Lasītāju komentāri


Zeltains miežu lauks
Zeltains miežu lauks
Īsumā: ieskats Anglijas lauku dzīvē... Vērtē: Sanita SL
... pagājušā gs. 1-ajā pusē. Angļu ģimene dzīvo laukos vairākās paaudzēs - pēc dabas un cilvēku likumiem, kur darbs dzen darbu un grāmatu lasītājs visiem šķiet dīvains un no realitātes atrauts - izkristalizējas stāsts par Ediju, kas cenšas iekļauties šajā vidē neskatoties ne uz ko... grāmatas beigas bija par skumju un... it kā norautas mazliet. (Publicēta 11.10.2020)
Pētera imperatore I
Pētera imperatore I
Īsumā: IZCILS STĀSTĪJUMS Vērtē: Sanita SL
Autores krāšņais, aizraujošais,pikantais un suģestējoši ievelkošais rakstīšanas stils komentārus neprasa - tie lasītāji, kas lasījuši Silva Rerum, jau zina, bet tie, kuri tikai atklās šo daiļradi - būs brīnišķīgs ceļojums vēsturē un.. ne tikai!!! (Publicēta 07.10.2020)
Ko atnes viļņi
Ko atnes viļņi
Īsumā: Par ģimeniskām un cilvēciskām traģēdijām Vērtē: Liva
Lai arī solīta pazaudēta bērna traģēdija ģimenē, vairāk ieskanas daudzas citas cilvēciskās nelaimes. Šajā grāmatā nebūs strauju kāpumu un kritumu, tā būs kā jūras viļņu šūpas pavadīts ceļojums. Jūra vienmēr atdod to, ko paņēmusi.

Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2020/09/karena-gilese-ko-atnes-vilni.html (Publicēta 06.10.2020)
Tik garš deguns
Tik garš deguns
Īsumā: Brīnumiem ticīgajiem Vērtē: Liva
Jauka pasaka, kas aizraus brīnumiem vēl ticošus pamatskolas vecuma bērnus un patiks arī sākumskolēniem, ja pieaugušais palīdzēs tikt galā ar teksta daudzumu. Autors ne tikai meistarīgi radījis brīnumu pasauli, bet arī prasmīgi ievijis ikdienišķās reālijas. Par strīdiem un salabšanu, par citādu un līdzcietību.

Plašāk blogā: http://lalksne.blogspot.com/2020/09/lukass-hartmanis-tik-gars-deguns.html (Publicēta 06.10.2020)
Komjaunietes pūra nauda
Komjaunietes pūra nauda
Īsumā: Vienkārša dzīve var nebūt vienkārša Vērtē: Maija
Vienkāršas dzīves sarežģītības var nebūt pat manāmas. Dzīve no malas var izskatīties tā, kā izskatās, bet realitāte var atklāties tikai tad, ja pats cilvēks ieskatās sevī.
http://domgraudi.blogspot.com/2020/10/komjaunietes-pura-nauda-inguna-dimante.html (Publicēta 04.10.2020)
Pētera imperatore I
Pētera imperatore I
Īsumā: šai autorei viss ir kā māksla Vērtē: Sanita SL
Krāšņa, sulīga un pikanta literārā valoda, jūtams pamatīgs darbs zem rotaļīgi pasniegtā vēsturiskā sižeta. Ieskats konkrētā laika apcirkņos līdz vistumšākajiem kaktiem - spilgti galvenie varoņi un precīzi uztverta krieviskā mentalitāte visā tajā vērienīgumā un neatkārtojamībā, tāpēc jau gaidu, kad varēšu tikt pie nākamās grāmatas!! (Publicēta 03.10.2020)
Kaķu vārdotāja
Kaķu vārdotāja
Īsumā: Īsumā - lieliski, visiem iesaku Vērtē: Maija
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, bet šoreiz citādi nevar. Man no sirds žēl to cilvēku, kas rakstījusi iepriekšējo atsauksmi, atliek tikai cerēt, ka viņa vēl iepazīs savā dzīvē arī humora izjūtas. Mani darbs ļoti iepriecināja, kaut arī pēdējos gados nav gājis viegli un varbūt tieši tādēļ ne visur meklēju Hamsuna varoņu smagumu. Par kaķiem manuprāt viss ir kā nākas, es viņus tiešām esmu labi iepazinusi, manai pašreizējai kaķenītei rit 19 gads, bet mēs vēl arvien jauki sarunājamies. Liels paldies autoriem, ceru, ka fakts par autoru ilustrācijām nav reklāmas triks, tā ka viss kopā ir tiešām lieliski, nemaz neminot vāka Da Vinči kaķi. Varbūt kāds teiks, nu tas ir lasāmgabals jauniem un nenopietniem, tad atzīšos, ka man ir pāri 75 un ar vīru esam nosvinējuši zelta kāzas. Vēlreiz paldies un meklēšu autoru trillerus, lai gan tas gan nav mans iemīļotākais literatūras žanrs. (Publicēta 01.10.2020)
Brāļi
Brāļi
Īsumā: Jauka grāmatiņa Vērtē: Maija
Jauka grāmatiņa, kurā parādīta pasaule bērna acīm skatoties uz tās ikdienas notikumiem. Ir prieki, ir sarūgtinājumi, bet dzīve ir pilna ar ikdienas notikumiem.
Laba grāmatiņa gan bērniem, gan pieaugušajiem.
http://domgraudi.blogspot.com/2020/10/brali-barts-mujarts.html (Publicēta 01.10.2020)
Kalpones stāsts
Kalpones stāsts
Īsumā: ARĪ LASU PĒC SERIĀLA Vērtē: Sanita SL
Sižets - futūristisks trilleris, oriģināls un savdabīgs, varbūt autore to ir nosapņojusi??? Diezgan destruktīvi un nomācoši, tomēr interesē, kas būs tālāk??? (Publicēta 30.09.2020)
Kāpēc mēs guļam?
Kāpēc mēs guļam?
Īsumā: izzināšanai... Vērtē: Sanita SL
Jau sen zināms, ka labs miegs ir labas veselības ķīla, divriteni no jauna neizgudrot - tādēļ šī grāmata ir kā labs atgādinājums mums visiem, ka miegam nozagtās stundas nekas cits nevar aizstāt vai kompensēt. Miegs - tas ir atjaunošanās un atpūta, kā arī restarts mūsu smadzenēm, asinsvadiem,ādai un labam izskatam. Te varētu rakstīt un rakstīt ... labāk izlasiet! (Publicēta 29.09.2020)