Lasītāju komentāri


Slaids 15 minūtēs
Slaids 15 minūtēs
Īsumā: bez liekvārdības...nost lieko Vērtē: Sanita SL
ar kaudzi apņemšanos,kam seko acīmredzami un jūtami rezultāti! Garšīgas un sātīgas receptes,kas vēlāk jānostaigā,jānovingro,janostrādā savā labā,nevis pret savu ķermeni,kurš noteikti protestēs ar attēlu spogulī! Iesaku,jo tiešām - ar labu ēdienu,kas garšo, var panākt sevis pozitīvu ,,transformāciju,,- fiziski un garīgi! (Publicēta 27.07.2018)
Ledlauzis. Kurš sāka Otro pasaules karu? (c.v.)
Ledlauzis. Kurš sāka Otro pasaules karu? (c.v.)
Īsumā: Izcils darbs un analīze Vērtē: Andris
Izcils darbs un analīze (Publicēta 27.07.2018)
Sapņu saraksts
Sapņu saraksts
Īsumā: Dari un iegūsi vēlamo Vērtē: Maija
Breta iziet cauri visiem mērķiem. Ja sākumā mērķi viņai liekas nereāli un nerealizējami, tad gada beigās viņa cenšas izpildīt savus mērķus sevis dēļ nevis mātes testamenta dēļ. Viņa vienkārši grib būt laimīga.
(Publicēta 26.07.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Kolosāli! Vērtē: Ieva I
Viegla, aizraujoša, smieklīga un romantiska grāmata! Labākais, ko esmu lasījusi pēdējā laikā! (Publicēta 25.07.2018)
Theodorus. Deja ar ziloņzivi
Theodorus. Deja ar ziloņzivi
Īsumā: Klišejiski Vērtē: LP
Lasās viegli, bet paredzami. (Publicēta 24.07.2018)
Mākslas pamati: Kā aplūkot mākslas darbus
Mākslas pamati: Kā aplūkot mākslas darbus
Īsumā: Noderīgs ievads visiem, kas vēlas iegūt dziļāku izpratni par mākslu Vērtē: Austra
Tiešām patīkams un nesarežģīts ievads mākslas pasaulē, kas neuzbāzīgi parāda, kam pievērst uzmanību mākslas darbos, runājot par tehniku, kompozīciju un citiem mākslinieka izvēlētajiem līdzekļiem idejas attēlošanai un noteiktu efektu panākšanai. Grāmatas mērķis ir lasītāju no pasīva vērotāja pārvērst par aktīvu dialoga dalībnieku. Domāju, ka noderēs ikvienam, kas grib padziļināt savu izpratni par mākslu no "patīk/nepatīk" uz nākamo līmeni. (Publicēta 24.07.2018)
Ziloņkopēju bērni
Ziloņkopēju bērni
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Patiešām,bērnu grāmata pieaugušajiem,kas mēdz ikdienā saskatīt brīnumus un visam ikdienišķajam piešķirt krāsas. Kārtīgs balagāns - karnevāls,pieļauju nelielu līdzību ar ,,Doktora Parnasa iedomu pasauli'' ,jo šajā grāmatā nav nekā vieglprātīga,visam ir jēga un pamatojums,kādēļ tas notiek tieši tā! Neskatoties uz īpatnējiem personvārdiem,tāds interesants Feino salas vietējais kolorīts!!! (Publicēta 24.07.2018)
Ar dakšām ūdenī
Ar dakšām ūdenī
Īsumā: Lasi un brīnies! Vērtē: Maija
Negaidīti un pārsteidzoši! (Publicēta 21.07.2018)
Aiz plīvura slēptās briesmas
Aiz plīvura slēptās briesmas
Īsumā: Jālasa lai izprastu musulmaņus Vērtē: Irita TU
Šo grāmatu tiešām vajadzētu izlasīt visiem Eiropas politiķiem, lai saprastu, ka paši rokam kapu savām vērtībām.Grāmatas autore pati ir no musulmaņu zemēm ieceļojusi Vācijā un ļoti spilgti apraksta savas musulmaņu kopienas tradīcijas.Integrējusies jau no pirmās dienas, sapratusi, ka tik primitīvi vairs nedrīkst domāt kā rakstīts Korānā. Brīdina par briesmām, kas draud, ja tiks īstenota Merkeles politika. Paskaidro kā kristieši šodien interpretē bībelē rakstīto, pielāgojas mūsdienām, un skaidri pasaka, ka musulmaņi nav gatavi mainīties. (Publicēta 21.07.2018)
Svētlaimes medniece
Svētlaimes medniece
Īsumā: Vieglprātīga Vērtē: Irita TU
Šī grāmata tomēr nav mana. Varētu tāda būt, ja būtu kāda sižetiskā līnija un saturs. Grāmatas varone nu ļoti vieglprātīga.Grāmatas vāks uzrunāja. (Publicēta 21.07.2018)