Lasītāju komentāri


Dejas uz grābekļiem. Mēs paši veidojam savu likteni!
Dejas uz grābekļiem. Mēs paši veidojam savu likteni!
Īsumā: Patiesa - Gudra grāmata Vērtē: Lāsma
Ieteicamā literatūra ikvienam, lasīt lēnām un pārdomāti!!!, ieskatoties patiesībai acīs par mums - materiālās pasaules cilvēkiem, iespēja ar sevi strādāt!, iesaku! (Publicēta 27.02.2018)
Meitenes
Meitenes
Īsumā: Nevarēju atrauties Vērtē: LP
Grāmata uzrakstīta labā valodā, ievelk. Gribētos iebilst iepriekšējiem komentāriem - autore iedvesmojusies Čārlza Mensona sektas, tāpēc īsti par fantāzijas augli šo darbu saukt nevar, jo vairāk vai mazāk tas viss ir noticis patiesībā, tikai autore to apspēlējusi savā interpretācijā, bet lietas būtību tas nemaina. (Publicēta 27.02.2018)
Adata
Adata
Īsumā: Dzeja prozā Vērtē: LP
Dzejiski, skaisti uzrakstīts, un tomēr par maz paša stāsta. (Publicēta 27.02.2018)
Tur. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Tur. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Īsumā: Nomācoši Vērtē: LP
Valoda ļoti laba, tēlaina. To autore prot lieliski. Taču izsekot sižetam, tēliem, idejām ir jau grūtāk. Varbūt neesmu pietiekami gudra. Man visu to valodas un filosofijas caku bija par daudz. (Publicēta 27.02.2018)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Nepatīk Vērtē: Anete
Pat to vienu zvaigzni grūti ielikt. Pilnīgs savarstijums. Seksa ainas vispār pāršķirt, jo tik šķebīgi un nebaudāmi uzrakstītas. (Publicēta 26.02.2018)
Koku slepenā dzīve. Ko jūt un kā cits ar citu sazinās koki - ieskats apslēptā pasaulē
Koku slepenā dzīve. Ko jūt un kā cits ar citu sazinās koki - ieskats apslēptā pasaulē
Īsumā: kautkas pavisam nebijis Vērtē: Sanita SL
un izcili labs šajā jomā - par kokiem,dabu,klimata pārmaiņām un mūsu lomu visā tajā,kas notiek ārpus betona mūriem...tā pa īstam var novērtēt kokus un to nepieciešamību,ja aizdomājas,ka cilvēks jau arī ir daļa no dabas...un citādāk jau nekā! Iesaku izlasīt ikvienam sevi un dabu cienošam cilvēkam! Bez jokiem! (Publicēta 26.02.2018)
Svētlaimes medniece
Svētlaimes medniece
Īsumā: drosmīgi Vērtē: Sanita SL
Gandrīz kā rokasgrāmata:) interpretēt jau var dažādi,katram pēc saviem ieskatiem.Manuprāt,erotiskā lasāmviela labam noskaņojumam...un,kādēļ gan ne??? Jā,piekrītu,ka var lasīt arī vīrieši:) (Publicēta 26.02.2018)
Svētās grēcinieces dienasgrāmata
Svētās grēcinieces dienasgrāmata
Īsumā: nekam nederīga Vērtē: Ilze
Tukša un vienmuļa,žēl iztērētās naudas.Diemžēl no kļūdām mācāmies. (Publicēta 26.02.2018)
Šokolāde
Šokolāde
Īsumā: Vilšanās Vērtē: Līna
Jā diemžēl vilšanās. Grāmata bez šaubām ir loti skaista, daudz skaistu bilžu.. BET es tomēr gaidīju recepšu grāmatu. Nevis darbu pilnu ar reklāmas bildēm, un receptēm kā pagatavot šokolādes popkornu vai šokolādes kokteili. Es saprotu, ka mūsu Latvijā grāmatu izdot nav lēts prieks.. ja nepiecieshams izreklamēt sponsorus gana būtu vienas lpp. Nevis divu lapu atvērumu Philadelfijas sieram :D (Publicēta 26.02.2018)
After 4 Laimīgi mūžu mūžos
After 4 Laimīgi mūžu mūžos
Īsumā: Gaudulīgi. Banāli. Saraustīti. Vērtē: Mia Grosa
Man tiešām žēl, ja izklausās nedaudz skarbi, taču manu kopējo iespaidu par pēdējo grāmatas daļu var raksturot tieši ar augstākminētajiem vārdiem...
Nenoliedzami- bija jauki pēc ilgāka pārtraukuma atkal "satikt" grāmatas varoņus. Grāmata ir viegli lasāma, un tas vien jau ir liels pluss.
Diemžēl manā izpratnē tā ir vissliktāk izdevusies daļa. Protams, var diskutēt par dažiem spožiem fragmentiem u.t.t., taču kopumā vienmuļi un nedaudz garlaicīgi. Jāteic, ka pirmā daļa ir vienīgā, kas palikusi atmiņā no visām četrām.
Katrā ziņā es priecājos, ka vismaz beigas bija laimīgas! (Publicēta 26.02.2018)