Lasītāju komentāri


Bagātākais vīrs Babilonā
Bagātākais vīrs Babilonā
Īsumā: atkārtošana... Vērtē: Sanita SL
vienmēr nāk par labu:) Šis stāsts ir tāda gudrību krātuve, kurā, lasot starp rindām, izveidosi pats savu sistēmu tādai pārpilnībai, kādu uzskati par vajadzīgu un atbilstošu tieši sev. Pamati īstajai attieksmei pret materiālām lietām, kā arī laba dāvana kādu dzīves slieksni pārkāpjot...pašam sev! (Publicēta 24.08.2018)
Harry Potter Box Set: The Complete Collection (Children’s Paperback)
Harry Potter Box Set: The Complete Collection (Children’s Paperback)
Īsumā: Brīnišķīgi skaistas grāmatas Vērtē: Emeralda
Brīnišķīgi skaista Harija Potera stāsta grāmatas, kuras iegādājos pirms diviem gadiem, bet žēl, ka nepiedāvājat šo pašu kolekciju iegādāties cietajos vākos, protams, ka tā maksā dārgāk, taču cietajos vākos grāmatu vāki ir vēl skaistāki, jo zem uzliekamajiem vākiem, katra grāmata ir ne tikai savā krāsā, bet arī tās rotā zvagžņoti stūri! (Publicēta 22.08.2018)
Iekšējā inženierija. Jogas skolotāja mācība par prieku
Iekšējā inženierija. Jogas skolotāja mācība par prieku
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Loti patika šī autora grāmata, jo, kad runā mazliet nenopietni par nopietnām lietām, tās ātrāk aizķeras prātā uz ilgāku palikšanu. Fantastiskas līdzības par dzīvi un cilvēkiem, kur dažādas smieklīgas situācijas parāda katru no mums... kaut mazdrusciņ. Ja ir patiesa drosme ielūkoties spogulī, sevi atpazīt un saprast, tad šī grāmata būs īstā. Bez liekām, uzbāzīgām pamācībām! (Publicēta 22.08.2018)
Jātiek vaļā no Edija
Jātiek vaļā no Edija
Īsumā: Par Ediju Vērtē: Violeta PU
Tā prasīja nepilnas trīs stundas, lai saprastu, ka tajā ir apspēlētas / atainotas tēmas, kas ir aktuālas mūsdienu sabiedrībā, bet par kurām, atļaušos teikt, piespiedu kārtā, tiek noklusēts, proti, noglabātas tālu no citu acīm un ausīm, pat ārēji - aizmirstas, piemēram, vardarbība ģimenē, skolā, kā arī ārpus citiem parametriem - pagalmā vai šķūnī.

Iespējams, Edijs vēl klusē, bet pietiekami skaļi, lai spētu uztvert viņa gan fiziskās, gan emocionālās sāpes, lai mēģinātu izprast saikni starp viņu un agresoriem.
Lasot šo grāmatu, rodas jautājumi, jā. Vairāki. Joprojām mēģinu tos sev noformulēt.
Tas ir izaicinājums, ne tikai spēt saprast šo ārkārtīgi (joprojām) apspiesto jautājumu par citādo, bet arī sociālo kārtību, ko mēs esam pieņēmuši kā pašsaprotamu. (Publicēta 21.08.2018)
Libertīna
Libertīna
Īsumā: Ļoti laba grāmata Vērtē: Baiba
Izlasīju vienā vakarā. Tā aizrāvos, ka nepamanīju, ka ir jau dziļa nakts. Ir tā vērts! (Publicēta 20.08.2018)
Mūžīgais dimants
Mūžīgais dimants
Īsumā: Iespējams,ne priekš manis Vērtē: Iveta
Šī autora grāmata Dievišķā deja mani aizrāva vairāk. Šeit autors pievēršas mūsu īstās un neīstās patības meklējumiem. (Publicēta 20.08.2018)
Ieelpo laimi un mīlestību 2
Ieelpo laimi un mīlestību 2
Īsumā: laba Vērtē: anda
ļoti noderīgi (Publicēta 18.08.2018)
Ekstazī stāsti
Ekstazī stāsti
Īsumā: Specifiska Vērtē: Violeta PU
Kaut kādā ziņā šī grāmata man atgādināja Čārlza Bukovska "Sievietes" (cik es spēju atcerēties), lai gan es varbūt kļūdos, jo pagājis labs laiks, kad to pārlasīju atkal un atkal (Beigbeders pats piemin Bukovski un mēģina atdarināt šo rakstnieku - bohēmistu). Tomēr rakstības maniere šeit ir TIK ļoti specifiska, līdzīga, lai gan reizēm, pēc autora vēlmes nācās lasīt arī diezgan slimīgi apsēstas frāzes, teikumus un pat konkrētu stāstu "Pretīgākais stāsts šajā krājumā", kas, manuprāt, tika pārspīlēts ar dažādiem fantāzijas uzplūdiem.
Gandrīz šī beigas, ko es uztvēru par tādām - pašsaprotamām, bija paredzamas, ka tieši viņa būs tā, kuru viņš "paņems", savu, nu jau, izbijušo lauleni.

P.S. Labi, ka neesmu pārsniegusi atļauto vecuma ierobežojumu, kas norādīts grāmatā (vecuma cenzs: 18-25; devas: godīgi izolētas) (Publicēta 17.08.2018)
Libertīna
Libertīna
Īsumā: Aizraujoši, emocionāli Vērtē: VētraInga
Nejauši uzgāju šo grāmatu. Aizraujoši, emocionāli, spilgti, drosmīgi. Negaidītas grāmatas beigas. Iesaku, jaunām meitenēm, sievietēm noderīgi. (Publicēta 17.08.2018)
Par veselību, laimi, darbu un naudu
Par veselību, laimi, darbu un naudu
Īsumā: Vērtīga grāmata Vērtē: Inguna Strautiņa
grāmata domājošiem cilvēkiem (Publicēta 16.08.2018)