Lasītāju komentāri


Kad saulriets noskūpsta debesis
Kad saulriets noskūpsta debesis
Īsumā: jā,jā,Robertsa ir jālasa... Vērtē: Sanita SL
...tā es nodomāju un ķēros klāt,tikai šī,manuprat,nav tā labākā Robertsas daiļrades izpausme.Šoreiz vīlos,laidu pāri un gar ausīm(acīm) tik detalizētās vardarbības ainas,kas nekādi negāja kopā ar visu parējo labo šajā grāmatā,arī ar skaisto vāka noformējumu un romāna nosaukumu.Vienīgais pluss -slimais noziedznieks tika notverts,saņemot pēc nopelniem,ģimene atguva savu pazudušo meitu,kā arī romantika neiztrūka,tā kā tam arī vajadzētu būt! (Publicēta 18.07.2017)
Laulība no rīta līdz rietam
Laulība no rīta līdz rietam
Īsumā: Ļoti vērtīga un interesanti uzrakstīta grāmata! Vērtē: Kārlis
Ļoti vērtīga un interesanti uzrakstīta grāmata! Patika autores "garšīgā" valoda un daudzie noderīgie stāsti. (Publicēta 17.07.2017)
Sadragātie sapņi
Sadragātie sapņi
Īsumā: Apstākļu ietekme ģimenē uz bērnu Vērtē: Maija
Grāmata bija interesanta, zināmā mērā tas ir psiholoģisks romāns, kuru lasot var pārdomāt, kāpēc un kā cilvēka dzīve var būt ietekmēta.
https://domgraudi.blogspot.com/2017/07/sadragatie-sapni-diana-cemberlena.html (Publicēta 14.07.2017)
Лили и магия перемен
Лили и магия перемен
Īsumā: Супер! Vērtē: Патриот
Великолепная книга! (Publicēta 14.07.2017)
Veselība pie mājas sliekšņa. 100 populārākie ārstniecības augi Latvijā
Veselība pie mājas sliekšņa. 100 populārākie ārstniecības augi Latvijā
Īsumā: ļoti lietderīga grāmata, Vērtē: Sanita SL
kurā var uzzināt visu par biežāk pielietotajiem ārstniecības augiem, to detalizēti apraksti ar vissvarīgāko informāciju,izcilas fotogrāfijas un,pat daudz kā jauna zinīgiem zāļu vācējiem.Man likās ļoti prakstiska tabula,kas grāmatas beigās - tajā redzami īstie gada laiki,kuros šos augus var ievākt! Nekā lieka!!! (Publicēta 13.07.2017)
Atslēgu piekariņš TY Fantasia multicolor unicorn
Atslēgu piekariņš TY Fantasia multicolor unicorn
Īsumā: mana meita ir laimiga Vērtē: anna
mana meita ir lļoti laimiga par so mantu vinai ir 6 gadi (Publicēta 13.07.2017)
Lopu ekspresis
Lopu ekspresis
Īsumā: autors zina,ko runā Vērtē: Sanita SL
neuzdodot liekus jautājumus,atbilde nāk pati - autors raksta no savas pieredzes,kas bijusi visai svētīga - vecajiem ideāliem jādrūp,lai to vietā stātos jauni..nejaukt ar ilūzijām,bet saistot ar dzīves posmiem,kam jāiziet cauri,paplašinot redzesloku.Ļoti gāja pie sirds Volstrītas meikapa jeb stereotipu gāšana,parādot šo bišu stropu no iekšienes,loti patika grāmatas beigas,arī...kā tas viss sasaucās ar Pētera vecmāmiņas likteni un izdarītie secinājumi.Šis stāsts,par laimi,nav no tiem - par tām skābajām vīnogām.IESAKU!!! (Publicēta 13.07.2017)
Magical Jungle: An Inky Expedition & Colouring Book
Magical Jungle: An Inky Expedition & Colouring Book
Īsumā: Laba kvalitāte Vērtē: Olga
Grāmatai lieliskā kvalitāte, papīrs iztur ne tikai zīmuļus, bet arī akvareļu zīmuļus un flomasterus. (Publicēta 12.07.2017)
Patiesi. Neprātīgi. Vainīgi
Patiesi. Neprātīgi. Vainīgi
Īsumā: necerēti labi Vērtē: Anna
Sākumā gāja grūti, jo likās samudžināts stāstījums - divos laikos un no vairāku varoņu skatupunkta, bet, kad tajā "iebraucu", tad viss aizgāja. Nav nekāds romantiskais dāmu romāns, bet gan vairāk psiholoģiska drāma, kā katrs varonis iekšēji pārdzīvo kādu notikumu, kā viņa rīcību ietekmējusi bērnība un vispār seni notikumi, kas velkas pakaļ. Man netrūka beigās nogludinājuma un likās, ka beigas bija labas. Nebija pārsaldināti, bet tā reālistiski. Noteikti lasīšu vēl ko no Moriatrijas. (Publicēta 12.07.2017)
Leksikons. Vārdi ir ieroči
Leksikons. Vārdi ir ieroči
Īsumā: Lieliska! Vērtē: K
Pasaule, kurā vārdiem ir milzīgs spēks. Nedomāju, ka tā ir fantastika. Tā ir vistiešākā realitāte. Grāmata sevī ievelk tik dziļi, ka paceļot acis no tās saproti, ka nekur tālu neesi bijis, tepat vien ir, varbūt paralēlajā dimensijā, bet blakus. Manipulācijas meistari, reklāmas, digitālais laikmets, internets galu galā.. ik uz soļa, ik dienu kāds Tev kaut ko cenšas ''ieborēt'', kameras uz Tevi skatās, GPS seko pa paēdam..
Šeit jau tas viss ir pacelts jaunā līmenī un radījis bīstamu spēli. (Publicēta 10.07.2017)