Lasītāju komentāri


Mezopotāmija
Mezopotāmija
Īsumā: Grāmatas valodu baudīju, ar tās palīdzību uz dzīvi varēja paskatīties savādāk. Vērtē: Maija
Grāmata ir skaista, stāsti par vīriešiem ir kolorīti. Ikdienā, ja skatās uz dzīvi, var to visu redzēt, bet to neredz, jo arī dzīves krāsas ir jāmāk saskatīt. Pāris kustības ikdienā var aprakstīt tā, ka no tām veidojas glezna. Es lasīju un baudīju, tos skatus, kurus grāmata gādāja, no ikdienas mirkļiem, un domāju līdzi par mīlestību un dzīves dotajām iespējām. Stāsti savijās, un dzīve pilsētā parādās.
https://domgraudi.blogspot.com/2019/07/mezopotamija-serhijs-zadans.html (Publicēta 14.07.2019)
Samera
Samera
Īsumā: !!! Vērtē: Sanita SL
Beigas šim stāstam ir laimīgas... kā nu kuram... izsecināt var daudz par galveno varoņu - kuri ir visi, ne tikai Samera - emocionālais lādiņš tādus padara visas iesaistītās personas. Vainīgo nav, ir tikai sekas audzināšanai, bezatbildībai un vēlmei dabūt visu... un uzreiz. Derētu turpinājums! (Publicēta 13.07.2019)
Saplēstās mežģīnes
Saplēstās mežģīnes
Īsumā: Bizness Vērtē: Inese
Šī un pārējās grāmatas, atgādina Emīla Zolā "Dāmu paradīzes", Dž. Maknotas darbu un obviously "Fifty shades of Gray" miksli. Ļoti daudz tiek minēti zīmoli, dziesmas, teksti, kas cenšas uzburt ainu vai toni epizodei.
Bizness izdevies. Ir pieprasījums, ir piedāvājums. (Publicēta 11.07.2019)
Āderes. Energozonas. Spēka vietas
Āderes. Energozonas. Spēka vietas
Īsumā: Neiesaku. Vērtē: Ieva
Par saturu: pamatīgs murgs, ko bez halocigēniem grūti uzrakstīt. Katrā lapā tiek reklamēts personīgais bizness - veikals, pakalpojumi, produkti.
Par kvalitāti: briesmīgi. Bildes ar ļoti zemu izšķirtspēju, teksta salikums pamatskolas līmenī vai zemāk.
(Publicēta 07.07.2019)
Zemstraumes
Zemstraumes
Īsumā: Paņem jau ar pirmajām lappusēm. Vērtē: Ilze
Super laba, vērts ziedot gan laiku, gan miegu. (Publicēta 03.07.2019)
Zemstraumes
Zemstraumes
Īsumā: Aizraujoša ar interesantiem pavērsieniem. Vērtē: Santa
Patika ļoti! Pilnīgi paņem savā varā... Ir tik satraucoši satura pagriezieni, autore neliek vilties ne mirkli, Liekas pati satraucošākā Robertsas grāmata, jo parāda cilvēku slēptāko dabu, ļaunumu.... (Publicēta 02.07.2019)
Slepkabota dienasgrāmatas 1
Slepkabota dienasgrāmatas 1
Īsumā: Ļoti patika Vērtē: Zanda
Šo grāmatu izvēlējos, pateicoties labajām atsauksmēm. Jā!! Man ļoti patika. Ievilka mani tā zinātniskā fantastika! Galvenais varonis Slepkabots/DrošVienība, kura pat spiesta tēlot uzlaboto cilvēku, ir gluži neatvairāms ... - ar savu apņemšanos kļūt no sliktā par labo, par katru cenu noskaidrot savu slikto darbu patieso iemeslu, spēju apčakarēt savas vadības moduli un kontroles sistēmas, nesavtību savu klientu-cilvēku glābšanā un uzpasēšanā un ... tā koķetēšana ar lasītāju par to, ka "visiem tak interesē vai man ir jūtas un kāda ir mana seja, kas mani tracina visvairāk" ir vispār odziņa! Noteikti jāatzīmē izcilais Ievas Melgalves tulkojums!! (Publicēta 02.07.2019)
Kāds no mums melo
Kāds no mums melo
Īsumā: izcili! Vērtē: SANITA
Grāmata, kura lasāma līdz 2iem naktī, lai zinātu, kas beigās būs vainīgais... sižets ir tā savirknēts, ka jādomā līdzi kā detektīvam, perfekti nostrādāts, jo vainīgi var būt visi un neviens! Spriedze līdz pēdējai lapaspusei-kārtīgs trilleris detektīvs ne tikai jauniešiem. Interesants ieskats Kalifornijas policistu un advokātu darba kartībā! (Publicēta 29.06.2019)
Brillītes
Brillītes
Īsumā: Jauka un sirsnīga grāmatiņa bērniem. Vērtē: Maija
Bija iespēja lasīt un smaidīt.
Ja bērnam ir jānēsā brilles, tad viņam grāmatiņa var palīdzēt paskatīties uz pasauli nedaudz savādāk.
http://domgraudi.blogspot.com/2019/06/brillites-eva-madejska.html (Publicēta 28.06.2019)
AM. Atklāsmes
AM. Atklāsmes
Īsumā: īstā dāvana sirsnīgam apsveikumam! Vērtē: Lasītājs
Piemērota sirsnīgam sveicienam un lietišķai dāvanai! (Publicēta 27.06.2019)