Lasītāju komentāri


Gaisma, kuru mēs pazaudējām
Gaisma, kuru mēs pazaudējām
Īsumā: ļoti labs! Vērtē: Sanita SL
Aizraujošs romāns par patiesu mīlestību,kura liek no daudz kā atsacīties,tanī pašā laikā - daudz ko pieņemt,garīgi augt,morāli nobriest,loģiski spriest un dzīvot ,,aiz lielās mīlestības sienas,, - visu redzot maigākā un pieklusinātā gaismā..romāns,kas savaldzina līdz pēdējai lapaspusei.Dramatisks,smeldzīgs stāsts par mīlestības pilnām sirdīm un bez liekām banalitātēm. Drosmīgi lēmumi,kurus nākas pieņemt. (Publicēta 20.08.2017)
Esi stiprs
Esi stiprs
Īsumā: mācībstunda ikvienam Vērtē: Sanita SL
Viens no garīgi bagātākajiem cilvēkiem uz mūsu planētas dalās savā dzīves pieredzē,lai mēs kļūtu iecietīgāki un uztvertu šo dzīvi mierīgāk...neskatoties ne uz ko.Klasificējot pāridarītājus - tie patiešām ir cilvēki,kuri cieš morālo trūkumu vairāk nekā pārējie,jo ar savu uzvedību parādot to līmeni,kas piemīt tikko kā no koka nokāpušajiem radījumiem:) Niks lieliski parāda, kā ar tādiem tikt galā!!! (Publicēta 19.08.2017)
Kad tu atkal nāksi
Kad tu atkal nāksi
Īsumā: Sākums grāmatai daudzsološs, Vērtē: Sanita SL
likās,būs noslēpumainas pagātnes,izdzīvošana kalnos, vecumam atbilstoša attiecību peripetiju saprašana...tā visa pietrūka,jo galvenie varoņi likās nedaudz infantili un neizlēmīgi,ap to vien šī grāmata bija,ka kāds no viņiem atkal kautko nevar saprast un izrisināt.Klasisks Kontinenta romāns bez lielām pārdomām par tā saturu. (Publicēta 19.08.2017)
Kamēr tu gulēji
Kamēr tu gulēji
Īsumā: Patika! Vērtē: Estere
Tiešām aizraujoša grāmata, neprognozējams atrisinājums , apmulsināto un apstulbināto prātu saspēles neticamais rezultāts melu mērcē.. (Publicēta 18.08.2017)
Kamēr tu gulēji
Kamēr tu gulēji
Īsumā: Labs! Vērtē: Alise
Lieliski pamatotas izvēles, kāpēc melot un apzināties, ka ziepes noteikti būs, bet vismaz šajā brīdī ir iespēja paglābties no pamatīgām nepatikšanām, ja nu tomēr izdodas! Bet- neizdodas, meli nav risinājums ilgtermiņā, it īpaši, ja uz spēles ir dzīvība pret apstulbušu prātu... Neprognozējams atrisinājums! (Publicēta 18.08.2017)
Svina garša. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Svina garša. Mēs. Latvija, XX gadsimts
Īsumā: 24h Vērtē: Anna
Šī ir grāmata, ko aizvērt nav ispējams un nakts paliek negulēta. Īsts latviešu varoņdarbs, izcilība 21.gadsmtā. (Publicēta 18.08.2017)
Ilūziju gūstā
Ilūziju gūstā
Īsumā: Aizraujoša Vērtē: Agnese
Pēdējās lasītās N.Robertsas grāmatas sāka likties garlaicīgas, bet šī atkal uzdzina interesi par šo rakstnieci. Aizraujoša lasāmviela. Gribējās pēc iespējas ātrāk tikt līdz beigām. (Publicēta 17.08.2017)
...burtnīca
...burtnīca
Īsumā: Ļoti iedvesmojoša. Vērtē: Aelita SI
"Labākie ceļojumi nekad nebeidzas,tie turpināsmūžīgi,vēršas plašumā,un uzmundrina tevi kābrīnišķīgs skatu un mirkļuvitamīns,kurš iedarbojaslēni un pakāpeniski."-K.Greindžs.
...Viss notiek pēc Dieva plāna...
Ja gribi sadzirdēt sevi,klusumu,redzēt neredzamo,būt tur kur ikdienas steiga neļauj būt,tad dodies svētceļojumā un esi viens no peringriniem.Klātienē nebiju,bet baudīju lasot,Zaigas Ābeles burtnīcu. (Publicēta 17.08.2017)
Neredzamais zēns
Neredzamais zēns
Īsumā: grāmata par virzienu uz priekšu, Vērtē: Sanita SL
kad,liekas,vairs nevar...un,tomēr,vēl var...izturēt un dzīvot,meklējot un atrodot komunikāciju ar pasauli - par cilvēku ar spēcīgu garu un gribasspēku,par cilvēku,kura veselais saprāts un morāles līmenis ir krietni vien pārāks par līdzgaitnieku sapratni. Apbrīnojami,ka var saglabāt pozitīvi iecietīgu attieksmi pēc pārdzīvotajām pārestībām - tās ir milzīgas gara kvalitātes,piemītošas grāmatas galvenajam varonim. DAUDZ KO VAR MĀCĪTIES! (Publicēta 16.08.2017)
Dark Artifices, the 1: Lady Midnight
Dark Artifices, the 1: Lady Midnight
Īsumā: Fantastiski! Vērtē: Eva
Kā jau vienmēr Kasandra Klēra nevar dissapointot, grāmata fantastiks turpinājums iepriekšējām shadowhunters sērijām. :) (Publicēta 16.08.2017)