Lasītāju komentāri


Kalna ēna
Kalna ēna
Īsumā: Piedzīvojumu pilnā Indija Vērtē: AijaSP
“Šantamarāna” turpinājums. Varoņi tie paši, kas bija pirmajā grāmatā. Tomēr nelikās vairs tik interesanti kā pirmā grāmata. Ilgi domāju, kāpēc “Šantamarāns” patika daudz labāk. “Kalna ēnā” spožākie “Šantarāma” varoņi jau ir miruši dodot vietu daudz blāvākiem varoņiem, kas ir vidusmēra gangsteri un narkomāni.
Ieteiktu grāmatu lasīt piedzīvojumu romānu cienītājiem, jo kopumā tā tomēr ir gana intriģējoša, ar neparedzamiem sižeta pavērsieniem un spriedzes pilna. (Publicēta 12.02.2018)
Gandrīz dienasgrāmata
Gandrīz dienasgrāmata
Īsumā: Veltīgi nocirsti koki un izniekota tipogrāfijas krāsa Vērtē: Zuze
Vēlēšanas nāk? "Privātā dzīve" aizklapēta? Uzmanības trūkums? (Publicēta 12.02.2018)
Vīna meditācija sievietei. Patiess stāsts
Vīna meditācija sievietei. Patiess stāsts
Īsumā: jā Vērtē: Elīna Siliņa
Stāsts, kas rezonē un dod cerību cilvēkiem, kas ir pazīstami ar depresiju un dažādām atkarībām. (Publicēta 12.02.2018)
Gandrīz dienasgrāmata
Gandrīz dienasgrāmata
Īsumā: brīnišķīgi Vērtē: Sanita SL
Derētu vairāk tādas grāmatas,kurās esošie un bijušie politiķi stāsta par sevi vienkāršā,cilvēciskā valodā,bez liekiem sevis slavināšanas vai citu nomelnošanas,tas diezgan izteikti maina viedokli par šo cilvēku,jo...politiķis jau arī ir tikai cilvēks:) Aiz visām tām sīpolu kārtām atklājas domas,jūtas,uzskati un patiesais,nevis uzspiestais pasaules redzējums.Malacis,Linda!! (Publicēta 12.02.2018)
Vīna meditācija sievietei. Patiess stāsts
Vīna meditācija sievietei. Patiess stāsts
Īsumā: ak,vai Vērtē: Sanita SL
Krievu romanču stila saldās mocekles tēls ir gana labs priekš literāra darba,kad neuzņēmīga rakstura sieviete rāda pasaulei pārauguša pusaudžu gadu emo tēlu ar visām no tām izrietošajām sekām.Gribētos visu laiku teikt,nu,saņemies taču,beidz muļļāties,aizbrauc uz laukiem un ielēc āliņģī,tad visas depresijas būs kā ar roku nost,kad karsta tēja būs laimes augstākais punkts un ļoti,ļoti gribēsies dzīvot!!! (Publicēta 12.02.2018)
Svētās grēcinieces dienasgrāmata
Svētās grēcinieces dienasgrāmata
Īsumā: zināšanai Vērtē: Sanita SL
Drīzāk teiktu - mazohistes dienasgrāmata par sievieti,kura nespēj līdz pašām grāmatas beigām atbrīvoties no visādos veidos parazitējoša vīrieša.Apbrīnoju galvenās varones stulbumu - gudrais,sievišīgais vecums liek par sevi manīt inteliģences pakāpē,bet tikt vaļā no viena mūdža nespēj.Arī sekss starp viņiem nav diezko izdomas bagāts,utt.,lai pie tāda turētos..Beigās tomēr nāca pie prāta un ņēma savu dzīvi savās rokās,par to aplausi no manas puses:) (Publicēta 12.02.2018)
Ala
Ala
Īsumā: Super! Vērtē: Mia
Brīnišķīga grāmata ! Iesaku! (Publicēta 12.02.2018)
Mēness teātris
Mēness teātris
Īsumā: Smagā artilērija Vērtē: Lila
Grāmata, kas lasījās ļoti, ļoti lēni...Lai gan rakstīts fantāzijas žanrā, darbs ir ļoti smagnējs, brīžiem neizprotams ar vairākām neskaidrībām un nesakritībām pilns... (Publicēta 12.02.2018)
365 / 2.daļa (G. Račs)
365 / 2.daļa (G. Račs)
Īsumā: tauta mīl! Vērtē: ie
Lasot Rača dzejoļus tauta saprot,ka tie pārgudrie un sarežģītie var palikt plauktā! (Publicēta 11.02.2018)
Atveries mīlestībā. Sirds ceļš
Atveries mīlestībā. Sirds ceļš
Īsumā: Brīnišķīga grāmata, kas aizķer dvēseles stīgas! Vērtē: Lila
Grāmata, kas pilnībā izmainīja manas domas par Indiju - tās kultūru, reliğiju un iedzīvotājiem!!! Brīnišķīgs, iedvesmojošs, garīgs darbs, pēc kura izlasīšanas, vēl ilgi gribējās smaidīt! Iesaku ikvienam! (Publicēta 11.02.2018)