Lasītāju komentāri

Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. ... 361

Britnija Spīrsa. Sieviete manī
Britnija Spīrsa. Sieviete manī
Īsumā: IR VAJADZĪGA DROSME, LAI Vērtē: Sanita SL
Atklāti runātu par šovbiznesa aizkulišu spožumu un postu. Grāmatas autore bez nosodījuma vai pārākuma apziņas dalās savā pieredzē un rod secinājumus pati no savām pieļautajām kļūdām. Bija viens solis līdz bezdibeņa malai. (Publicēta 27.03.2024)
Mazliet sāpēs. Jaunā ārsta slepenā dienasgrāmata
Mazliet sāpēs. Jaunā ārsta slepenā dienasgrāmata
Īsumā: Fenomenāla grāmata! Vērtē: Grieta
Interesēs visiem, pat tiem, kam medicīna neiet pie sirds. Lasot biju tik ļoti ieintriģēta, ka nespēju nolikt malā. Iesaku! (Publicēta 25.03.2024)
Piektais gadalaiks. Salauztā zeme 1
Piektais gadalaiks. Salauztā zeme 1
Īsumā: Iesaku! Vērtē: Arvids
Ja vēlies ko savādāku, tad noteikti iesaku. (Publicēta 22.03.2024)
Lasītprieks! Komēta nāk
Lasītprieks! Komēta nāk
Īsumā: Ceļojums var būt interesants un aizraujošs Vērtē: Maija
Ja ir vēlme doties ceļojumā, tad var doties kopā ar trollīti Muminu un Snifu. (Publicēta 15.03.2024)
Domgrauži. Atziņas
Domgrauži. Atziņas
Īsumā: konspekts, kurš nav konspektējams,jo... Vērtē: Sanita SL
dzīves atziņas par mums un ap mums - tas viss, šajā grāmatā, kas ir kā esence no romāniem par Annu Elizabeti. Patiesība ir spoža kā marta saule, bet rosina padomāt un pārdomāt par ejamo ceļu un tam atvēlēto laiku. Viss ir limitēts, bet labojams.
Cilvēces spožums un posts vienā grāmatā. (Publicēta 12.03.2024)
Greisa Kellija. Mīlestības aicinājums
Greisa Kellija. Mīlestības aicinājums
Īsumā: PAVASARIM PIEMĒROTS Vērtē: Sanita SL
Izlasāms ierosmei, lai noticētu saviem sapņiem un mērķu piepildīšanai.
Greisa Kellija kā piemērs tam, ka skaistums, talants un darbaspējas iet roku rokā.
Kā arī labs ieskats Hičkoka darba politikā. (Publicēta 08.03.2024)
Bridžertoni 3 Džentlmeņa piedāvājums
Bridžertoni 3 Džentlmeņa piedāvājums
Īsumā: Lieliski Vērtē: Krista
Labākā no Bridžertonu sērijas grāmatām. Sirsnīga, smieklīga, jutekliska.... Nevarēju nolikt malā, kamēr nebija izlasīta (Publicēta 08.03.2024)
Veronika virtuvē
Veronika virtuvē
Īsumā: neiesaku šo grāmatu Vērtē: Zane
Neiesaku šo grāmatu, jo receptes nekam neder, ja nav izdoma, lai tās pagatavotu un būtu baudāmas. Ļoti vīlos NUTELLA cepumos, ņemot visas sastāvdaļas ko norāda autore iznāk brūni milti, bet ar izdomu improvizējot man sanāca super cepumi. No autores sastāvdāļām tik miltus nokrāsoju brūnus un viss. Labi ka grāmatu iegādājos pa 5.00 euro un nav dusmas ka improvizējot radu pati savas receptes. Nesanāk arī SIERA CEPUMI, jo arī tai nav norādītas pareizas sastāvdaļas, parveidoju recepti ar impsovizāciju man sanāca super gardi krekerīši. (Publicēta 04.03.2024)
Veronika virtuvē
Veronika virtuvē
Īsumā: Receptes neatbilst tā gatavošanas stilam un veidam- bezvērtīgas receptes, ja pašam nav idejas, kā tās pilnveidot. Vērtē: Zane
Ar lielu prieku iegādājos grāmatu ''Veronika virtuvē'', facebook sekoju viņai. Visi it kā bija sajūsmā par Veronikas receptēm. Man uzdāvināja grāmatu ''Veronika virtuvē'' tik sliktu recepšu grāmatu manā grāmatu plauktā nav kā šī. Esmu pirmajā saņemšanas dienā izmēģinājusi 2 receptes no šīs grāmatas, un abas bija galīgi garām pēc grāmatas apraksta. Ēdienus izglāba mana izdoma, kā papildināt receptes tā, lai tās būtu ēdamas un izmantojamas. 1. recepte kas mani sadusmoja un sarūgtināja bija ''Nutella cepumi'', sajaucot grāmatā dotās receptes sastāvdaļas, bija tikai brūnu miltu kaudzīte, liku klāt pa karotei nutellu, arī nekas nebija tikai brūnu miltu čupiņa. Pati izdomāju aptuveni, kas varētu pilnveidot recepti, to arī pievienoju, bērni apēda gardu muti. Nutella cepumi ir 23 lpp. gramatā. Nākošā recepte, kas mani pievīla, bija ''Siera cepumi'', ievērojot grāmatas 27 lpp. rakstīto, man sanāca akmenim līdzīgs pikucis, ko mīcot man bija japieliek tādas pūles, ka pat galds knapi izturēja. Sastāvdaļas mērvienības ir kļūdainas. Mīkla nevar būt kā akmens cieta. Viņa pat nesalipa kā vajag. Kad vēlējos izrullēt, tā drupa pa šķiedrām. Esmu ļoti vīlusies šajā grāmatas autorē. (Publicēta 01.03.2024)
Skaistums un nemiers. Kārlis Skalbe (Es esmu...)
Skaistums un nemiers. Kārlis Skalbe (Es esmu...)
Īsumā: Brīnišķīgi! Vērtē: Sanita SL
Tas ir absolūts talants, TĀ UZRAKSTĪT par šo laiku, kad viss jūk un brūk, bet autors izsmalcināti, caur Kārļa Skalbes personību, lavierē cauri visiem notikumiem un politiskajiem pavērsieniem!
Tik garšīga valoda un detalizēts stāstījums!
Paldies grāmatu blogerei Lilitai par šo ieteikumu! (Publicēta 24.02.2024)
Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. ... 361