Lasītāju komentāri


Vientulības gals
Vientulības gals
Īsumā: Pazīstamas sajūtas Vērtē: Agnese
Sajūtu grāmata. Vientulībai nav gala, tā vienmēr ir klātesoša, sajūtama. Jā, reizēm tā atkāpjas nostāk, tomēr ir mūžīgā pavadoņa statusā.
Tā var traucēt noticēt sev, ievest maldu ceļos un sajaukt pašapziņu, kā liekot lūkoties sasistā spogulī. Tā var radīt maldīgu priekšstatu par sevi un citiem.
No sevis nav iespējams aizbēgt. Par to šīs grāmatas galvenais vēstījums. Atšķiras tikai veids, kā katrs no varoņiem tiek/netiek galā ar kārtīm, kuras iedalījusi dzīve. (Publicēta 26.01.2019)
Pārbaudi savu bridža spēles prasmi
Pārbaudi savu bridža spēles prasmi
Īsumā: Izcila grāmata! Vērtē: Markuss
Kaut gan domāta tikai bridža spēlētājiem, grāmata ir viena no labākajām bridža izspēles apkopojumiem, kas savienots ar mācību aspektu. Aktīvi risinot izspēles problēmas, rodas ļoti laba sapratne par izspēli un tā tiešām paliek 100 reizes labāka.
Protams, ja grib saprast, jāsāk spēlēt bridžs! (Publicēta 25.01.2019)
Septiņas saules
Septiņas saules
Īsumā: Labs praktiskais palīgs Vērtē: Lasītāja
Ineses grāmata par čakrām jeb saulītēm, manuprāt, ir vērtīga. Grāmatā ir vienkāršā, saprotamā valodā aprakstītas metodes, kuras savā ikdienā var izmantot ikviens cilvēks, kuru interesē enerģētikas jautājumi. Iesaku iegādāties! (Publicēta 25.01.2019)
Meitene no nekurienes
Meitene no nekurienes
Īsumā: Grāmata ko nevar nolikt malā Vērtē: BAIBA
Stāsts, kas aizrauj un ko nevar nolikt malā, izlasīju divas dienās un tagad ķeršos klāt otrajai grāmatas daļai. Gaidu ar nepacietību, kas būs tālāk. Iesāk izlasīt tiem, kas ciena šī rakstnieka darbus . (Publicēta 25.01.2019)
25 gadi sektā
25 gadi sektā
Īsumā: Dzelteni Vērtē: Donalds Tramps
Ruka sacerējums ir nebaudāms. Pilnīgi var izjust personiskas atriebes piesitienu. Faktu, atsauču, dokumentu nav vispār, līdz ar to ietilpst sliktā stilā uzrākstītai dzeltenajai prozai. (Publicēta 24.01.2019)
Astroloģija tev un man
Astroloģija tev un man
Īsumā: kautkas pavisam jauns Vērtē: Sanita SL
Interesanti un noderīgi uzzināt par sevi un citiem,raksturīgākajiem plusiem un mīnusiem - reakcijas īpatnībām,dažādās dzīves situācijās un nostājās.Par katru no horoskopa zīmēm...var ļoti labi saprast,kāda uzvedība raksturīga,balstoties uz īpašību kopumu,kas nu kurai piemīt.Tiešām,ļoti detalizēti un izvērsti,atradu daudzas kopsakarības saistībā ar savu horoskopa zīmi! (Publicēta 24.01.2019)
Vientulības gals
Vientulības gals
Īsumā: Ne viss ir zaudēts, bet viss, kas ir dots, ir dots uz laiku Vērtē: Inga
Noslēgšanās sevī (no pasaules un pašam no sevis), neļaujot sev atvērties, atrasties, izsāpēt zaudējumu un dzīvot. Samierināšanās ar tukšumu un vientulību, kuru dziļumā tomēr mitinās sīka cerībstara bāka, kas vienā brīdī ļauj gan man, gan pašam varonim noticēt, ka ne viss ir zaudēts, ka dzīve ir iespējama. Vienlaikus šī grāmata ir atgādinājums, ka viss, kas mums ir dots, ir dots UZ LAIKU. (Publicēta 23.01.2019)
Vientulības gals
Vientulības gals
Īsumā: Grāmata, kura ļoti patika, kuru ir vēlme ieteikt. Vērtē: Maija
Pagātne ietekmē tagadni, jo maina viņu dzīves apstākļus, bet tie maina dzīves uztveri un izpratni. Ne vienmēr var prognozēt, kas nākotnē būs, bet var izprast kā pagātnes apstākļi ietekmē tagadni un dzīves uztveri. Lasot grāmatu, radās sajūta, ka var ieskatīties Žila dvēseles pārdzīvojumos, bet prieks bija par to, ka viņa dzīvē bija arī labi notikumi.
https://domgraudi.blogspot.com/2019/01/vientulibas-gals-benedikts-velss.html (Publicēta 23.01.2019)
25 gadi sektā
25 gadi sektā
Īsumā: Nelaimīga cilvēka izgāztā žults/dzeltenā prese Vērtē: Latviete
Autors ir dzīvē vīlies cilvēks, kas tā vietā, lai pats tiktu galā ar savu psihaloğisko stāvokli, klūp virsū citiem cilvēkiem. Viegli uzbrukt tiem, kas jau ir aizsaulē.
Gļēvulis un kāds ko pat nevar saukt par īstu vīrieti.
(Publicēta 23.01.2019)
Mīlestība ir domāta idiotiem. Kā man
Mīlestība ir domāta idiotiem. Kā man
Īsumā: Laba izklaide ziemas vakaros Vērtē: Santa KA
Pārsteidza asprātīgais un dzēlīgais humors.
Meistarīgi uzrakstīts romāns. Pusaudžu meitenes būtu sajūsmā, bet arī vecākai auditorijai laba grāmata.
Pati biju pārsteigta, cik ļoti jutu līdzi varoņiem.
Grūti pateikt, kas tad īsti atšķir šo grāmatu no visiem pārējiem saldajiem romāniem... Bet kāda odziņa tur ir. (Publicēta 23.01.2019)