Lasītāju komentāri


Uzmanības deficīta sindroms
Uzmanības deficīta sindroms
Īsumā: Vajadzīga grāmata Vērtē: Vita
Grāmata, kas ļoti nepieciešama mūsdienu pasaulē. (Tāpēc jau laikam tā tiek dota). Tā ir balstīta uz daktera pašā milzīgo pieredzi un jaunākajiem pētījumiem smadzeņu darbības jomā. To lasīt cilvēkam, kam medicīna nav tuva, ir grūti, bet Eimens izmanto pēc iespējas saprotamu valodu visiem. Brīnišķīgs ieskats arī daktera ikdienā. Un es apbrīnoju viņa domāšanas plašumu, kompleksu pieeju pacientu ārstēšanā, es teiktu - sakārtošanā. Un padomi, ieteikumi, ko autors sniedz, ir neatsverami. Iesaku izlasīt ne tikai tiem, kam ir kāds sakars ar uds vai udhs, bet jebkuram, kurš sevi uzskata par homo sapiens (saprātīgu cilvēcisku būtni). Arī cita Daniela G. Eimena grāmata "Smadzenes izmaina dzīvi" ir spoža. Skatīties viņa lekcijas youtūbē un piesekot feisītī arī ir bauda. Izglītosimies! (Publicēta 22.11.2020)
Pusnakts banda
Pusnakts banda
Īsumā: Intresanta, ar fantāziju bagāta grāmata. Vērtē: ................
Grāmata ir ļoti interesanta, lika man smaidīt, kā arī šī grāmata ir pilna ar fantāziju un iztēli, ir ļoti laba, lai novērstu sliktās domas. (Publicēta 21.11.2020)
Čells, Sofija un Parīzes jumti
Čells, Sofija un Parīzes jumti
Īsumā: fan-tas-tis-ka grāmata Vērtē: Sanita SL
Mākslas darbs!!! (Publicēta 20.11.2020)
Septiņi meli
Septiņi meli
Īsumā: domāju - nu tik būs Vērtē: Sanita SL
Sāku lasīt ar lielu aizrautību, tomēr mazliet vīlos, kaut kā viss ieciklējās uz detaļām un sīkumiem, ka sižeta vadlīnijas tika izstieptas kā kaķis aiz astes:) un pazuda galvenās varones emocionālā fona virpuļos.. doma jau laba, tomēr pietrūka tāda loģiskuma, kas parasti iet roku rokā ar sadzīviskajiem trilleriem. (Publicēta 20.11.2020)
Pienvedēja piedzīvojumi. Trīs no Sabiles
Pienvedēja piedzīvojumi. Trīs no Sabiles
Īsumā: lasot šo grāmatu, nokļuvu 90-ajos! Vērtē: Sanita SL
Esot šīs grupas cienītājai, izdzīvoju un piedzīvoju tapšanu, esību un notikumus pienvedēju vēsturē un šodienā 25 gadu garumā - pilnīgi neticami, TĀ TIK TURĒT!!! (Publicēta 17.11.2020)
Aiz slēgtām durvīm
Aiz slēgtām durvīm
Īsumā: Īsts krimināls Vērtē: Maija
Meli var klāties pāri meliem. Ja ir meli, tad var būt arī noziegumi. Ja ir noziegumi, tad var būt slepkavības. Lasot grāmatu bija iespējas ieskatīties gan melos, gan noziegumos, gan slepkavību cēloņos.
http://domgraudi.blogspot.com/2020/11/aiz-slegtam-durvim-liza-gardnere.html (Publicēta 16.11.2020)
Žū-žū. Miega pelēns
Žū-žū. Miega pelēns
Īsumā: Pirmsmiega pasaciņa Vērtē: Evita
Lieliska pirmsmiega pasaciņa, kas atklāj, kā patiesībā miega pelītes apciemo mūs pirms aizmigšanas. Vēl neizlasot šo pasaku, jau bārstījām miedziņu uz actiņām, pasaka tiešām atklāja brīnumu, stāstos par šo pašu mūsu pirmsmiedziņa rituālu ❤️ (Publicēta 16.11.2020)
Vai lielpilsētā vēl ir sekss?
Vai lielpilsētā vēl ir sekss?
Īsumā: nenopietni par nopietno Vērtē: Sanita SL
Patīk autores rotaļīgais un dzirkstošais stils,un,vai nav vienalga-kādā vecumā???Ar niansēm der jebkurā desmitgadē-tas pierādās pēc šīs grāmata izlasīšanas,arī zinama vieglprātība caur loģikas prizmu,protams,ir pat vēlama,jo tas palīdz izlīst kā kamielim caur adatas aci no stereotipiski bēdīgām situācijām:) Grāmata garastāvokļa uzlabošanai! (Publicēta 14.11.2020)
Noisy Book: Night Sounds
Noisy Book: Night Sounds
Īsumā: Burvīga grāmata! Vērtē: Anna
Mazulis sajusmā par ilustrācijām un skaņām (Publicēta 13.11.2020)
Septiņas māsas: Saules māsa
Septiņas māsas: Saules māsa
Īsumā: Elpu aizraujoša Vērtē: Vizma IM
Šī grāmata ir elpu aizraujoša. Iesākot lasīt,nevari atrauties. (Publicēta 13.11.2020)