Lasītāju komentāri


Wreck This Journal: Now in Colour
Wreck This Journal: Now in Colour
Īsumā: very good Vērtē: 0
Ļoti laba un ļoti daudz jautra laika pavadīts
(Publicēta 15.06.2018)
Vergs
Vergs
Īsumā: varētu daudz ko vēl piebilst,jo Vērtē: Sanita SL
šī grāmata rosina domāt un izsijāt graudus no pelavām,kaut vai kā lasītājam pieredzot kāda sāpīgo pieredzi,piedzīvot un līdzpārdzīvot...mainās attieksme un pasaules redzējums! (Publicēta 15.06.2018)
Tumsas dzīlēs
Tumsas dzīlēs
Īsumā: izlasīju! Vērtē: Sanita SL
Neesmu šīs autores grāmatu fane,tomēr jau otrais ,,skatījums" ar Kristjena acīm + visas tumšās peripetijas man patika labāk,jo nav tik vistiski kā Anas skatījumā.Protams,tāpat diezgan sakāpināta ņemšanās ap un par TO,bet ne tik dramatizēti un salkani.Vispār - tīri neko.. (Publicēta 14.06.2018)
Jānis Roze dāvanu karte
Jānis Roze dāvanu karte
Īsumā: Ši dāvanu karte ir ideāla. Vērtē: Jēkabs
Tā ir ideāla jo ar to ir ērti norēķināties un arī dabūt pašu karti.vislabākais ir tas ka to var pasūtīt pa internetu :-).
(Publicēta 13.06.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Romantiski un ar humoru Vērtē: Zita Začesta
Grāmata ļoti viegli lasās, tāds patīkams rakstības stils un grūti nolikt malā, jo visu laiku gribas uzzināt, kas gan notiks tālāk. Intriga pilnīgi noteikti IR! Smējos par ironiju ar kuru aprakstīts "sapņu uzņēmums"! Patika krāšņie apzīmējumi un tēli. (Publicēta 11.06.2018)
Ar stopiem apkārt pasaulei. Neparastā Eiropa un kripatiņa Āfrikas
Ar stopiem apkārt pasaulei. Neparastā Eiropa un kripatiņa Āfrikas
Īsumā: apēdama grāmata:) Vērtē: Sanita SL
Manā skatījumā - ceļotāju dienasgrāmatas nr.1 no visām citām latviešu ceļotāju grāmatām,jo aizrauj patiess entuziasms it visā,atvērtība,puspilnās glāzes redzējums,pietāte pret dažādiem viedokļiem un dzīvesveidiem,utt.,vārdu sakot,pareizā attieksme,lai dotos pat mazliet bīstamos maršrutos,izdzīvojot katras valsts piedāvāto pieredzi! Jau gaidu nākamo grāmatu! (Publicēta 11.06.2018)
Panākumu virsotnē
Panākumu virsotnē
Īsumā: mazuma piegarša Vērtē: Sanita SL
Šī grāmata varētu būt kā sākuma solis,lai uzsāktu izzināt plašās dzīves zināšanas,bet...nekas vairāk.Ja neliek lielas cerības,izpaliek vilšanās,domu raisīšanai ierosinoši...apetītes uzlabošanai,lai dotos tālāk! (Publicēta 11.06.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Ne īsti zivs, ne gaļa. Plakans vēstījums - te sēžu, te guļu, te esmu pie datora. Un Viņš atkal pie dzeltenās līnijas apstājies. Nē, nav sižeta pavērsienu, garlaicīgs darbs, ko par romānu nosaukt pagrūti. Vērtē: Anna
Nebija nekā, kam patikt vai nepatikt. (Publicēta 11.06.2018)
Kaimiņiene
Kaimiņiene
Īsumā: Izcili! Vērtē: Kristīne
Grāmatu sañēmu kā dāvanu un divreiz pateicos dāvinātājai. Izlasīju gråmatu vienā dienā, nevarēju nolikt malā. Tik romantiska. Ceru, ka autore izdos kādu jaunu grāmatu drīzumā. (Publicēta 10.06.2018)
Upurpurvs
Upurpurvs
Īsumā: Lieliska grāmata! Vērtē: Talants
Lieliska gràmata, ne mirkli nebija garlaicīgi! Viena no labākajām pēdējā laikà lasītām! (Publicēta 10.06.2018)