Lasītāju komentāri


Antibiotikas dabā
Antibiotikas dabā
Īsumā: apkopots viss vērtīgais! Vērtē: SANITA
Antibiotikas dabā - tā ir tēma, kas citās augu ārstniecības grāmatās ir apskatīta tikai fragmentāri, šajā ir izvērsta plašā informācijas devumā - noderīgi un svarīgi, jo dabas antibiotikas ārstē bez blaknēm! Iesaku, ne tikai ziemā un rudenī, bet - visam gadam! (Publicēta 12.06.2019)
Nāc iekšā, mīļā
Nāc iekšā, mīļā
Īsumā: izzināšanai... Vērtē: SANITA
Spriedzes pilns psiholoģiskais romāns par pamatīgiem zemūdens akmeņiem divu universitātes laika draudzeņu attiecībās. Ir pagājis ilgs laiks, viss ir mainījies, katrai no viņām sava dzīve, bet mērķi, kas katrai ,,sēž,, zemapziņā un nosaka ikdienas notikumus... diezgan šokējoši, kā tas viss izvēršas! Grāmata par to, kā neviens normāls cilvēks nekad nedarītu! (Publicēta 12.06.2019)
Mūsu spožās dienas
Mūsu spožās dienas
Īsumā: Svarīgas tēmas Vērtē: Liva
Nav nekāds vieglais gabals, kā dēļ varētu kritizēt brīžiem autorei piemītošo tieksmi braukt pa ūdens virsu, jo šis ir temats, kam nevar pieiet virspusīgi. Vienlaikus tas ir romāns, kurā var atrast arī jēdzīgus domu graudus par nāves smago nastu.

Plašāk blogā:
https://lalksne.blogspot.com/2019/06/dzenifera-nivena-musu-spozas-dienas.html (Publicēta 11.06.2019)
Totālais skurbums: Narkotikas Trešajā Reihā
Totālais skurbums: Narkotikas Trešajā Reihā
Īsumā: Jauns skatījum suz it kā zināmo Vērtē: Liva
Līdz šim plaši nepētīts Otrā pasaules kara un Trešā Reiha aspekts - narkotikas un to ietekme uz notikumiem. Būtībā uz ASV un Vācijas arhīvos atrastiem dokumentiem un korespondenci būvēta grāmata.

Plašāk blogā: https://lalksne.blogspot.com/2019/06/normans-olers-totalais-skurbums.html (Publicēta 11.06.2019)
Smilšuvīrs
Smilšuvīrs
Īsumā: Grāmata kā risinājums. Noslēpums ir, tas ir jāatklāj, bet rezultāts var būt gan negatīvs, gan pozitīvs Vērtē: Maija
Patika lasīt, jo negaidītas notikuma sekas tika atklātas. Bet tā jau arī ir dzīvē. Domāt var vienu, bet realitāte ir cita, dzīve bīda cilvēku tik vien sev zināmajā virzienā. Ikvienam gribētos dzīvot labāk, tikai naids var izpostīt gan paša dzīvi, gan citu dzīvi.
Lai kā arī nebūtu, iznākums visam ir negaidīts. Tā vien gribētos turpinājumu.
Grāmatas valoda ir laba, lasīt viegli, bet saturs ir smags, - ne katram.
https://domgraudi.blogspot.com/2019/06/smilsuvirs-lars-kepler.html


(Publicēta 10.06.2019)
Mūsu spožās dienas
Mūsu spožās dienas
Īsumā: Brīnišķīga grāmata par svarīgām tēmām! Vērtē: Lasītājs
Stāsts aptver divu jauniešu dzīves, abi cieš no psiholoģiskiem traucējumiem, taču katra stāsts ir pilnīgi atšķirīgs. Personāži ir tik unikāli, ka tos iemīlēju jau no pirmajām lappusēm, taču ar katru rindiņu par tiem uzzini kaut ko jaunu. Šis ir mīlasstāsts, kas ierauj sevī un brīžu, kad jāsmaida ir tikpat daudz kā to, kuros jāraud!
Grāmata sagrāba manu sirdi savās rokās un brīdī, kad biju līdz galam grāmatā, tā to saspieda līdz asaras vairs nevar kontrolēt. Grāmata man iemācījusi novērtēt pasauli un cilvēkus sev apkārt, jo kādu dienu tie var aiziet...dažādās nozīmēs. 10/10 (Publicēta 09.06.2019)
Klanu kaķi 1 Brīvībā
Klanu kaķi 1 Brīvībā
Īsumā: Aizraujošs stāsts Vērtē: Alise
Ļoti interesanta un aizraujoša grāmata bērniem, kam patīk lasīt par dzīvnieku piedzīvojumiem. Grāmata par pieradinātu kaķi, kas izvēlas būt brīvībā un pievienoties kaķu klanam. (Publicēta 06.06.2019)
Subtle Art of Not Giving a F*ck, the: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life
Subtle Art of Not Giving a F*ck, the: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life
Īsumā: Ceru, ka tiks pievienota arī otra grāmata! Vērtē: Lukass
Šī grāmata ir ideāla lasāmviela cilvēkiem, kuriem ir problēmas dzīvē. Ceru, ka būs iespēja iegādāties "Everything is f*cked" drīzumā. (Publicēta 31.05.2019)
Mandeļu vācēja
Mandeļu vācēja
Īsumā: Spriedzē no sākuma līdz pēdējai lapai Vērtē: Zuze
Noteikti ieteiktu izlasīt visiem, kam interesē notikumi, kas saistīti ar mantojuma iegūšanu, testamentu, pēdējo gribu. No sākuma likās, ka nekas "prātīgs" nebūs, bet, lasot un iedziļinoties, paveras plašs notikumu klāsts, kas notur lasītāju pie grāmatas. (Publicēta 30.05.2019)
Zvaigznes mazā klasika: Teātris
Zvaigznes mazā klasika: Teātris
Īsumā: Paskatījos uz dzīvi kā uz teātri. Vērtē: Maija
Grāmata ir interesanta. Nav svarīgi, kuros gados notika viss, bet svarīgi ir tas, ka varēja sekot līdzi Londonas aktrises Džūlijas izaugsmei. Viņas izejai no dzīves rutīnas un sava vīra Maikla novērtēšanas.
https://domgraudi.blogspot.com/2019/05/teatris-viljams-samersets-moems.html (Publicēta 28.05.2019)