Lasītāju komentāri


Domina
Domina
Īsumā: vēl labāks,nekā pirmais:) Vērtē: Sanita SL
Zinātāji sapratīs - otrā daļa ir vēl saistošāka,jo Džūdita uzņem apgriezienus un izpildās pēc pilnas programmas - spēlē uz visu banku,lai atriebtos un paliktu dzīva (kaut,viņasprāt,arī tas ir otršķirīgi) ,tomēr,kā izrādās,šajā spēlē viņa ir figūra,ar ko spēlē,nevis - kas spēlē...turpinājums sekos! (Publicēta 03.08.2018)
Mīlestības patiesā nozīme
Mīlestības patiesā nozīme
Īsumā: Tieši laikā! Vērtē: Sintija
Grāmata pati atnāca pie manis,gluži kā Frančeska,izgāju ļoti līdzīgai situācijai cauri. No sākuma likās par garu aprakstītas visas darba(redakcijas) lietas,bet, kad ielasās, tad ir aizraujoši. Dažādas dzīves situācijas ar kurām trīs redakcijas draugiem:Frančeskai, Paolai un Alesandro, katram pašam jātiek galā pieņemot sarežģītus dzīves lēmumus. (Publicēta 02.08.2018)
Izglābt vasaras brīvlaiku
Izglābt vasaras brīvlaiku
Īsumā: Lieliski! Vērtē: Ilze
Kad Gregus lasīt apnicis, tad laiks kam jaunam un dzirkstošam. Tiešām lieliska pusaudžu grāmata, iesaku! (Publicēta 31.07.2018)
Snoushilas muižas mantinieki
Snoushilas muižas mantinieki
Īsumā: lasāmviela atvaļinājumam Vērtē: Sanita SL
Diezgan iepriekšparedzams stāsts ar klišejiskām reakcijām uz notikumiem,lai lieki nenoslogotu prātu,bet laiskojoties pludmalē būtu ko palasīt.Galvenā varone ir meitene ar raksturu,kas tomēr neļauj citiem viņu dancināt kā lupatlelli,tādēļ šim stāstam var droši sekot līdzi! Vieglais variants! (Publicēta 30.07.2018)
Sapņu saraksts
Sapņu saraksts
Īsumā: Laba Vērtē: Ilze
Tiešām laba un aizraujoša grāmata. Kā iesāku lasīt tā 12 stundas un grāmata bija galā. Iesaku! (Publicēta 30.07.2018)
Labā un ļaunā skola II Pasaule bez prinčiem
Labā un ļaunā skola II Pasaule bez prinčiem
Īsumā: patika labāk par 1 -o daļu Vērtē: Sanita SL
Triloģija ir paredzēta bērniem,tomēr uzskatu,ka droši var lasīt arī pieaugušie,kuriem ir sirdij tuvs fantāzijas žanrs.Otrajā grāmatā notikumi uzņem apgriezienus,pārbaudījumi seko viens otram,pārbaudot galveno varoņu izturības robežas. Liekas,stāsts turpināsies ar vēl lielāku intrigu,nekā iesākās,tādēļ jāgaida trešā grāmata kā atklājošs atrisinājums. (Publicēta 30.07.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Lielisks romāns Vērtē: Mārīte
Izlasīju vienā elpas vilcienā, lasot laiks paskrēja nemanot! Arī grāmatas noformējums ļoti gaumīgs. (Publicēta 30.07.2018)
Ābolu smarža
Ābolu smarža
Īsumā: ļoti ļoti! Vērtē: Anna
Ļoti patika! Iepriekšējā atsauksmē labs salīdzinājums ar "Vējiem līdzi" un citām. Tiešām forša, raiti lasāma ģimenes drāma vairākās paaudzēs! (Publicēta 30.07.2018)
Grāmatnieks, kurš atrada dzīvi
Grāmatnieks, kurš atrada dzīvi
Īsumā: Patika Vērtē: Linda
Man ļoti patika grāmatas savdabība. Izlasīju un izjutu vienā acumirklī. 10/10 (Publicēta 29.07.2018)
Laipnības skola
Laipnības skola
Īsumā: izzināšanai... Vērtē: Sanita SL
Grāmata visai dzīvei - tā varētu to raksturot,lai,ik pa laikam sev atgādinot,ka laipnība nemaksā neko,toties tai ir sniega bumbas efekts vai ķēdes reakcija,,,kā nu kuram labāk tīk! Strādā,jo pārbaudīts ikdienā,jo cilvēks jau nevar pretoties otra cilvēka SAULEI! Pie tam,ja tā vēl spoži spīd un silda! (Publicēta 29.07.2018)