Lasītāju komentāri


Iekšķīgās slimības. Kardioloģija
Iekšķīgās slimības. Kardioloģija
Īsumā: students Vērtē: Aleksejs (MF)
ideāla studijām, īsi, konkrēti. Zinu arī vācu Heroldu. Žēl, ka nav visa grāmata latviski (Publicēta 20.09.2017)
Pasakas par kurmīšiem
Pasakas par kurmīšiem
Īsumā: ļoti,ļoti patika Vērtē: Sanita SL
man vispār ir ļoti tuva kurmīšu tēma:) arī šī grāmata nav izņēmums,saturs šīm pasakām ir krietni vien dziļāks nekā sākumā varētu likties.patiess prieks,ka šāda grāmata ir,paldies autoriem,stāstniekiem un māksliniekiem,idejas realizētājiem!Grāmata lieliem un maziem bērniem,arī pieaugušiem bērniem! (Publicēta 19.09.2017)
Mana spožākā zvaigzne
Mana spožākā zvaigzne
Īsumā: paredzams,bet interesants mīlasstāsts Vērtē: Sanita SL
Lasīju ar aizrautību,jo patika galveno varoņu dialogi,diezgan saprātīgi un interesanti,neskatoties uz romāna valdošajām kaislībām.Beigas varēja paredzēt,tad jau šim stāstam nebūtu jēgas..viss nostājās savās vietās,šinī romānā ir gana klišejisku gājienu un spožu mūža meža maldu - stereotipu,uz kā pamata rodas neparedzamas un negaidītas jūtas..daudziem par pārsteigumu. Arī galvenais varonis nebija tik stulbs kā sākumā likās..tāpēc arī izlasīju šo romānu līdz beigām. (Publicēta 19.09.2017)
Kad tu atkal nāksi
Kad tu atkal nāksi
Īsumā: Bezatbildīgi Vērtē: Irita TU
Tā bija kā sāls kaisīšana brūcēs.Pēc diviem gadiem, kad Flora tiko attapusies no depresijas, nejauši satiek Finu veikalā, kurš pazuda nesakot ne vārda.Seno laiku vārdā atkal abi sāk satikties, bet viens otram neko nevar dot - viņa grib bērnu, bet viņš brīvību.Atklājas vēl Fina sakars ar Floras māsu, kurai ir paraugģimene. (Publicēta 18.09.2017)
Manas bērnības skaistākās pasakas
Manas bērnības skaistākās pasakas
Īsumā: Labas pasakas, smuki attēli, bet nevietā Vērtē: Agnese
Jauka vakara lasāmā grāmata, daudz pasakas, garas un īsas, bet attēli gan salikti nevisai atbilstoši pasaku tekstam. Ej nu bērnam paskaidro, kāpēc attēlā ir kaut kas tāds, kas pasakā nav pieminēts. vai tad izdomā pats savu pasaku, lai tā bilde tur kaut kā iekļautos, piemēram zaķis tur ir (kā pasakā), bet pārējais sazīmētais galīgi garām! (Publicēta 17.09.2017)
Vieglākais ceļš augt/The Easiest Way to Grow
Vieglākais ceļš augt/The Easiest Way to Grow
Īsumā: Raksti par šo grāmatiņu Vērtē: Svetlana
http://www.delfi.lv/orakuls/biblioteka/49233119_ja-gruti-rast-temu-sarunai-ar-atvasi-talka-var-nakt-gramata

http://www.delfi.lv/orakuls/biblioteka/48825147_gramata-par-to-ko-mums-pasiem-butu-gribejies-dzirdet-berniba (Publicēta 17.09.2017)
Gaisma, kuru mēs pazaudējām
Gaisma, kuru mēs pazaudējām
Īsumā: LOTI LABA Vērtē: ANCE
Sen nebija lasits tik patiess un emocionals romans.Vienkarsi izcila gramata.Iesaku. (Publicēta 16.09.2017)
Кэрри
Кэрри
Īsumā: pāc filmas noskatīšanās tik ķēros klāt - Vērtē: Sanita SL
stāsts līdz vēlai naktij vai agram rītam...manā izpratnē Kings ir drosmīgi aizracies līdz cilvēka psihes melnākajiem dziļumiem,par ko citiem ir lemts tikai apjaust,tādējādi parādot visas šķautnes,kas piemīt jebkuram no mums.Viss atkarīgs,kurā gultnē to novirza...patiešām,drosmīgs solis,viņš ir tik caurspīdīgi attēlojis,izpratis cilvēka cīņu pašam ar sevi,iekšējo tumsonību,utt. - precīzāk vairs nevar būt,cik mēs visi patiesībā esam dziļi un duāli..ar visiem neredzmajiem aisbergiem,ar tieksmi sekot aitu bara instinktam,par individuālisma ērkšķaino ceļu...daudz vielas pārdomām arī par to,ko var izprovocēt eksistenciālas bailes.teikšu tā - man domāt,ka ģēniju ģēnijs! (Publicēta 16.09.2017)
Kārtības maģija (m.v.)
Kārtības maģija (m.v.)
Īsumā: Grāmata par to kā pareizi iemācīties sakārot savu vidi - savu māju, istabu, skapi un prātu. Vērtē: Gita SP
Grāmata cilvēkam, kas vēlas savā mājā, istabā, kā arī savā prātā ieviest kaut kādas, kaut nelielas pārmaiņas. Grāmata ir par to, kā iemācīties atbrīvoties no lietām, kuras ikdienā tev nav vajadzīgas, sakārtot savas atvilktnes, lai varētu tajās orientēties un iemācīties vairāk organizēt itin visas lietas, kas ir ap tevi. Sākotnēji lasot, biju diezgan skeptiski noskaņota, jo šķita, ka autore vēlās tikai un vienīgi reklamēt sevi un savu biznesu. Es kļūdījos, jo ieteikumi mani pārsteidza, es teiktu, ka ietekmēja tik ļoti, ka pēc izlasīšanas uzreiz ķēros pie savu mantu atlases. Un panākumi bija, vismaz man pašai patīk, tātad grāmata visnotaļ laba! (Publicēta 15.09.2017)
Iekšķīgās slimības. Kardioloģija
Iekšķīgās slimības. Kardioloģija
Īsumā: uzziņām Vērtē: Sanita SL
ko gribēju,to uzzināju,šī grāmata ir patiesi liels atradums visiem interesentiem,viss izskaidrots mēreni vienkāršā valodā,kas domāta ikvienam,lai saprastu savas sirds valodu:) (Publicēta 15.09.2017)