stāsti
Īsumā: Vīgante neliek vilties Vērtē: Liva
Dace Vīgante neliek vilties arī trešajā manis lasītajā stāstu krājumā. Niansēti un skaisti par to, kā mēs visi kaut kam ik pa laikam dabūjam "tikt pāri" vai izlocīties kā sieviete uz greznā mākslinieces Gundegas Dūdumas radītā vāka.

Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2020/11/dace-vigante-bumbulitis.html (Publicēta 02.12.2020)
Pasakaini bagātā draudzene
Pasakaini bagātā draudzene
Īsumā: Aizbēgšanai no realitātes Vērtē: Liva
Ja vajag atvaļinājuma laika smadzeņu atslodzi - te tā būs. Perfekti! Labāk gan laikam lasīt vispirms pirmo un tad tikai šo, jo dažas sižeta līnijas saprotamākas, zinot pirmo grāmatu.

Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2020/11/kevins-kvans-pasakaini-bagata-draudzene.html (Publicēta 02.12.2020)
Marks, maģija un vilkate Vilma
Marks, maģija un vilkate Vilma
Īsumā: Lieliska izvēle Bērnu žūrijai Vērtē: Liva
Lieliska grāmata skolas vecuma bērniem. Par draudzību, citādā pieņemšanu, drosmi un ar mazu burvestību vai maģijas piedevu - tieši tik, cik vajag, lai pavisam neatrautos no realitātes.

Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2020/11/reli-reinausa-marks-magija-un-vilkate.html (Publicēta 02.12.2020)
Nokāpt no sliedēm
Nokāpt no sliedēm
Īsumā: PATĪK LASĪT PAR DZĪVES PIEREDZĒM Vērtē: Sanita SL
Itsevišķi, a šī izaugsme ir reāls notikums kāda cilvēka dzīvē. Kad nagi kārpa okeāna gultni, tad jau atliek tikai pretējais virziens - augt uz gaismu un sākt sevi iepazīt pa īstam! Autoram tas ir izdevies, par to šī grāmata! (Publicēta 01.12.2020)
Kultūras spīlēs
Kultūras spīlēs
Īsumā: Tieši desmitniekā. Vērtē: Gatis Bārdiņš
Autoram lieliski izdevies apvienot faktus ar savu pārliecību, ietērpjot to dzīvīgā stāstījumā, gluži kā dialogā ar lasītāju, kā arī atsvaidzinot to visu ar veselīgu dzēlīgumu. Grāmatas vērtība slēpjas tās kodolīgumā un dziļumā. Neviens nedrīkstētu atrunāties, ka nav laika to izlasīt, un nevienam nevajadzētu palikt vienaldzīgam. (Publicēta 01.12.2020)
Skaistuma impērija
Skaistuma impērija
Īsumā: Detektīvs interesentiem Vērtē: Maija
Tiem, kam patīk labirinti, šī grāmata būs laba un interesanta.
http://domgraudi.blogspot.com/2020/11/skaistuma-imperija-inguna-dimante.html (Publicēta 30.11.2020)
Savēlija dienas
Savēlija dienas
Īsumā: PALDIES PAR ŠO GRĀMATU! Vērtē: Sanita SL
Tik sen nebija lasīts kaut kas par kaķiem. Viņi elastīgi ierakstās jebkurā stāstā pa savam, tā paužot katra iesaistītā kaķa persnīgo attieksmi pret notiekošo. Vārdu sakot, ja tiek iesaistīts kaķis, tad var droši teikt, ka būs interesanti, JEB - katrs stāsts iegūst savu seju - pateicoties tieši kaķim vai kaķiem! Pārliecinieties paši!!! (Publicēta 30.11.2020)
Našķoties
Našķoties
Īsumā: Neskatoties uz to, ka... Vērtē: Sanita SL
es esmu tāds svētdienas pavārs, šī grāmata paņem savā varā, kaut neesmu uztaisījusi nevienu recepti no tās! Autores fantastiski jaukie un garšīgie ievadraksti katras receptes sākumā, kā arī tradīcijas, kas saistās ar katru no ēdieniem... tas viss ir tik uzrunājoši un iedvesmojoši, ka mani vabūt arī sanāks pierunāt kaut ko pagatavot:) (Publicēta 28.11.2020)
Vīrs, bērni un pieci randiņi
Vīrs, bērni un pieci randiņi
Īsumā: par to, kad iet pārāk labi, Vērtē: Sanita SL
tad tas vairs nav novērtējams, jo iztrūkst atskaites punkta... tādēļ dzīvē tiek meklēts asumiņš un izraušanās no ikdienas pierastās dzīves - galvenā varone atklāj sevī jaunas šķautnes un izdara secinājumu, kā rezultātā viss iepriekš šķietami pelēkais atkal atgūst krāsas. Varbūt Rigonda vienkārši visu tikai redzēja šādos toņos, jo nekas jau nebija mainījies? (Publicēta 26.11.2020)
Pašatklāsme
Pašatklāsme
Īsumā: Ļoti laba grāmata. Vērtē: Inga
Labs palīgs pašizaugsmes ceļā. (Publicēta 26.11.2020)